Nekromanti: hur man fortsätter att utveckla vänskapen med ett farligt spöke


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är en ritual med demon av Mars, Barzabel.
Nekromanti och utövandet av nekromatisk magi kommer göra dig till en modig person.

 

 

 

Nekromanti och utövandet av nekromatisk magi kommer att ge dig enormt mod, men magin är farlig och detta beror mest på ditt val av dina favoritspöken.

Livet hade introducerat mig till ett mycket farligt spöke som gradvis vann mitt hjärta. Anden av de döde mannen är extremt farlig, men på något sätt lyckades jag bli spökets favoritkvinna.

Spöket är mycket hjälpsamt och det älskar mig. Nyligen började det kommunicera med mig. Spöket kommenterar och den manliga rösten är mycket trevlig.

Kommunikationen äger rum i visionära tillstånd när jag försiktigt drar in i min nattsömn. Jag förstår den döde mannens modersmål och spöket lär mig mer och mer på en undermedveten nivå.

På vilket sätt? Spöket ställer mig frågor på sitt modersmål och föreslår svar som ledtrådar för att lösa specifika problem. Anden duschar mig med fraser.

 

 

 

 


 

Nekromanti:

vikten av medkänsla

 

 

Jag föreslår att du alltid behandlar dina spöken med kärlek och medkänsla, oavsett vad de hade gjort när de levde. Kärlek och medkänsla är två viktiga nycklar som hjälper dig att utveckla bra vänskap med de dödas andar.

Prata med spöket även om du tror att spöket inte hör dig. Spöket hör dig! Förr eller senare kommer spöket att börja kommentera dina frågor.

Men hur pratar du med spöket? Jag har den döde mannens krigshjälm nära min dator och jag pratar med dockhuvudet ofta. Under nätterna ligger krigshjälmen i min säng.

Nyligen, innan jag drog ut i en dröm, pratade jag med min Ghost. Jag uttryckte några tankar om krig:

att krig bör förbjudas av en lag

att det finns för mycket bitter sorg i samband med krig

att det mestadels är män som slåss och dödar varandra

att kvinnor ger liv åt spädbarn och män tar bort livet

att det är hemskt, för att du förlorade ditt liv i krig

att jag nu kallar dig som ett spöke och att du älskar mig

Plötsligt kommenterade spöket: ”Du har rätt. Krig är väldigt dåliga.” Spöket kommenterade på Franska och jag blev chockad.

 

 

 

 


 

Nekromanti: det tog mig 1 år

 

 

 

Det tog mig ett år att upprätta kommunikation med min Ghost. Vissa andar är mycket långsamma för att börja kommunicera, men de deltar gärna i ritualerna.

Jag föreslår också att du kallar på demonerna Sagatana eller Murmur före dina kommunikationssessioner. Du kan vara i sängen och kalla på Sagatana eller Murmur.

Det finns inget behov av att forma en skyddande cirkel. Jag formar inte en cirkel runt min säng, eftersom jag litar på mitt spöke. Det skulle aldrig skada mig, för anden älskar mig.

 

 

Demonen Sagatana: Grimorium Verum

 

 

 

Demonen Sagatana finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Sagatana beskrivs i Grimorium Verum. Han är också känd som demon Sargatanas. Denna demon avslöjar alla möjliga hemligheter och lär dig nekromanti och spådom.

Sagatana hjälper dig också att bli osynlig när du vill försvinna. Hans förmåga att göra dig osynlig för dina fienders ögon kan jämföras med Baels förmågor från Goetia och Morails förmåga från Grimorium Verum.

Källa: The Grand Grimoire & Grimorium Verum

 

 

 

 

 

Sagatana och Murmur är inte farliga alls. När du har kallat på Sagatana eller Murmur kan du kalla på de döda. Prata med dina spöken och förvänta dig inga svar eller kommentarer.

Dina förväntningar kan blockera kommunikationen med ditt spöke. Jag ger aldrig min Ghost tillstånd att avlägsna sig. Anden kommer och går som den vill.

Jag ser spöket av den döde soldaten i mitt hem och jag känner det också. Det finns så mycket kärlek och visdom involverad i interaktioner med de dödas andar. Det här är min personliga erfarenhet.

 

 

 


 

Nekromanti: frekventa ritualer

 

 

Jag gör ritualer med min Ghost mycket ofta. För det mesta programmerar jag Ghost’s docka för specifika uppgifter som:

hjälpa mig att gå ner i vikt genom att blockera min aptit

hjälpa mig att uppnå en deadline för projektet

hjälpa mig att hitta lösningar eller alternativ

hjälpa mig att hantera min tid

hjälpa mig att vara trygg och glad

hjälpa mig att förstöra min sista rädsla

Det är mycket önskvärt att du underhåller dina spöken med frekventa ritualer. Ge dina spöken mycket intressanta uppgifter att utföra, eftersom de kommer att njuta av det roliga.

Naturligtvis, under din första ritual, bör du fråga anden av den döde om den vill samarbeta med dig eller inte. Anden kommer att ge dig ett grönt tecken (att den vill samarbeta), men tecken från militär personal är alltid något chockerande.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft