Forretning i dag: har du et Feng Shui-kundehjørne til din virksomhed?


 

 

 

 

 

 


 

Hvem er din ideelle kunde?

 

Business Today er en gruppe af publikationer for forretningsmanden. I mit tidligere indlæg beskrev jeg pengebesværgelser og Feng Shui-pengehjørnet.

I dag vil jeg skrive om klienten og om Feng Shui klienthjørnet. Pengehjørnet er livsvigtigt for virksomheden, fordi det er med til at øge overskuddet.

Men folk forsømmer ofte klienthjørnet. Kundehjørnet er en af ​​de vigtigste dele af dit hjem, fordi det er ansvarligt for tilgangen af ​​kunder til virksomheden.

Jeg siger ikke, at al økonomisk stagnation vil være væk for altid, hvis du har et ryddeligt kundehjørne, men disse ubehagelige huller af kedsomhed og bekymring for penge vil begynde at skrumpe ind.

Jeg kombinerer Feng Shui og hekseri. Jeg kaster 3 pengebesværgelser hver måned for at øge min indkomst. Feng Shui hjælper dig med at projicere billedet af din ideelle klient ind i universet.

Den ideelle klient vil komme ind i dit liv. Herefter vil flere og flere ideelle kunder komme ind i dit liv. Så lad os begynde at udforske kundehjørnet på dit kontor eller hjem.

 

 


 

Forretning i dag:

Feng Shui kundehjørne

 

Dette er Feng Shui Bagua-kortet.
Dette er Feng Shui Bagua-kortet. Den grå firkant er klienthjørnet (nederste højre firkant).

 

Dette er Feng Shui Bagua-kortet. Jeg bruger også Compass School Feng Shui og Essential Feng Shui. Disse to typer Feng Shui ligner hinanden.

Klienthjørnet kan ses i nederste højre hjørne af dette Bagua-kort, og det kaldes også for netværk, rejser og hjælpsomme mennesker.

Hjælpsomme mennesker er dine kunder, fordi de hjælper din virksomhed med at blomstre. Du skal vise billeder af dine ideelle kunder i kundesektoren for at tiltrække kunder til dig.

Feng Shui hjælper, men folk begår en fejl ved at forvente øjeblikkelige resultater allerede næste dag. Øjeblikkelige resultater bør ikke forventes.

Da jeg dekorerede mit Feng Shui klienthjørne med 1 billede af min ideelle klient, begyndte jeg at få mærkelige drømme.

I min første drøm så jeg en smuk kvinde. Hun var iført et meget elegant orange tørklæde. Jeg kunne se, at hun gemte et pentagram under tørklædet.

Jeg tilføjede flere billeder af mine ideelle kunder til min kundesektor. Igen havde jeg en mærkelig drøm: Jeg så i billederne af min ideelle klient en berømt skuespillerinde. Ved siden af ​​dette billede af den ideelle klient var der et andet billede: en sen dronning.

Men drømmen var mærkelig, for jeg så middelalderdronningen uden makeup. Jeg tænkte i søvne: “Hun er smuk selv uden makeup.”

Jeg begyndte at lægge kræfter i mit Feng Shui klienthjørne i midten af ​​2019. Jeg begyndte at have læger, sygeplejersker, sikkerhedsvagter, forretningsmænd, politikere og skuespillere som klienter.

Efter 2020 ændrede alt sig. Min virksomhed var i kaos, fordi dæmonerne ændrede den og flyttede den væk fra USA. Jeg mistede 80 % af mine kunder.

Nu har jeg måske 1 klient fra USA hver måned. Men denne klient har en enorm tegnebog og er virkelig den perfekte kunde. Billedet af denne type klient har dekoreret mit kundehjørne siden 2019.

Så det kan tage noget tid, før det lykkes dig at tiltrække den perfekte kunde til dig. Feng Shui kan hjælpe dig med at tiltrække gode kunder til din virksomhed.

 

 


 

Forretning i dag:

Feng Shui

penge hjørne

 

Dette er Feng Shui Bagua-kortet.
Dette er Feng Shui Bagua-kortet. Den lilla firkant er pengehjørnet (øverste venstre firkant).

 

Klienthjørnet er placeret overfor pengehjørnet (øverste venstre firkant). Det betyder, at disse to områder er meget vigtige for din virksomhed.

Hvis du ikke har nogen kunder, vil dit overskud være lig nul. Så både kundeområdet og pengeområdet er lige vigtige for din virksomhed.

Nogle mennesker dekorere klientområdet vil billeder af smukke steder eller rejsedestinationer. Men jeg synes, at dette område af hjemmet eller kontoret bør være afsat til klienten.

 

 


 

Kundehjørnet

 

Det dominerende element i dette område af hjemmet er metal. Det betyder, at du kan placere nogle store og meget tunge genstande lavet af metal i denne del af dit hjem, værelse eller kontor.

Du kan f.eks. placere disse elementer:

flere store metalvaser

en høj metalstatue

en høj metaltelefon (gammel)

Vælg billederne af dine ideelle kunder meget omhyggeligt, fordi Feng Shui virker. Feng Shui kan også skabe enormt kaos i erhvervslivet, når dit klientnetværk ændrer sig.

Min tidligere kundekreds forsvandt i løbet af den tid, mens min virksomhed var i en nedadgående spiral af økonomiske tab. I løbet af samme tid dukkede flere forretningsmænd op, og de blev mine kunder.

Jeg hjalp forretningsfolk i den tid, hvor min virksomhed var i en nedadgående spiral af økonomiske tab. Pludselig indså jeg, at min virksomhed var skiftet til B2B-modellen.

Jeg lagde også mærke til andre ting: nu havde jeg hjemmesidetrafik fra Sydafrika. Det var i september 2022. Jeg tænkte: “Hvem er disse mennesker?” Min logik svarede: “De er højst sandsynligt forretningsmænd”.

Hold klientområdet pænt og rent. Andre egnede genstande til dette område er:

verdensatlasset og verdenskortene

ethvert papirarbejde, der er forbundet med din virksomhed og kunder (brug metalarkivskabe)

ure (for at stimulere det astrale modstykke til dette klientområde)

lamper (med metaldele)

et billede af en bil (din ideelle kundes yndlingsbil)

sølvmønter

Du skal udtrykke billedet af din ideelle klient i dit kundeområde. Din virksomheds overskud afhænger af den type kunder, du tiltrækker til din virksomhed.

Dette gælder især i disse dage.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.