Nekromantisk magi för att få ett banklån


 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi är mycket kraftfull och den kan hjälpa dig att få ett banklån.
Nekromantisk magi är mycket kraftfull och den kan hjälpa dig att få ett banklån.

 

 

 

Nekromantisk magi är så kraftfull! Min klient från USA bad mig göra en ritual för henne. Banken hade vägrat henne lånet och hon var väldigt ledsen.

Jag ville inte lova något till min klient. Jag sa till henne: “Jag kommer att göra en pakt på dina vägnar.” Jag gick till kyrkogården sent på kvällen (runt midnatt) för att be och ge offer till de dödas andar.

När jag var hemma, var det dags att kalla på demonerna och de dödas andar. Jag attackerade bokstavligen banken och skickade dem ett “dussin” döda andar tillsammans med tre demoner.

 

 

 

 


 

Kundens vittnesmål

 

 

 

Min klient fick lånet efter två veckor. Läs hennes vittnesmål nedan:

”Jag gjorde äntligen köpt huset! Jag är överlycklig just nu, inga ord, inga pengar av denna värld kan beskriva min lycka som jag upplever nu.

Många, många tack till dig Bonnie, din andar och demoner kan göra vad ingen kan göra. Återigen tack Bonnie, dina ritualer som du har gjort för mig är mycket hjälpsamma.

Au revoir Bonnie!”

Anonym från USA

Min klient vill vara anonym av uppenbara skäl, för om hon avslöjar sin sanna identitet kan hon komma i trubbel. Jag kan också få problem för att jag påverkade bank personalen, även om ingen kommer att kunna bevisa någonting.

Förutom detta känner jag mig trygg, eftersom jag bor utomlands. Mina kunder känner sig också trygga, eftersom vi är åtskilda av havet. Och jag är smart, min kommunikation är krypterad och skyddad av schweizisk integritetslag.

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

finns det ett pris att betala?

 

 

 

Nekromantisk magi är så kraftfull! Och resultaten manifesterar sig snabbt.
Nekromantisk magi är så kraftfull! Och resultaten manifesterar sig snabbt.

 

 

 

Nekromantisk magi är väldigt kraftfull! Men det finns ett pris att betala. Andarna av de döda vill att jag ska komma ihåg dem, och de är runt mig hela tiden.

En häxa bildar personliga relationer med de dödas andar. Andarna blir häxans närmaste vänner, eftersom de har det tråkigt efter döden.

De som utövar nekromanti på allvar, kommer med tiden observera en rejäl viktminskning. Den andra skrämmande saken är frekventa skador som orsakas av de dödas andar, eftersom de vill matas med blod.

 

 

 


 

Mina orgier med de dödas andar

 

 

 

Nekromantisk magi involverar interaktionen mellan häxan och de dödas andar.
Nekromantisk magi involverar interaktionen mellan häxan och de dödas andar.

 

 

 

Det är möjligt att se den astrala dimensionen i klara drömmar (lucida drömmar). Jag ser de döda mycket ofta när jag är utanför kroppen. De döda har ingen förståelse av tiden och därför ser de väldigt unga ut.

De döda männen är faktiskt väldigt sexiga och attraktiva, välklädda och luktar trevligt. Detta gäller för de gravar jag interagerar med. Jag har till och med förförts till att flirta och kyssa de döda männen.

Mina astrala flygningar är väldigt tydliga till sin karaktär och jag vet inte ens att jag sover under mina drömmar. Allt är så verkligt i mina drömmar, precis som i verkliga livet. Ibland flyger jag ett mycket kort avstånd: bara till nästa rum och de döda väntar på mig.

Det är mycket viktigt att veta vilken typ av döda vi interagerar med, för vi kan hämta psykologiskt skräp från de döda. Du vill inte kyssa en alkoholist under dina astrala flygningar och sedan känna lusten att smaka alkohol.

Den enda obehagliga upplevelsen är att “landa” tillbaka i den fysiska kroppen. Detta är så obehagligt på grund av sömnförlamning.

Förra gången jag vaknade från mitt astralflyg sov jag med en död man i hans grav och en råtta åt min sko. Jag vaknade med ett skrik.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: du behöver

 

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia. Detta är hans sigill.

 

 

Bankens adress

Lånnummer

Adressen till den fastighet du vill köpa

jord från ett flertal gravar (jurist, banktjänsteman och familjegravar)

Beskriv problemet på en liten pappersbit: “Banken ger mig inte ett lån för att köpa huset med följande adress.”

sigillen av Lucifer, Belial och Surgat

oljor för sigillen: kanel och mynta

 

 

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

 

 

 

 

en burk med skruvlock

klorin

sax

ett pulver för att lossa på bankens kassa

pulver som skapar förvirring och/ eller befallande pulver

ett te ljus

papperspengar

Ritualen görs nästan på morgonen och efter att du har varit på kyrkogården med gåvorna för andarna. Kalla på de dödas andar och på demonerna.

Lägg pengarna på ett litet papper. Detta papper ska innehålla bankens namn och adress. Pudra detta papper med jord från gravarna och pulver.

Tänd det lilla te-ljuset och placera ovanpå pappret med bankens namn och adress för att värma upp situationen. Hacka papperet med beskrivningen av situationen och släpp ner i glasburken. Häll i blekmedel. Det är klart.

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft