Demonen Sabnock från Goetia: hur man returnerar förbannelsen till avsändaren


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Sabnock: Goetia

 

 

”Den fyrtio tredje anden heter Sabnock. Han är en markis. Han framträder i form av en beväpnad soldat med ett lejonhuvud. Sabnock rider på en blekfärgad häst.

Hans plikt är att bygga höga torn, slott och städer, och förse dem med rustning. Han kan infektera folk under många dagar med sår som är ruttna och fulla av maskar.

Han ger bra demoniska tjänare och befaller 50 Legions of andar.”

Källa: Goetia

 

 

 


 

Demonen Sabnock:

Daemonolatry Goetia

 

 

Sabnock är en avvärjande och skyddande demon. Uppmana Sabnock att bygga upp ditt försvar. Den som skickar en förbannelse till dig, blir omedelbart sjuk. Efter att de har avbrutit sin magiska attack kommer de att bli friska igen.

Källa: Daemonolatry Goetia by S. Connolly

 

 

 


 

Hur man vänder

på en förbannelse

 

 

Först och främst, hur vet du att du är förbannad? Om du kallar på Sabnock regelbundet vet du att du är förbannad. Det råder inget tvivel. Om du gör frekventa ritualer med död militärpersonal, kommer de att upptäcka en förbannelse på en gång och dessutom tvinga den onda personen till dig för en bekännelse.

Du kanske också är intresserad av att skapa en häxflaska med sigillet av Sabnock för att skydda dig, dina barn och dina husdjur. Du kan också kontakta demonen Malphas och be honom ta reda på vem som förbannade dig och vilken magi de gjorde på dig. Rätt information kommer till dig inom en vecka.

 

 

 

Demonen Malphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 

 

 

 

Efter att vändningarna har gjorts kommer det att vara dags att förvisa bråkmakaren. Detta görs så snart Sabnock upptäcker en förbannelse som kastas din väg, och även under:

fullmånen

den avtagande månen

2 dagar före den mörka månen

Det är väldigt viktigt att ha sigillen av Leraje, Eligos, Nesbiros och Focalor färdiga (just in case!).

 

 

 

Detta är sigillet av Nesbiros från Grimorium Verum.

 

 

Håll alltid åtminstone lite jord från kyrkogården hemma, torkade giftiga svampar, ormskinn, svavel etc. Omvändelser och förvisningsritualer räcker om inte fler förbannelser börjar komma in. Då måste du förbanna full kraft för att utrota den som skickar dig förbannelser.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft