Dæmon Amon fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Amon er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Amon er beskrevet i Goetia, i Pseudomonarchia Daemonum og i andre gamle okkulte kilder som The Discoverie of Witchcraft.

Mange mennesker tildeler overnaturlige kræfter til Amon, men dette er en fejl. Amon kan hjælpe med at reparere venskaber, der er gået lidt galt, fordi han kan rydde vejen for god kommunikation.

Men undskyld, hvis du og din kæreste, eller hvis du og din ven havde en frygtelig kamp og fornærmede hinanden meget smerteligt, tvivler jeg på, at Amon vil være i stand til at reparere jeres forhold.

Hvorfor? Svaret er enkelt: Nogle mennesker kan ikke tolerere uhøflighed og vil aldrig tilgive din uhøflighed og grimme opførsel. Men Amon er meget talentfuld, og han kan hjælpe med at reparere nogle forhold, der kan repareres.

Nedenfor finder du en blanding af information om Amon, og forhåbentlig vil denne information hjælpe dig med at tilkalde Amon.

 

 


 

Demon Amon:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Amon er rangeret som en markis. Han optræder i form af en ulv med en slangehale. Men han kan også skifte til menneskelig form. Amon kender fortidens problemer, og han kan også forudsige fremtiden.

Amon frembringer tjenester, og han forener også venner og fjender. Han kommanderer 40 legioner.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Amon: Goetia

 

Amon er den 7. ånd, og han er en markis. Han fortæller om fortidens problemer, og han kan også forudsige fremtiden. Han skaber skænderier og retter også kontroverser mellem venner.

Amon styrer 40 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Amon:

Daemonolatry Goetia

 

Amon kan hjælpe dig med at fordøje følelsesmæssigt ubehag og slippe det følelsesmæssige pres. Han kan også hjælpe dig med at finde venner.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Amon:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Amon er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Amon er mandag.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.