Dæmon Berith fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Berith er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Berith er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Berith er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og i nogle andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Berith og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde denne dæmon. Så lad os begynde at tale om Berith.

 

 


 

Demon Berith: Goetia

 

Berith (Bofry eller Bolfry) er den 28. ånd, og han er rangeret som en hertug. Han dukker op som soldat med rødt tøj, og han rider på en rød hest.

Han giver pålidelig information om fortiden, nutiden og fremtiden, og han kan forvandle alle metaller til guld. Berith kan give værdighed og anerkendelse.

Berith er en stor løgner og ikke til at stole på. Han har kommandoen over 26 legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Berith:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Berith er en hertug, og han har tre navne: Beall, Berithi og Bolfry. Han dukker op som en rød soldat med rødt tøj, og han rider på en rød hest.

Han giver sande svar på ting vedrørende fortiden, nutiden og fremtiden. Men han er også en løgner. Berith kan forvandle alle metaller til guld og pryder mænd med værdighed og anerkendelse.

26 legioner af ånder adlyder Berith.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Berith:

Daemonolatry Goetia

 

Berith ser ud til at foretrække, at du selv finder ud af alle svarene på dine spørgsmål. Denne ånd kan give dig forkerte oplysninger med det formål at lære dig lektioner.

Berith kan lære dig at hjælpe dig selv.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Berith:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ. Hertugerne af Goetia kommer fra området Netzach (Qlipha Harab-Serapel). Dette sted er styret af planeten Venus.
Dette er livets træ. Hertugerne af Goetia kommer fra området Netzach (Qlipha Harab-Serapel). Dette sted er styret af planeten Venus.

 

Berith er rangeret som en hertug, og hertugerne af Goetia kommer fra Netzach. Men hvis du kender Qliphoths træ, så kan man sige, at Berith kommer fra Netzachs skal.

Skallen på Netzach hedder Harab-Serapel, og Netzachs korrespondancer kan bruges til magi med Berith:

Herskende planet: Venus

Dag: Fredag

Astrologisk time: Venus

Papir sigil farve: grøn eller kobber

Metal sigil: kobber

Tal i magi: 7

Urt: kanel (mit eget valg)

Duft: sandeltræ

Den bedste dag for magi med Berith er en fredag.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.