Regnmagi med Bechaud från Grimorium Verum och Furfur från Goetia


 

 

 

 

 

 

 


 

Regnmagi kan göras med Bechaud och Furfur. Detta är Bechauds sigill från Grimorium Verum.

 

 

Regnmagi kan göras med Bechaud och Furfur. För tre veckor sedan var det så varmt i Stockholm. Jag kunde inte fungera i sådan värme och fruktade att jag kan dö på grund av överhettning.

Notera, att detta inlägg är översättningen från engelska till svenska. Det urspungliga inlägget är daterad till sommaren 2018. Jag kunde inte sova på grund av värmen och det är känt att kroppen och organen kan kollapsa på grund av extrem värme.

Sedan började jag min sökning efter en demon som kunde byta vind och hittade Bechaud från Grimorium Verum. Jag trodde inte att demoner är så kraftfulla att de kunde förändra vindarna.

 

 

 

Detta är det Klifotiska trädet.
Demonen Bechaud kommer från Klifan av Golab. Den platsen styrs av Mars.

 

 

Man tror också att Barzabel, demonen av Mars, kan framkalla stora stormar, men stormar kan medföra kaos, skada, lidande för djur och människor, och ekonomiska förluster. Jag har aldrig bett Barzabel att ändra på vädret.

 

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Jag gjorde två ritualer. Min första ritual var med Lucifer och Bechaud och min andra ritual var med Lucifer och Furfur. Nedan visar jag dig tre sigill av Lucifer. Jag har testat två av dem och de är väldigt bra.

 

 

 

Detta är sigillet av Lucifer från Grimorium Verum. Detta sigill är mycket bra!

 

 

 

Detta är sigillet av Lucifer från Grimorium Verum. Den här sigillet är också mycket bra!

 

 

 

Detta är Lucifers sigill för häxor i Europa från Grimorium Verum. Jag har inte provat detta sigill än.

 

 

 

 

Detta är sigillet av Furfur från Goetia.

 

 

Jag lovade båda demonerna att jag skulle tacka dem, men inte i ett offentligt inlägg. Men demonerna kan ha sin egen agenda och nu vill de att världen ska veta om deras krafter.

Resultaten av mina ritualer var dock inte omedelbara. Efter 1,5 veckor hade vindarna förändrats radikalt och luften blev kall. Det har regnat mycket och åskan skakade himlen våldsamt många gånger.

Och nu kan folk säga adjö till värmen, för det kommer inte att finnas mer värme. Vi passerar in i den skandinaviska hösten och det måste regna och regna om och om igen. Jag formulerade mina “witch spells” så.

 

 

 


 

Du kommer behöva:

 

 

ett glas vatten

sigillet av Bechaud (eller Furfur)

oljor för sigillet: mynta (för att kyla vädret)

ett vitt stearinljus (applicera myntaolja)

Kalla på Bechaud och aktivera hans sigill med luft, eld, vatten och jord. Jag förklarade min oro: ”Vi behöver en skörd. Om du inte kommer med regn kommer vi inte att äta mat på vintern.

Priserna på importerade spannmål och livsmedel kommer att vara höga. Vi är så många i Sverige nu, kriset är här och läget är dålig, och läget kan komma ur kontroll om människor är hungriga och fattiga ”.

Säg din “witch spell” över Bechauds sigill tre gånger. Placera sedan sigillet i vattnet för att fukta det. Ta ut sigillet och lägg det på en tallrik för att torka.

Höj kraften och projicera den i sigillet. När du är klar med din ritual, häll ut vattnet i en kruka för att vattna växten. Gör samma ritual med Furfur. Nu kommer skeptiker att säga att vädret förändrats av sig självt.

Kanske gjorde det, jag kommer inte att argumentera, men jag gjorde min del genom att göra ritualer med Bechaud och Furfur för att rädda skörden. Jag försökte åtminstone vara patriot.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft