Forretning i dag: skal du udvide din virksomhed under recessionen?


 

 

 

 

 

 


 

En recession vil tvinge virksomheder til at udvide og nå ud til flere kunder.

 

Business i dag er en gruppe af publikationer for erhvervspersonen. I dag vil jeg skrive om vigtigheden af ​​ekspansion under en recession.

En recession er et godt tidspunkt at starte en virksomhed på, men opstartsprocessen vil være svær og langsom. Dette skyldes, at de fleste mennesker er brøde i dag.

Virksomheder reducerer deres omkostninger og skærer ned på antallet af ansatte, men samtidig ekspanderer nogle virksomheder. Jeg udvider også.

Dæmonerne har ændret min forretning igen, fordi de vil have mig til at have en dansk blog. Den russiske blog blev suspenderet af dæmonerne, fordi jeg kun havde én klient fra Rusland i løbet af sidste år.

I dette indlæg vil jeg skrive om, hvordan og hvorfor du bør udvide din virksomhed. De kommende tider er meget usikre i forbindelse med recessionen, der vil vare længere, end vi forventer.

 

 


 

Forretning i dag:

år 2024

 

Jeg søger altid internettet efter information om den nuværende recession, og jeg faldt over adskillige internetsider med vigtig information. Recessionen vil vare i hele 2024.

Det betyder, at flere og flere mennesker mister deres arbejde, og din virksomhed bliver negativt påvirket. Du skal kompensere for manglen på kunder ved at udvide din virksomhed.

Jeg tror ikke, at økonomien vil komme sig ret hurtigt efter år 2024. Så hvis du har mistet alle dine tidligere kunder nu, skal du lave B2B-affærer og også udvide din forretning.

 

 


 

Forretning i dag:

udføre B2B jobs

 

B2B-anliggender er svære at lave, men jeg gør dem. Mine kunder er forretningsfolk. Hvis du oplever vanskeligheder, fordi du ikke har nogen højt betalende kunder, skal du skifte til B2B-modellen.

Min gren er meget specifik og smal, og der er få forretningsmænd, der udøver hekseri, og som er interesserede i okkulte tjenester. Derfor udvider jeg hele tiden min forretning.

Men de mennesker, der er mine kunder, har det godt, og de har mange penge. Det er muligt at trives selv under en recession, men kun hvis du tiltrækker højt betalende kunder til dig.

Ved at udvide din virksomhed vil du være i stand til at nå ud til flere potentielle kunder. Du vil have flere kunder og mere overskud.

 

 


 

Forretning i dag:

ingen økonomisk stagnation

 

I løbet af 2021 stod jeg over for en fuldstændig økonomisk stagnation i min virksomhed. I dag er der slet ingen økonomisk stagnation. Der kommer penge ind hele tiden.

Jeg skiftede til B2B-modellen i løbet af 2022, og det reddede min virksomhed fra ruin. Men fordi det er vanskeligere at lave B2B-anliggender, bliver du nødt til at udvide din virksomhed hele tiden.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.