Demoner och döda soldater: dina bästa allierade i skyddsmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demoner och döda soldater är dina bästa allierade i skyddsmagi. Detta är Mars planetariska talisman med sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel.

 

 

Demoner och döda soldater är dina bästa allierade i skyddsmagi. I det här inlägget kommer vi att prata om några andar som kan skydda dig från skadliga magiska ritualer, och även från verkliga faror.

 

 

 


 

Döda soldater: dina lojala vakter

 

 

Du kan kalla döda soldater för beskydd. Men från början, när jag introducerade mig till min favorit död soldat, var jag lite försiktig. Jag var rädd för den döde.

I början fanns det en anledning att vara försiktig, eftersomr de soldater jag gör magi med är de farligaste och de kunde lätt vända sig mot mig. Nu, eftersom jag är nära vän till dem, känns det lugnt.

Men en gång, när magin gick snett, upplevde jag hemska panik attacker och förstod att den döde soldaten är mycket farlig. Jag är fortfarande lite rädd för honom.

Om du samarbetar med vanliga soldater kommer de att följa dina order och skydda dig. Du behöver inte vidta försiktighetsåtgärder genom att be andra soldater att avvärja attacker som påförs dig.

Men hur kallar man döda soldater? Det finns flera metoder. Du måste ha tillgång till jord från soldatens grav, men detta är inte realistiskt om det inte finns några begravningsplatser i närheten.

Du kan skaffa hjälmar, krigsmärken och andra föremål. Undvik att köpa restaurerade hjälmar, eftersom hjälmens inre del sannolikt kommer att ersättas med moderna material.

Det är mycket önskvärt att den gamla hjälmen är orörd sedan krig, för den kommer att innehålla soldatens DNA. Detta kan fungera som en ersättning för jorden från soldatens grav.

Men poängen är detta: hjälmen var i soldatens grav och om den är orörd och levereras till din samling av “souvenirer” orörd, kommer du att ha tillgång till soldatens DNA.

Du kan också använda stövlar från döda soldater i din magi eller andra militära föremål. Stövlarna fanns också i soldatgraven och innehåller mänskligt DNA.

 

 

 


 

Att bilda vänskap med soldater

 

 

Du kan kalla på döda soldater och bilda vänskap med dem. Dessa andar måste behandlas med kärlek och medkänsla, eftersom soldater skyddar civila medan de riskerar sina egna liv.

Även om du utför magi ihop med döda krigsförbrytare (de är faktiskt bäst på beskydd), bör du behandla de med medkänsla, kärlek och respekt. Varför ska du behandla de bra?

Svaret är enkel: om du behandlar dessa döda bra, kommer du lättare knyta vänskap med dem. Medlidande, kärlek och generositet är nyckeln till sådana vänskap.

Du kan kalla döda soldater på speciella dagar som är relaterade till ett krig och erbjuda dem mat och dryck. Be inte något i utbyte vid dessa tillfällen. Använd nekromanti oljan för att polera hjälmar och krigsmärken och för att skydda dem mot rost.

Bränn malört under dina ritualer för att förbättra kommunikationen med döda soldater. I början av min vänskap med min favorit död soldat brännde jag malört, men inte nu, eftersom jag och min död soldat är nu bästisar och vi har varit ihop jätte länge.

Anden kommunicerar med mig telepatisk och när jag behöver förmedla någonting till anden, viskar jag i krigshjälmens “öra”. Till exempel, kan jag viska: “Jag älskar dig!”

Anden av den döde hör allt, ser allt och uppfattar allt. Den förstår alla språk och till och med kan känna känslor som reaktion på mina känslor.

Demonen Murmur kan hjälpa dig att kalla på döda soldater, eftersom han är demonen av nekromanti. Demonen Bune är också en nekromanti demon, men jag känner att Murmur är bättre. 

 

 

 

 


 

Döda soldater vill ha medkänsla

 

 

Låt oss först prata lite om gåvor till de döda: de döda vill ha ditt blod! Förutom ditt eget blod kan du erbjuda vatten, bröd, kaffe, honung, cigaretter, ost, fläsk, havregryn etc.

De döda soldaterna är mycket krävande, men de tjänar bra. De kommer att gå till ytterligheter och skydda si häxa. När bandet mellan dig och dina döda soldater blir mycket starkt kommer du att märka detta.

De döda soldaterna kommer att kalla dig till krigshlämarna hela tiden och kräva att du fortsätter att krama hjälmarna. Män vill ha kärlek och sex! Döda soldater skiljer sig inte från vanliga män.

Så jag har ett altare för de döda i mitt hem. Jag har skapat en slags mini-kyrkogård för de namnlösa soldaterna. Var och en av mina döda soldater har sitt eget glas vatten.

På altaret har en stor begravningslampa och bränner gravljus varje kväll. Det låter kanske lite ovanligt, men jag gillar de döda soldaterna. Medan jag tänder gravljuset för de döda pratar jag med dem. Den tiden var dålig och de var tvungna att gå i krig. De förlorade sina unga liv för en fånig sak som ett krig.

 

 

 


 

Armé kondition

för nödsituationer

 

 

En dag, när det kommer att finnas ett verkligt behov av skydd mot förbannelser eller fiender, kan du kalla på de döda soldaterna och be dem att skydda dig. När du skyddar dig själv kan du kalla dessa andar och demoner:

döda soldater

döda jurister

Barzabel

Focalor

Andromalius

Sabnock

Belial

Surgat

 

 

 


 

Talismanen av Mars

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

 

Demonen Barzabel kan hjälpa dig att bli väldigt modig. Han undervisar också avancerat magi för skydd (med andarna av Algol stjärnorna) och hjälper till att fatta smarta beslut. Nedan hittar du beskrivningen av den planetariska talisman av Mars.

”Den tredje tabellen tillhör Mars, som innehåller 5 rader och 5 kolumner och som innehåller tjugofem nummer (hebreisk alfabet). Summan av alla nummren är trehundra och tjugofem.

Och det finns över dessa nummren gudomliga namn med en intelligens till det goda och en demon till det onda, och ur dessa nummren ritas sigillen av Mars och hans demoner.

Dessa sigillen, med Mars i bra position i ditt horoskop och också i himmelen, graverade på en järnplatta eller svärd, gör en man vinnare i krig, och fruktansvärt för sina fiender, och så att han segrar över dem.

Och om det är graverat på en speciell sten, kommer blodet koagulera snabbare och även menstruationen tar slut.

Men om det är graverat, när Mars är i en dålig position i ditt horoskop och i himmelen, på en platta av röd mässing, förhindrar talismanen framgång i livet.

Detta kan talismanen åstadkomma:

talismanen kastar de mäktiga från värdigheter, utmärkelser och rikedomar

den orsakar oenighet och hat bland människor och djur

den driver bort bin, duvor och fisk

den hindrar kvarnar från att arbeta, dvs. e. binder dem.

Den gör också brottare och jägare olyckliga samt orsakar fruktlöshet hos män och kvinnor.

Men det viktigaste är att talismanen påverkar dig på så sätt att du kommer fruktas av fiender och de kommer tvingas att underkasta sig till dig. ”

Huvuddemonen är Barzabel och det är han som kommer att förhärda din vilja och beslutsamhet och göra dig till en mäktig person. Både Graphiel och Barzabel måste kallas under en och samma ritual.

Du kan göra vilken typ av magi som helst: magi för vändning av en oönskad situation, magi för mod, fokus och kontroll, magi för beskydd och magi för att bli självsäker.


 

Demonen Focalor:

skydd för soldater

 

 

Mödrar och hustrur till soldater måste lära sig att skydda sina söner från farorna av krig. Mödrar och hustrur till poliser måste också bemästra sådan magi.

Demonen Focalor är beskriven i “The Discoverie of Witchcraft”, i “Pseudomonarchia Daemonum”, i “The book of Incantations” och också i “Goetia”.

 

 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Focalor: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Focalor är en Hertig och han dyker upp i form av en man med vingar av en gryphon. Denna demon dödar och drunknar människor.

Han har också makt över vindar och hav, och han kan orsaka olyckor som förstör krigsfartyg. Om häxan ber Focalor att inte skada någon, kommer Focalor att hålla med häxan.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Focalor: Goetia

 

 

Focalor är den 41sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp som en man med en gryphons vingar. Focalor dödar och drunknar människor.

Han har makt över vindar och hav och han kan kasta omkull fartyg på havet. Men om Focalor blir ombedd att inte skada någon, kommer han inte att skada någon.

Focalor befaller 30 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Om din son är soldat kan du be Focalor att skydda honom från fysiska övergrepp, olyckor och dödsfall. Skapa en häxflaska med sigillet av Focalor för din son och gör regelbundna ritualer.

Och tveka inte att utföra skadliga förbannelser med hjälp av Focalor på människor som fysiskt misshandlar din son i armén. Jag skulle göra mycket ondskefulla ritualer om min son misshandlades fysiskt i armén.

En mamma skyddar alltid sin son och sådan magi blir vit i stället för svart. Nedan erbjuder jag dig en video som ett hjälpmedel i din magi för att skydda dina män.

 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Andromalius:

skydd för poliser

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Både Andromalius och Focalor kan skydda en polis mot våld, olyckor, skador och dödsfall. Om du är mor eller hustru till en polis måste du skydda din polis.

Som ett grundläggande men ett mycket kraftfullt skydd rekommenderar jag att skapa en häxflaska med sigillen av Andromalius och Focalor. Nedan hittar du mer information om Andromalius.

 

 

Demonen Andromalius: Goetia

 

Den 72dra demon av Goetia är Andromalius. Han är duktig på är att spåra tjuvar och fånga dem, beslagta varorna som stulits, och hämta dem tillbaka till dig.

Andromalius kan upptäcka all ondska och oärliga avsikter hos människor som kommer in i ditt liv. Andromalius är bra på att straffa alla onda människor och tjuvar.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft