Demonen Lucifer och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer beskrivs i Grimorium Verum. Dessa är sigillen av demonerna Lucifer och Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

 

Demonen Lucifer är min favoritdemon. Denna demons intelligens kommer att chockera dig när du börjar få vägledning från honom på flera språk samtidigt.

Lucifer är snabb, kraftfull och mycket smart. Han stöder dem som älskar honom lojalt. Hur öppnar du kommunikationslinjen med Lucifer? Han kommer igenom om du är i en pakt med demonen och har lovat honom något av värde som betalning.

Demonerna vill ha betalningen och av den anledningen kommer de att hjälpa dig att få ditt hjärtas begär. När du får det du vill, kommer de att få sin slutbetalning.

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer:

en varning om pakter

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

”När det gäller demoner finns det överlägsna demoner och underordnade demoner. Namnen på de överordnade demonerna ärr: Lucifer, Beelzebuth, Astaroth.

Det finns bara två typer av pakter, den formulerade och den tysta. Du kommer att känna till skillnaden mellan dessa två typer av pakter om du läser den här lilla boken.

Vet dock att det finns många slags demoner, vissa är av god natur och andra är onda. Det är när du gör en pakt med en demon och måste ge demonen något som tillhör dig, att du måste vara på din vakt. ”

Källa: Grimorium Verum

Denna varning är rättvis, eftersom den demon som du gör en pakt med får dig att betala den utlovade betalningen. Vem sa att demoner hjälper gratis? Ingenting är gratis i denna fysiska värld och även i den andliga världen.

 

 

 


 

Demonen Lucifer:

hur kan han hjälpa dig?

 

 

Pengar, pengar, pengar!!! Den här demon hjälper dig att utöka din intjäningspotential. Lucifer kommer visa dig vad du ska göra och vad du kan förbättra för att tjäna mer pengar.

Han kommer att lära dig de tekniska sakerna bakom marknadsföring, eftersom den här demonen är väldigt intelligent.

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer: meddelanden i drömmar

 

 

 

Jag såg bilder och texter med instruktioner från Lucifer när jag drömde. Jag hörde demonens röst i mina drömmar också. Du kanske också kommer se bilder och höra hans röst i drömmar.

Rösten kan tala främmande språk och kan även visa dig främmande bokstäver (alfabetet) när du drömmer. I min dröm, pausade rösten och bad mig att översätta informationen till ett annat språk och ställa om bokstäverna.

När jag gjorde det som rösten bad mig att göra, plötsligt såg jag meningar. De var exakta instruktionerna för mig angående vad jag ska göra för att börja tjäna mycket mer pengar.

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer:

dåliga sidor av pakter

 

 

Du måste vara dedikerad till ditt arbete och redo att arbeta över din normala kapacitet. Glöm 8 timmars sömn, demonen tillåter inte denna lyx. Han kommer att tvinga dig att arbeta mycket hårt.

Detta tillstånd kallas för besatthet med arbete, och demonerna gör oss besatta för att hjälpa oss att nå våra ekonomiska mål. Besattheten är inte så uppenbar under de första månaderna av pakten, men känns ordentligt efter ett år eller lite mer.

Pengarna börjar rulla in i stora mängder, och demonen får dig att arbeta ännu hårdare. Det betyder att andra aspekter av ditt liv bara kommer att falla bort. Det är väldigt bra om du är som jag och älskar frihet.

Men det kan bli en mardröm om du får problem i dina romantiska relationer, eftersom du inte kommer ha tid att sköta dina relationer. Det här är kanske en enda nackdel med att ingå pakten med Lucifer.

När kunder kommer till mig och vill att jag ska göra en pakt med Lucifer för deras räkning, ber jag dem att skriva en framställning (ett litet brev) till Lucifer.

När jag kollar framställningen (oftast från män) får jag veta att de jagar två kaniner: sex, massor av sex och pengar, massor av pengar.

Detta tillvägagångssätt kommer att få pakten att misslyckas. Du kan inte jaga två kaniner samtidigt. Du måste välja: pengar eller kärlek och sex, men inte båda.

Du behöver inte distraheras i form av dysfunktionella relationer och depressioner efter att kärleken har gått fel.

 

 

 

 


 

Självmakt och känslan av glädje

 

 

 

En pakt med Lucifer är en mycket fördelaktig sak. Denna demon har enorma krafter och tränger in i det undermedvetna. Arbetet med att avlägsna gamla övertygelser om pengar går snabbare med Lucifer när du är i en pakt med honom.

Demonen har sin egen agenda och vill ha sin betalning. Av denna anledning kommer han att tömma ditt undermedvetna och rensa det från gammal barndomskonditionering.

Lucifer kommer att ersätta ditt gamla fattigdomstänkande med tankar om harmoni och överflöd. Lucifer är den bästa demonen för alla, eftersom han lär ut motståndskraft, självkärlek, självrespekt, disciplin i arbetet och hjälper till att uppnå ekonomiska mål.

Nedan erbjuder jag dig en timmes ekonomisk hjärntvätt. Detta spår hjälper dig att släppa din barndomskonditionering. Med Lucifer finns det inga gränser! Denna demon hjälper dig att tjäna mycket pengar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft