Demon Bifrons fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Bifrons er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Bifrons er beskrevet i Goetia, i Pseudomonarchia Daemonum og i flere andre gamle okkulte kilder. Nedenfor finder du en blanding af information om Bifrons og forhåbentlig vil det hjælpe dig med at tilkalde denne ånd.

 

 


 

Demon Bifrons: Goetia

 

Bifrons er den 46. ånd, og han er rangeret som en jarl. Han dukker op i form af et monster, men han kan også antage menneskelig form.

Denne ånd kan lære dig astrologi, geometri og andre kunstarter og videnskaber. Han vil gøre dig meget vidende inden for kunst og videnskab efter eget valg.

Dæmonen Bifrons afslører også egenskaberne af ædelstene og forskellige træsorter. Desuden ændrer denne dæmon de dødes placering og placerer dem et andet sted.

Han hersker over 6 (men faktisk måske 60) legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Bifrons:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Dæmonen Bifrons dukker op i form af et monster, men han kan også antage menneskelig form. Han gør en vidunderligt vidende inden for astrologi, geometri og andre kunstarter og videnskaber.

Han kan lære dig egenskaberne for urter, ædelstene og forskellige træsorter. Dæmonen Bifrons ændrer placeringen af ​​de døde og flytter deres kroppe fra sted til sted.

Endelig hersker Bifrons over 26 legioner af spiritus.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Bifrons:

Daemonolatry Goetia

 

Bifrons er en nekromantidæmon, og han kan hjælpe dig med at kommunikere med de døde.

Denne ånd kan påkaldes under en begravelse, fordi han kan hjælpe de døde til at forlade det fysiske plan hurtigere og nemmere. Bifrons kan tilkaldes under ritualer for at ære og holde kontakten med døde forfædre.

Kilde: Daemonolatry Goetia by S. Connolly

 

 


 

Demon Bifrons:

bedste tid til hekseri

 

Dette er Livets Træ.
Dette er Livets Træ. Jarlerne fra Goetia kommer fra Geburah-området.

 

Bifrons er en jarl, og jarlerne fra Goetia kommer fra Qlipha fra Golab. Dette sted er styret af ærkedæmonen Asmodeus. Bemærk også, at det skema, du ser ovenfor, er baseret på oplysninger fundet i Clavicula Salomonis.

Hvis du kender Livets Træ med dets 10 Sephiroth, så er Bifrons matchet med Geburah. Jeg bruger Geburahs korrespondancer selv for Golab (Geburahs skal):

Herskende planet: Mars

Dag: tirsdag

Astrologisk time: Mars

Alterdug farve: rød

Stearinlys: røde, sorte eller hvide (brug hvide lys, hvis du ikke kan få røde eller sorte lys)

Tal i magi: 5 (f.eks. 5 stearinlys)

Metal: jern (brug en hammer eller stålmønter, fordi stål indeholder jern)

Urt/plante: tobak

Den bedste dag at tilkalde jarlerne fra Goetia er tirsdag. Du kan finjustere din magi ved at udføre ritualet i den astrologiske time på Mars.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.