Demonen Barzabel: supereffektiv magi med blekmedel för att vända situationen


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Barzabel, beskrivs i “De tre böckerna av ockult filosofi” av H.C Agrippa. Detta är Mars planetariska talisman.

 

 

Demonen Barzabel, beskrivs i två böcker: “De tre böckerna av ockult filosofi” (H.C Agrippa) och Golden Dawn (Israel Regardie). Barzabel är min favorit och han har stöttat mig enormt.

Vi kommer att titta på beskrivningen av Barzabel lite senare när du läser det här inlägget. Men låt oss först prata om några smärtsamma livssituationer som kan kräva hjälp av Barzabel.

 

 

 


 

Barzabel:

han ger Mars rå energi

 

 

Barzabel är en främmande ande från planeten Mars. Jag tycker om denna macho-demonen.

 

 

Ibland är det mycket oönskat att känna vissa känslor som rädsla, attraktion till en ny kärlekspartner, svaghet och tvekan. Detta tillstånd kallas för förvirring och rädsla.

Om du känner att dina känslor är överväldigande och du tappar kontrollen över ditt liv kan du be Barzabel att hjälpa dig. Barzabel är den bästa partnern för en kvinna som behöver fokusera sitt liv på sin karriär istället för på kärlek.

Kärlek kommer och går och det är inte värt att investera emotionell energi i den, men det är en kvinnas plikt att förse sig själv med en bra tillgång på pengar för att överleva.

Barzabel lär konsten att bygga gränser med människor och du kommer att bli mycket beslutsam. Denna demon kommer att frigöra dig från allt romantiskt skräp och hjälpa dig att fokusera på arbete och pengar.

Jag råder också starkt att kalla på flera soldater. Soldaterna hjälper dig att glömma bort din älskare. Soldater är dina bästa allierade i kärleksmagi (eftersom de är bra på att flörta och förföra) och på magi för att dra dig ur depressioner (de beordrar sinnet att fokusera).

Varning: magi med soldater kan också vara farlig, eftersom de är robotar. Kalla aldrig på mycket farliga soldater! Döda soldater måste alltid testas för deras villighet att samarbeta med dig.

Förbannelser med avsikten att skada målet av din magi med hjälp av soldater är mycket farligt, för om förbannelsen slår tillbaka, kommer du inte att kunna hindra soldaterna från att skada dig.

 

 

 


 

Barzabel och döda soldater:

magi som vänder på situationen

 

 

Frestad att bli kär i en ny kärlekspartner? Kan inte motstå dragningen av en nekromantisk ritual? Nekromantisk magi är mycket kraftfull och farlig.

Om du känner att din nekromantisk magi tar dig med i en katastrofal kärleksaffär, måste du motstå och göra magi med Barzabel och även med de döda soldaterna (för att vända på situationen).

Döda soldater är underbara allierade och om de är dina närmaste vänner kommer de att hjälpa dig att stoppa din attraktion till en ny kärlekspartner. Du kan kalla på Barzabel under en ritual och göra magi med klorin.

Under nästa ritual bör du anropa flera döda soldater och göra mer magi med klorin och be soldaterna att ta dina tankar under deras kontroll. Styrkan av den ursprungliga ritualen kommer att minska och du kommer att få kontroll över ditt liv mycket snabbt.

Soldaterna och Barzabel tvingar dig att arbeta mycket hårt och de kommer att fokusera dina tankar på ditt jobb.

 

 

 


 

Barzabel: magi med klorin

 

 

Du kommer behöva:

sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel

ett svart stearinljus (måla med olivolja och applicera krossat lagerblad och krossad salvia)

olja för den planetariska talismanen av Mars: bergamott

en glasburk med ett lock

klorin

Kalla på Barzabel och Graphiel. Förklara problemet. Skriv ner alla problem du vill förvisa eller vända på, och be Barzabel att hjälpa dig att stå starkt. Hacka detta papper i små bitar och lägg i en glasburk. Tillsätt blekmedel.

Observera att Mars måste vara direkt (inte i en retrograd) och också i en bra position i himmelen när du gör magi med Barzabel. Mars måste också vara bra i ditt födelsehoroskop.

 

 

 


 

Den planetariska talismanen av Mars

 

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Demonen av Mars, Barzabel, beskrivs i två böcker: De tre böckerna av ockult filosofi (H. C Agrippa) och Golden Dawn. Det finns dock inga bra eller utförliga beskrivningar av Barzabel i dessa böcker.

Men det finns en bra beskrivning av den planetariska talismanen av Mars i boken Magus skriven av Francis Barrett:

”Den tredje tabellen tillhör Mars, som innehåller 5 rader och 5 kolumner och som innehåller tjugofem nummer (hebreisk alfabet). Summan av alla nummren är trehundra och tjugofem.

Och det finns över dessa nummren gudomliga namn med en intelligens till det goda och en demon till det onda, och ur dessa nummren ritas sigillen av Mars och hans demoner.

Dessa sigillen, med Mars i bra position i ditt horoskop och också i himmelen, graverade på en järnplatta eller svärd, gör en man vinnare i krig, och fruktansvärt för sina fiender, och så att han segrar över dem.

Och om det är graverat på en speciell sten, kommer blodet koagulera snabbare och även menstruationen tar slut.

Men om det är graverat, när Mars är i en dålig position i ditt horoskop och i himmelen, på en platta av röd mässing, förhindrar talismanen framgång i livet.

Detta kan talismanen åstadkomma:

talismanen kastar de mäktiga från värdigheter, utmärkelser och rikedomar

den orsakar oenighet och hat bland människor och djur

den driver bort bin, duvor och fisk

den hindrar kvarnar från att arbeta, dvs. e. binder dem.

Den gör också brottare och jägare olyckliga samt orsakar fruktlöshet hos män och kvinnor.

Men det viktigaste är att talismanen påverkar dig på så sätt att du kommer fruktas av fiender och de kommer tvingas att underkasta sig till dig. ”

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft