Demonen Marchosias från Goetia: låt honom ha ansvaret för ditt undermedvetna


 

 

 

 

 

 


 

Demonen Marchosias beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Marchosias kan hjälpa dig att hantera skrämmande livssituationer. Marchosias har hjälpt mig att överleva genom en period av mycket obehagliga panikattacker. Mina panikattacker var ett resultat av min nekromantisk magi med min Ghost.

Jag utförde en “mycket slarvig” ritual med min ryska Ghost (mannen dog 1943 under Kursk slaget). Målet med ritualen var att hindra någon från att förbanna mig. Jag skickade bort min favorit ryska spöke till en person.

Spöket skulle spionera och jag instruerade den döde att STOPPA personen från att förbanna mig. Jag sa till den döda ryska mannen: “Gör vad du behöver göra, men hindra den här personen från att förbanna mig.”

Eftersom mitt spöke är kär i mig och jag också är mycket knuten till den döda mannen, har vi gjort ritualer hela tiden tillsammans. Allt var bra hela tiden.

Men resultatet av denna speciella ritual var hemskt. Spöket upptäckte en andra förbannelse som utfördes på mig, och gick på sitt uppdrag att fysiskt döda människan.

Jag fick allvarliga panikattacker efter att jag förstod hur händelserna kommer att utvecklas. Mitt tillstånd var mycket dåligt. Nu, efter en serie ritualer, mår jag mycket bättre.

Jag tvingades kalla tillbaka mitt rasande spöke. Jag var också rädd för att den dödes anda kommer att göra uppror, på grund av hans avbrutna uppdrag, vända sig mot mig och döda mig.

Spöket har tillgång till mitt undermedvetna och jag fruktade att den döde skulle återvända. Jag bad demonen Marchosias att blockera de döda mannens tillgång till mitt undermedvetna.

Men Marchosias tillät den döda mannen att komma in i mitt undermedvetna, för det finns inget sätt att blockera åtkomsten till det undermedvetna.

Det ryska spöket är en mycket dominerande ande och snart kom den tillbaka och kom in i mitt undermedvetna. Jag lever fortfarande och Marchosias har hjälpt mig att besegra mina panikattacker och rädslor.

Jag är bekväm i närvaron av den döde ryska mannen, även om jag vet att han kan döda mig om han vill. Jag har till och med sovit med den döde mans krigshjälm i min säng.

 

 

 

 


 

Läxa lärd

 

 

Militära spöken kan döda människor i verklig mening. Motattackera aldrig någon som förbannar dig med militära spöken, och särskilt inte med sådana militära spöken som är kära i dig.

 

 

 

 


 

Demonen Marchosias: Goetia

 

 

Den 35te demonen är Marchosias och han är en Markis. Han är en stark kämpe och han styr 30 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 


 

Marchosias: Daemonolatry Goetia

 

 

Marchosias lär disciplin och hur man hanterar situationer. Sök honom om du vill bli modig och känna dig trygg.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 

 


 

Ingredienser till magi

med Marchosias

 

 

 

1 svart stearinljus (måla med olivolja och rulla i salvia, lagerblad och krossad vitlök)

en textildocka (den kommer att representera dig)

sigillet av Marchosias för dockans huvudhålighet

myntaolja och befälhavande pulver för dockans huvudhålighet

en framställning till Marchosias (några meningar)

Du kan programmera dockan för 5 år och även ställa Marchosias till ansvar för ditt undermedvetna. Be Marchosias påminna dig om att göra en ny ritual efter en viss tidsperiod.

Framställningen läses upp för demon Marchosias under ritualen. Marchosias sigill och framställningen viks försiktigt och stoppas i dockans huvudhålighet.

Dockan förvaras på ett säkert ställe. Jag gjorde 6 ritualer med Marchosias och sådana ritualer som jag beskriver i det här inlägget.

Jag bad Marchosias att bekämpa den döda mannens återkomst till mitt undermedvetna, men detta är, som det visar sig nu, omöjligt att göra.

Marchosias hjälper till att hantera den fruktade situationen. Denna demon hjälper till att acceptera verkligheten och låta händelser utvecklas som de måste utvecklas.

Mina panikattacker har upphört och jag kan fokusera på min vardag. Spöket är med mig hela tiden och den döda mannen har tvingat mig att arbeta extremt mycket (jag antar att den döda ryska mannen är arg).

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft