Forretning i dag: Okkulte afdelinger mod konkurs for forretningsmænd


 

Dette er den 7. pentacle af Jupiter, og den kan bruges som en vagt mod konkurs.

 

Forretning i dag er en serie af publikationer for folk i erhvervslivet. Forretningsmænd, der ikke mestrer hekseri, er hjælpeløse under finanskrisen.

Jeg har mange indlæg for begyndere inden for det okkulte område (min engelske blog er her). Mit mål er at give forretningsfolk viden om, hvordan man navigerer virksomheden mod overlevelse.

I dag vil jeg fortsætte med at skrive om Okkulte afdelinger mod konkurs. Jeg har allerede et indlæg om en afdeling mod konkurs: det er Mercury-talismanen.

Mercury-talismanen hjalp mig til at forstå, at mine fremtidige kunder også vil komme fra Sydafrika. Jeg har allerede oversat min engelske blog til afrikaans, og nu har jeg blogs på 11 sprog.

Så i dag vil jeg skrive om Jupiters 7. pentakel fra Salomons nøgle. Jeg vil forklare, hvornår og hvordan en forretningsmand kan bruge denne pentacle.

 

 


 

Forretning i dag:

den 7. pentacle af Jupiter

 

Dette er den 7. pentacle af Jupiter fra Salomons nøgle.

 

“Denne pentacle beskytter en person mod fattigdom.”

Kilde: Salomons nøgle

 

 

Jeg mistede alle mine kunder fra USA. Nu har jeg forretningsfolk fra hele verden som mine kunder, og de ved, at jeg brød igennem den økonomiske stagnation i min egen virksomhed.

Disse mennesker leder efter okkulte metoder, der vil hjælpe dem med at overleve gennem recessionen. Jeg tilbyder økonomiske pagter med Lucifer og hans dæmoner til folk i erhvervslivet, fordi pagter hjalp mig med at overleve.

Jupiters 7. pentakel kan bruges som en tilføjelse til pagter og pengebesværgelser. Brug denne pentacle under den aftagende måne, og når forretningen går langsomt.

 

 


 

Jupiters 7. pentacle:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er Livets Træ.
Dette er Livets Træ. Ærkeenglen Tzadkiel regerer Chesed på Livets Træ. Tilkald Tzadkiel, når du bruger Jupiters 7. pentacle.

 

Ærkeenglen Tzadkiel bør tilkaldes, når du laver ritualer med Jupiters 7. pentacle. Chesed er kugle nummer 4 på livets træ.

Tzadkiel har ansvaret for Chesed og alle ånder adlyder ham. Den bedste dag for ritualer sammen med Tzadkiel er torsdag, og den korrekte farve at bruge under besværgelser med Tzadkiel er blå.

 

 

Dette er Tzadkiels segl fra Armadel.

 

Antallet af Chesed er 4, og du kan bruge dette tal i dine pengebesværgelser:

4 telys el

4 mønter

 

 


 

Forretning i dag:

anti-konkursmagien

 

Du får brug for:

en metalbakke (brug ikke træ, da træ kan begynde at brænde)

4 telys

4 sølvmønter eller 4 pengesedler (50 USD eller 100 USD)

en teske honning

Tzadkiels segl

den 7. pentacle af Jupiter

1 spiseskefuld jord fra nærheden af ​​et stort supermarked eller fra kirkegården (du skal bruge en købmand eller en bankmand). Jeg bruger kirkegårdsjord fra min nære slægtning.

et lille fad

et stykke rødt stof til at lægge i bunden af ​​en lille æske (rødt vil skubbe dig til handling)

 

 

Tilkald Tzadkiel og forklar, at forretningen går meget langsomt, mens du skal betale store mængder skat og gæld hver måned.

Se på Jupiters 7. pentacle i 10 minutter og bed Tzadkiel om at beskytte dig mod økonomisk ruin. Placer den 7. pentacle af Jupiter på en bakke. Hold de 4 stearinlys i hænderne et stykke tid.

Læg en dråbe honning på hvert stearinlys, og bed Tzadkiel om at få forretningerne til at køre hurtigere for dig. Tænd stearinlysene og placer dem omkring Jupiters 7. pentacle.

Hold de 4 mønter eller de 4 pengesedler i hænderne. Læg pengene på fadet. Påfør den fugtige jord på de 4 stykker penge.

Sig følgende ord 4 (antal Chesed) eller 7 (antal på pentacle) gange:

 

“Money will come faster to me,

From my worry it will set me free,

The financial stagnation will be in the past,

Because money will come to me fast.”

 

Tak Tzadkiel og afslut dit ritual. Læg det røde klæde i den lille æske. Læg de 4 mønter i æsken. Opbevar denne boks i nærheden af ​​din computer.

Jeg har indgået flere finansielle pagter med Lucifer og hans dæmoner i løbet af 2020, 2021 og 2022. Den økonomiske stagnation i min virksomhed er en meget jævn finansiel stagnation nu.

Jeg stod over for en fuldstændig økonomisk stagnation i løbet af 2021. De dage er fortid, og jeg tjener penge nok nu. Men flere ting i min virksomhed har ændret sig:

Jeg har næsten ingen kunder fra USA

Jeg har primært mandlige kunder

disse mennesker er forretningsmænd

disse mænd kommer fra forskellige lande

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.