Nekromantisk och demonisk magi: pakter och andliga äktenskap med demoner och döda


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi kan kombineras med demonisk magi för att åstadkomma mycket kraftfull effekt.
Nekromantisk och demonisk magi kan kombineras och pakter kan utvidgas till andliga äktenskap.

 

 

Nekromantisk och demonisk magi kan kombineras på obegränsade sätt och olika typer av pakter kan utvidgas till andliga äktenskap. En av mina anhängare frågade mig: ”Jag vill gifta mig med en demon. Är detta möjligt?”

Jag sa till henne att jag redan är i en andlig äktenskapspakt med en ärkedemon och sådana äktenskapspakter är mycket allvarliga. Vissa människor anser att det inte är möjligt att gifta sig med en demon.

Naturligtvis är det omöjligt att gifta sig med en demon officiellt, men du kan gifta dig med en demon i sekretessen av din rituella cirkel (privat och hemma). Ingen behöver veta om dina pakter med demoner och döda.

Andliga äktenskap med demoner kan komplicera ditt liv i det långa loppet om du plötsligt träffar en man eller annan ande som du gillar. Detta beror på bandet mellan dig och den utvalda demonen för en äktenskapspakt. 

Bandet mellan dig och din valda demon finns på astralplanet och det är lika verkligt som ett band mellan man och hustru. När två människor vill skiljas från varandra krävs det en skilsmässa. Det kan ta tid att åtgärda.

 

 

 


 

En äktenskapspakt: varför?

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen kommer att skydda dig från alla möjliga faror. Även om denna demon inte kan skydda dig mot fysisk fara, kommer han att varna dig för den inkommande faran via dina drömmar.

När dagen kommer och du står ansikte mot ansikte med faran kommer du plötsligt att upptäcka att demonen har ordnat en flyktplan åt dig (till exempel: en trappa i en brinnande byggnad).

Du kan också gifta dig med en demon för ekonomiskt stöd. Detta betyder inte att demonen kommer att göra dig rik på en gång, men snart kommer du att upptäcka att du har det mycket bättre än andra (ekonomiskt).

 

 

 


 

Demonerna är smarta

 

 

Lucifer och hans demoner är alldeles för smarta och de vet framtiden: vem kommer att dö och när. Du kanske inte ens behöver tjäna ihop pengarna för ditt framtida hem.

Demonerna hjälper dig att vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt och med rätt person. Ett hem kan bara bli ditt, bara för att du var älskad. Vissa människor har inte råd att betala dubbla hyror för stora hem och du kan erbjudas att hyra stället.

Ett hem kan också bli din gåva från en släkting bara för att du blev medlem i en familjeklan när du var ung.

 

 

 


 

En äktenskapspakt

är en affär

 

 

Det blir inga kyssar och sex med demonen, eftersom demoner har inte fysiska kroppar. En demonisk partner kan inte tysta längtan efter en riktig partner.

Om du vill ingå en äktenskapspakt med en demon kanske du vill vara säker på att du är lycklig på egen hand och kan leva ditt liv utan en fysisk partner.

Det är ingen mening att ingå en äktenskapspakt med en demon om du planerar att träffa fysiska partners. Detta kommer bara att skapa komplikationer i dina relationer.

Var noga med att välja en högt rankad demon för ditt andliga äktenskap. En sådan ärkedemon kan skicka andra demoner till dig för att hjälpa dig lösa dina vardagliga problem.

Det är en smart sak att veta: varför vill du gifta dig med en demon i första hand. Är det för att du inte vill vara en del av dysfunktionella (besvärande) relationer och vill fokusera på din karriär?

Om ja, kommer ett sådant äktenskap med en demon av hög rang att skydda dig från ett brustet hjärta (de flesta moderna relationer räcker inte länge) och från relationer som dränerar din arbetsförmåga.

Generellt sett kan du ingå äktenskapspakter med demoner och även med de döda (av mycket höga positioner, krafter och förmågor).

Sådana pakter ger dig:

skydd mot fysiska faror

skydd av andra typer

ett mycket starkt ekonomiskt stöd

mycket hög arbetsförmåga

stöd i livet (livet blir lätt)

kunskap om magi

Men som jag sa, om du är i andliga äktenskap med demoner, kan andra delar av ditt liv bli tomma. Om du älskar ensamhet och kan leva utan en partner, kommer sådana pakter att ge dig massor av fördelar.

 

 

 


 

Vilken ande är bäst för dig?

 

 

 

Din huvuddemon eller din beskyddare är ditt bästa val. Det är mycket viktigt att känna demonen under många år innan man ingår en pakt om andligt äktenskap.

Några bra val av andar är:

Lucifer (ekonomiskt stöd)

Lucifuge Rofocale (ekonomiskt stöd)

Belial (status och pengar)

En död militär av mycket hög rang (för hög arbetsförmåga och bekydd genom livet och mot fiender).

en död bankir (för pengar och banklån)

 

 

 


 

Villkoren för ett äktenskap

 

 

Stor försiktighet måste iakttas när du formulerar villkoren för din äktenskapspakt med en demon. Jag tror inte att det är en bra idé att förhandla eller starta ett “bargain” med en demon av hög rang.

Be bara demonen av en hög rang att skydda dig från dysfunktionella relationer och partners som inte passar dina normer. Du kan lägga till att du vill ha ekonomiskt stöd och att du har ambitioner att tjäna [summan av ditt val].

Be om hjälp och ange att villkoren för äktenskapet är sådana:

du kommer att vara en lojal tillbedjare av din valda demon

du har rätt att ingå pakter med de döda och demonerna (av höga led och unika förmågor)

så länge du är nöjd med din ekonomiska situation kommer du att vara i äktenskapspakten med den högt rankade demonen

om du är missnöjd med det ekonomiska stödet kan du upplösa pakten och gifta dig med en annan högt rankad ande (vi pratar om andlig äktenskap bara)

inget sex med demonen (demoner kan ha sex med dig medan du sover)

Varför inget sex? Det finns en fara i sådana handlingar: du kommer att bli en pool av energi för demonen. Dina astrala kroppar kommer att förbrukas på olika sätt: demonen kommer att mata på dig (det är en tankeform).

Detta kan leda till problem med hälsan och en kortare livslängd på lång sikt. Att ha sex med en demon vid sällsynta tillfällen är helt okej och kommer inte att skada din astrala kropp.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft