Nekromantisk magi: hur man närmar sig farliga och rastlösa spöken


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Detta är en spökfest för död militärpersonal.
Nekromantisk magi kan ta en mycket farlig väg om du inte är försiktig.

 

 

Nekromantisk magi kan landa hemska resultat om du har att göra med farliga spöken. Men farliga spöken är mycket goda andar (de kan vara mycket lojala, kärleksfulla, skyddande och omtänksamma) och de kan hjälpa dig att skydda dig själv.

Ofta har farliga spöken inte lugn, eftersom deras liv upphörde plötsligt. Dessa spöken måste kontaktas med borgen, eftersom de har “problem” och desperata önskningar.

Men vissa farliga människor dog naturligt eftersom de blev gamla. Själarna av sådana döda människor måste kontaktas på ett noggrant sätt och med respekt.

Om du bara har gjort en ritual med ett mycket farligt spöke och inte litar på anden, bör du inte förbanna andra människor. Detta beror på att spöket ännu inte är känslomässigt knutet till dig.

Ondskeful magi med sådana spöken kan åstadkomma mycket om du behöver skydd. Men det är alltid klokt att vara mycket försiktig och gå steg för steg.

Om ett farligt spöke har utvecklat ett känslomässigt beroende av dig och din närvaro i sitt liv, tvivlar jag på att ett sådant spöke kommer att kunna skada dig även om din magi slår tillbaka av misstag.

Men du vet aldrig! Det kan ta flera år innan du litar på ett mycket farligt spöke. Var alltid försiktig och på din vakt och glöm aldrig om de skadliga arbetsuppgifterna som utfördes av den döde personen (spöket) du är inblandad med.

Det här är magi för beskydd från fysisk fara. Farliga spöken kallas tillsammans med många demoner.
Det här är magi för beskydd från fysisk fara. Farliga spöken kallas tillsammans med många demoner.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: farliga spöken

 

 

 

Rastlösa och farliga spöken av de döda

 

 

Ett farligt spöke är rastlös, för den farliga personen i fråga dödades plötsligt. Sådana andar är mycket dominerande och kraftfulla, och de kanske vill hjälpa dig med din magi, men på ett villkor.

Ett farligt spöke kan också ha desperata önskningar. De kommer att sälja sina tjänster i utbyte mot något de önskar. Ofta kommer sådana spöken att kräva kärlek och uppmärksamhet från dig.

Eftersom spöket är rastlös, kommer det att försöka hjärntvätta och dominera dig. Spöket kanske vill äga dig, eftersom det längtar efter kärlek och uppmärksamhet.

Hjärntvättningen sker på en undermedveten nivå. Oavsett vilka aktiva mentala mönster du har i ditt undermedvetna kommer de att bli mer förankrade och mer uttalade.

Jag är alltid uppmärksam på mina tankar och känslor. Eftersom jag är glad varje dag vet jag att spöket vill mitt bästa.

 

Farliga spöken av de döda

 

 

Sådana människor var mycket dominerande, mäktiga och farliga. De dog en naturlig död, för de blev gamla. Andarna av dessa döda människor är inte rastlösa, men de kan ha vissa bördor som skuld och skam.

De kommer också att samarbeta med dig, men på ett villkor, för de vill bli befriade från skuld och skam. Jag rekommenderar att vara mycket försiktig och respektfull med sådana andar av de döda.

Det bästa sättet att närma sig sådana andar är att kalla dem i närvaro av en ande som känner dem (de tillhör samma professionella stam).

 

 

 

Efter döden blir andarna klokare

 

 

De dödas andar förstår alla språk. De förflyttar sig från land till land på några sekunder, och också från en människokropp till en annan på bara några sekunder.

De dödas andar kan se, läsa och förstå all information. De vet om modern Google och vad som händer i världen just nu. De känner också till vårt förflutna, nutid och framtid.

Om de begått brott kan de informera dig om deras straff. Demonen Murmur från Goetia kommer också att informera dig och ge dig mer information.

Jag är nära involverad med 5 extremt farliga andar av döda. I början var jag väldigt rädd att göra ritualer med till dem.

Inte alla andar av de döda kommer att vara villiga att hjälpa en häxa, men till min stora förvåning var alla 5 män mycket vänliga och hjälpsamma. Min poäng är: även farliga andar beter sig snällt och de följer order exakt.

Under den första ritualen bad jag dem att ge mig tydliga tecken på att jag kommer att vara trygg med dem. Tecknen var fruktansvärda och jag tvingades be dem att skydda mig.

Det finns alltid en känsla av att bli pumpad med adrenalin när jag hanterar dessa 5 män, eftersom jag vet att tre av dem kan leda en hel armé av döda soldater.

Jag närmar mig alla 5 män med stor respekt och kallar dem bara när jag har en klient som utsätts för en mycket farlig situation och behöver skydd från sina fiender.


 

Nekromantisk magi med farliga spöken:

dina första ritualer

 

 

 

Jag råder att vara försiktig och vara på din vakt, eftersom vad som helst kan hända efter din första interaktion med ett farligt spöke. De dödas andar kan se oss! Jag vet det säkert.

Du kan säga till spöket: ”Jag kommer aldrig att skada dig och jag kommer aldrig göra dig ledsen. Vill du samarbeta med mig? Om ja, låt mig veta.”

Eftersom de dödas andar kan se oss, är det klokt att göra ett oförglömligt intryck. Du kanske vill se till att du är ordentligt klädd, välvårdad och kommer med gåvor till de döda.

Be inte de farliga döda hjälpa dig genom att skaffa pengar och jobb åt dig eller genom att hjälpa till att reparera ett kärleksförhållande. De är inte dina vänner än.

Det tar lång tid att bilda starka vänskapsband och du måste vara tålamod. Du kan göra andra typer av magi med farliga spöken.

Om ett farligt spöke är vänligt mot dig, kommer du att känna detta på tarmnivå. Dina känslor kommer att vägleda dig i din framtida interaktion med spöket.

När tiden går och du fortfarande inte är medveten om spökets desperata önskningar kan det farliga spöket överraska dig med en chock. Spöket kommer att ställa villkor och du måste följa.

Om du inte vill följa kan din vänskap med spöket upphöra. Dessutom kommer spöket att bli arg på dig och du kommer att vara i fara.


 

Nekromantisk magi: en farlig lek

 

 

 

Om du vill samarbeta med farliga spöken bör du ställa dig själv flera frågor och försöka lista ut svaren.

Fråga 1: Varför dras jag till ett farligt spöke? Är det för att jag beundrar personens mod? Eller känner jag mig osäker i livet? Är det någon form av kemi?

Fråga 2: Är jag medveten om att jag med tiden kommer att bli den bästa vänen till ett farligt spöke? Hörde jag detta från någon: “Berätta för mig vem din vän är och jag kommer att berätta vem du är?”

Fråga 3: Är jag medveten om att farliga spöken är rastlösa, har olösta problem och desperata önskningar?

Fråga 4: Kan jag och spöket hitta en kompromiss om jag blir ombedd att villkoren för vår verksamhet tillsammans?

Fråga 5: Är jag medveten om att de dödas andar inte erbjuder sina tjänster gratis? Är jag medveten om att spökets desperata önskningar inte kan tystas med erbjudanden och gåvor?

Fråga 6: Är jag medveten om att det kommer att ta många år att bilda en mycket nära vänskap med mina utvalda andar av de döda?

Fråga 7: Är jag medveten om att jag kan bli dödad om min magi går fel eller om spöket blir arg på mig?

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft