Den Olympiska Guden Bethor: magi för en lång livslängd


 

 

 

 

 

 


 

Den Olympiska Guden Bethor beskrivs i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill.

 

 

 

Den Olympiska Guden Bethor beskrivs i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill. Nedan hittar du en användbar blandning av information om Bethor och förhoppningsvis hjälper denna information dig att kalla på Bethor.

 

 

 

 


 

Bethor:

Arbatel De magia veterum

 

 

Bethor ansvarar för alla saker som har en koppling till planeten Jupiter. Han kan höja dig till mycket höga värdigheter och hjälper till att öka intäkterna.

Bethor förenar luftens andar på ett sådant sätt att de ger sanna svar på dina krav: de transporterar värdefulla ädelstenar från plats till plats och de ger också kunskapen om naturliga botemedel och läkemedel och deras effekter på hälsan.

Bethor ger mycket goda bekanta andar (tjänare) och han kan förlänga ditt liv till 700 år om det är Guds vilja.

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

 


 

Bethor:

den bästa tiden för magi

 

 

 

Bethor är en planetär ande och magi med Bethor styrs av Jupiter. Kalla på Bethor som du skulle kalla på någon annan anda av Chesed.
Bethor är en planetär ande och magi med Bethor styrs av Jupiter. Kalla på Bethor som du skulle kalla på någon annan anda av Chesed.

 

 

 

Bethor har under sitt styre 42 kungar, 35 prinsar, 28 hertigar, 21 rådgivare, 14 ministrar, 7 budbärare, 29000 legioner andar. Han är mycket högklassig och måste behandlas med stor respekt.

Ritualer med Bethor styrs av planeten Jupiter och det betyder att Bethor är en planetär anda. Du kan kalla på Bethor och använda motsvarigheter av Chesed.

Cheseds motsvarigheter är sådana:

Härskande planet: Jupiter

Dag: torsdag

Astrologisk timme: Jupiter

Sigill av papper (färg): blå

Metall: tenn

Ädelstenar: safir och ametist

Antal: 4 (till exempel 4 stearinljus)

Växt: oliv (använd olivolja)

Doft: cederträ (jag använder kanel)

 

 

 


 

Magi med Bethor

för ett långt liv

 

 

Du kommer behöva:

Bethors sigill

ett hänge på en kedja

ett gravljus med nekromantisk olja i

malen kanel (för ett behagligt liv)

 

 

 

 

Detta är en ritual med den Olympiska Guden Bethor.
Detta är en ritual med den Olympiska Guden Bethor. Bethor kan förlänga våra liv.

 

 

 

 

 

Att inleda ritualen

 

 

”Kom till mig kära Bethor. Vänligen hör mina önskemål. Jag läste i Arbatel att du kan förlänga människors liv. Jag vill leva ett mycket långt liv, eftersom jag har mycket magi att göra och lära mig.

Min död kommer att hindra mig från att lära mig all den magi som jag vill lära mig. Jag ber dig ödmjukt att lära mig sådan magi och ge mig sådana metoder och botemedel, som gör det möjligt för mig att leva ett mycket långt liv.

Var snäll och lär mig allt som finns att lära mig om hur jag kan fördröja döden och förlänga mitt liv.”

P. S: Du kan också göra sådana ritualer med Bethor för dina älskade husdjur och be Bethor att förlänga deras liv.

Placera ditt hänge på Bethors sigill under ritualen. När du höjer energin i din ritual cirkel, placera dina handflator på ditt hänge och visualisera all din kraft går in i hänget.

Använd ditt hänge så ofta du kan.

 

 

 


 

Ändra din kost

 

 

Bethor fick mig att laga chokladdrycker, kaffe och grönt te och äta vitlök med ost. Jag hade redan beskrivit hur Hagith hjälpte mig att bli av med extra vikt genom att tvinga mig att äta fisk istället för kött.

Ät färgglada frukter och grönsaker, eftersom pigmentet i sådana saker skyddar människor från cancer. Mörk choklad och kakao skyddar mot diabetes, hjärtinfarkt och är mycket fördelaktigt för musklerna som förenar våra ben till vävnaderna.

Vitlök förbättrar vårt immunförsvar och olivolja minskar kolesterolnivåerna. Gör regelbundna ritualer med Bethor så lär han dig mer.

Bethor lär ut själviskhet. Du måste sträva efter att bli av med stress, stressiga personliga relationer och öka kvaliteten och kvantiteten av glädje i ditt liv. Lev ett glatt och långt liv.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft