Demonen av Mars, Barzabel: magi som hjälper djur att bli modiga


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Demonen av Mars, Barzabel kan hjälpa djur att bli väldigt modiga genom att läka deras fobiska beteende. Efter en ritual med Marbas och Gusion kom jag fram till att Barzabel kan hjälpa min fobiska fågel.

Fågeln hade också fruktansvärda arga raserianfall och skrek av ilska. Men när tiden gick och dag efter dag blev mitt husdjur lugnare och lugnare.

Jag hade gjort sådan magi på min fågel med hjälp av Ipos från Goetia. Effekterna var tillfälliga och efter ett par månader blev min kakadua blyg och rädd igen.

Det är också ett faktum att min fågel har en väldigt vass näbb och kan tugga ner en hel dörr om den blir för modig och börgar tugga.

När jag kallade på Marbas och Gusion förklarade jag problemet med min fågel. Jag har en Rose Breasted kakadua, och denna typ av fågel lider ofta av en genetisk beteendestörning.

Fågeln är rädd för allt och alla utom mig, två leksaker och hans matskålar. Han skriker i panik hela dagen när jag inte är bredvid hans bur.

Min kakadua lider också av ångestseparation, trots att han är nästan 17 år gammal. För ett par år sedan hade fågeln plockat ut nästan alla hans fjädrar, men Marbas och Heramael stoppade detta destruktiva beteende.

Kort sagt, min Rosenkakadua är ett hemskt husdjur! Fågeln är fobisk, högljudd, skriker dag och natt och bryr sig inte om att prata, skratta eller sjunga.

Det brukade skratta med min röst och prata fram till åtta års ålder. Efter detta blev han mer och mer fobisk.

 

 

 

 


 

Demon Barzabel:

hur han kan hjälpa dig

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Det sägs att Barzabel undervisar i krigföring och kampsport och gör en mycket framgångsrik i framställningar. Detta är sant om Mars är gynnsamt i ditt födelsekarta och också i himlen när du skapar Mars planetariska talisman.

Det sägs också att om Mars är i en dålig position i ditt födelsekarta och under skapandet av den planetariska talismanen av Mars, kommer resultatet av din magi att bli dåligt. Du kommer att få ett dåligt slut, men du kommer att fruktas av människor.

Så, Barzabels sigill (eller märke) är bara en del av talismanen av Mars. Denna talisman är astrologisk till sin natur och måste skapas när Mars är direkt, när månen är i ett glödande tecken eller något annat gott tecken, när månen växer, är full eller avtar (detta beror på ditt mål).

Denna talisman är också som tvåkantigt svärd, eftersom det kan ge dig kraft eller förstöra dig. Men oavsett vad som händer dig, kommer dina fiender att frukta dig, för Barzabel lär avancerat och också ganska farlig magi.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen av Mars, Barzabel:

magiska ingredienser

 

 

 

Detta är en ritual med Lucifer, Barzabel och Graphiel. Denna ritual for mod gjordes för mitt husdjur.
Detta är en ritual med Lucifer, Barzabel och Graphiel. Denna ritual for mod gjordes för mitt husdjur.

 

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt ljus (täcka med olivolja och rulla i Johannesört)

sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel (Mars borde vara i en bra position i himmelen)

gåvor till Lucifer, Barzabel och Graphiel

en pappersdocka av husdjuret

ett digitalt foto av husdjuret

ett lagerblad (för mod), High John the Conqueror (kämpar mot djupt sittande rädsla), rölleka (ger mod), honung (för söta tankar), ros (ger glädje), kanel (ger glädje och läkning)

fjädrar eller päls från husdjuret

servetter, omslagspapper, en liten påse och en papperslapp

din framställning till Barzabel (10 meningar)

 

 

 


 

Demonen av Mars, Barzabel:

min framställning

 

 

 

Det här är min framställning till demonen Barzabel.
Det här är min framställning till demonen Barzabel.

 

 

 

Jag skrev min framställning till Barzabel så här:

“Bästa kära Barzabel! Tack för att du hjälpte mig att bli väldigt modig. Du även lärde mig mig magisk krigföring. Snälla hjälp min rädda och blyga kakadua att bli modig. Förvandla min fobiska fågel till en orädd fågel.

Ge honom det mod han aldrig haft. Snälla hjälp min kakadua att slappna av, uppmuntra honom att prata istället för att skrika hela dagen.

Uppmuntra min fågel att vilja visa mig sina förmågor, visa upp sina fjädrarna, skratta med min röst och bete sig som en stolt vuxen fågel.”

 

 

 

 


 

Demonen av Mars, Barzabel:

ritualen

 

 

 

Du ser: en pappersdocka av fågeln, min framställning, sigillen av Mars, Barzabel, Graphiel och örter.
Du ser: en pappersdocka av fågeln, min framställning, sigillen av Mars, Barzabel, Graphiel och örter.

 

 

 

Jag kallade på Lucifer, Barzabel och Graphiel och förklarade syftet med ritualen. Så detta är vad du ska göra:

tänd ljuset

döpa dockan av husdjuret och fjädrarna

Applicera honung på husdjurs pappersdocka och häll ut ovan nämnda örter. Bränn inte din framställning. Det räcker om du läser din framställning till Barzabel, viker papperet och lägger det under pappersdockan av ditt husdjur.

Sigillen av Mars, Barzabel och Graphiel placeras under framställningen och husdjurets pappersdocka. Allt detta är insvept i servetter och omslagspapper.

Detta lilla paket läggs i en liten påse. Det är en bra idé att hänga ett datummärke på påsen. Men hur ofta kan denna ritual upprepas? Du kan upprepa magin efter tre månader.

 

 

 

Detta är en ritual med demonen av Mars, Barzabel.
Detta är en ritual med demonen av Mars, Barzabel.

 

 

 

Barzabel är inte farligt om du närmar dig honom på ett klokt sätt och endast för självmakt. Men Barzabel kan vara en nackdel för dig om planeten Mars befinner sig dåligt i ditt födelsekarta. Min Mars är bra.

Jag önskar att uppfödarna av husdjur ger ägare den exakta tiden för djurens födelse och horoskop också! Jag skulle använda informationen i min kakaduas födelsekarta för att välja den bästa planetiska talismanen för honom.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft