Demon Amon Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Amon on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Amon on kuvattu Goetiassa, Pseudomonarchia Daemonumissa ja muissa vanhoissa okkulttisissa lähteissä, kuten The Discoverie of Witchcraft.

Monet ihmiset antavat Amonille yliluonnollisia voimia, mutta tämä on virhe. Amon voi auttaa korjaamaan hieman pieleen menneitä ystävyyssuhteita, koska hän voi avata tien hyvälle kommunikaatiolle.

Mutta anteeksi, jos sinä ja rakastajasi tai jos sinä ja ystäväsi riitelitte hirveästi ja loukkasit toisianne erittäin tuskallisesti, epäilen, että Amon pystyy korjaamaan suhteenne.

Miksi? Vastaus on yksinkertainen: jotkut ihmiset eivät siedä töykeyttä eivätkä koskaan anna anteeksi töykeyttäsi ja rumaa käytöstäsi. Mutta Amon on erittäin lahjakas ja hän voi auttaa korjaamaan joitain suhteita, jotka voidaan korjata.

Alta löydät yhdistelmän tietoa Amonista ja toivottavasti nämä tiedot auttavat sinua kutsumaan Amonin.

 

 


 

Demon Amon:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Amon on luokiteltu markiisiksi. Hän esiintyy suden muodossa, jolla on käärmeen häntä. Mutta hän voi myös vaihtaa ihmisen muotoon. Amon tuntee menneisyyden asiat ja osaa ennustaa myös tulevaisuuden.

Amon saa aikaan palveluksia ja hän myös yhdistää ystäviä ja vihollisia. Hän komentaa 40 legioonaa.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Amon: Goetia

 

Amon on seitsemäs henki ja hän on markiisi. Hän kertoo menneisyyden asioista ja voi myös ennustaa tulevaa. Hän saa aikaan riitoja ja myös ratkaisee ystävien välisiä kiistoja.

Amon hallitsee 40 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Amon:

Daemonolatry Goetia

 

Amon voi auttaa sinua sulattamaan emotionaalista epämukavuutta ja vapauttamaan tunnepaineen. Hän voi myös auttaa sinua löytämään ystäviä.

Lähde: Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Demon Amon:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian markiisi demonit tulevat Yesodin kuoresta. Yesodin kuori on Gamaliel ja sitä hallitsee Kuu-planeetta.

 

Amon on luokiteltu markiisiksi. Näin sanoo sekä Pseudomonarchia Daemonum että Goetia. Taikuudessani Goetian markiisilaisten kanssa käytän Yesodin vastaavuuksia:

Hallitseva planeetta: Kuu

Päivä: Maanantai

Astrologinen tunti: Kuu

Paperin demonimerkin väri: violetti

Kynttilän väri: hopea tai violetti

Metalli: hopea

Numero: 9

Jalokivi: kirkasta quarts

Paras rituaaleille demoni Amonin kanssa on maanantai.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.