Amprodias och Set’s tunnel 11: drömmagi som varnar för fara


 

 

 

 

 

 

 


 

 Amprodias är en anda som bor i Set's tunnel 11.
Amprodias är en anda som bor i Set’s tunnel 11.

 

 

Amprodias är en anda som bor i Set tunnel 11. Denna tunnel löper mellan Thaumiel och Chaigidel. Om du känner till Livets Träd, ja, då är detta tunnel 11 som går mellan Kether och Chokmah.

 

 

 


 

Amprodias: Set’s tunnel 11

 

 

 

”Denna ande ger synska drömmar och kunskap om saker hemliga. Amprodias håller hemligheten av Qlippoth-riket och dess magi. Denna anda ger möjliggör manifestation av magi och förstärkning av magi.

Denna anda är kopplad till frågor om odödlighet. Amprodias hjälper till med spådom för att se resultat och har förmågan att manipulera tankar, minnen och sinnet.

Amprodias kan hjälpa till med förslagets kraft, makt över sinnet och medvetandet, fjärrvisning och att se allt som finns. Denna ande är bra i uppgiften att transportera energier från en plats till en annan, snedvrider perception och verklighet. Symboliska meddelanden finns här, i denna tunnel.

Amprodias kan hjälpa till att vända på trollformler och situationer och att skapa obalans i något. Denna ande kan hjälpa dig att suga energi eller kunskap från andra, och även i vindmagi. ”

Källa: Occult Research

 

 

 

 


 

Set’s tunnel 11: motsvarigheterna

 

 

 

Väg 11 förenar Kether med Chokmah. Väg 11 förenar också Thaumiel med Chaigidel.
Väg 11 förenar Kether med Chokmah. Väg 11 förenar också Thaumiel med Chaigidel.

 

 

Men jag följer inte reglerna om motsvarigheterna strikt, eftersom de rituella ingredienserna (motsvarigheterna för väg 11) är nästan omöjliga att köpa in i Sverige.

Enligt Kraig är motsvarigheterna för väg 11 sådana:

Bokstav: א

Vårde: 1

Tarot: Dåren

King Scale färg: bright Pale Yellow

Djur: örn

Växt: asp

Halvädelstenar: topaz och kalcedon (chalcedony)

Doft: galbanum

Jag hade ingen av dessa rituella ingredienser. Jag använde örter och oljor i min ritual. Efter avslutad ritual lade jag Amprodias sigill och örterna i en skål.

Samma sigill och samma örter kan användas många gånger om du vill upprepa magin varje dag. Denna magi ger drömmar som varnar för eventuella fysiska faror.

Denna magi avslöjar också människor med kriminell mentalitet och deras tankar (Amprodias kommer att leverera nyheter). Du måste formulera dina magiska ramsor på ett klokt sätt.

 

 

 

 


 

Vikten av meditation

 

 

Det är också mycket viktigt att meditera minst två eller tre gånger per vecka. Meditation lugnar sinnet och du kommer att börja drömma ofta.

Om du har husdjur eller spädbarn som gråter under nätter, gör några ritualer för att få dem att sova som döda under nätterna. Demonen Huictigaaras kan hjälpa till.

Jag har en fobisk Rosenkakadua och den här fågeln är värre än ett spädbarn. Jag brukade springa till hans rum hela nätterna för att gosa honom. Ritualer med Huictiigaras fick min fågel att sova.

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Huictiigaras från Grimorium Verum.

 

 

Vissa dagar upplever jag ett omedelbart behov av att meditera. Så fort jag sjunker ner i min meditation ser jag min astrala kropp stiga av sig själv och gå runt mitt hem.

Min astrala kropp sitter i soffan och tittar på de brinnande ljusen. Så snart jag inser att min astrala kropp har lämnat min fysiska kropp utan mitt tillstånd, kallar jag tillbaka den.

Meditation som en övning, utvecklar din intuition och lugnar ditt sinne. Du kommer att se visioner under meditationer och din sömn blir mycket lugn och djup.

 

 

 

 


 

Amprodias:

ingredienserna till magi

 

 

Du kommer behöva:

 

ett te-ljus (använd rosolja på te-ljuset)

sigillet av Amprodias

oljor för sigillet: kanel, lavendel, jasmin, mynta och ros (drömmar, mediala förmågor)

örter: valerian, kamomill, lavendel, rosmarin, timjan, malört, rölleka, kanelstänger, anis och mynta

 

 

 

Detta är en ritual med Amprodias (Set's tunnel 11).
Örterna hälls ut på Amprodias sigill.

 

 

 


 

Min utforskning av tunnel 11

 

 

Jag gick in i en djup meditation när jag gjorde ritualen och somnade. Min ”resa” genom tunneln var väldigt obehaglig. 

Jag befann mig sittande på en enorm sten på en sida av en motorvägstunnel. Det var mörkt och vått inuti. Jag var helt ensam bland läskiga utomjordingar och jag såg stora gröna sköldpaddor krypa framför mig.

Amprodias är en bläckfisk och denna ande kan krypa på hårda ytor med hjälp av tentaklerna. Jag fick inga hörbara meddelanden.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft