Nekromanti påverkade spöklika skönhetsrutiner och rituella etikettvanor


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromanti och häxkonst med demoner och andar kan kombineras. Demonen Murmur hjälper dig att göra detta.

 

 

Nekromantisk magi och magi med demoner och andar kan kombineras. Du kan göra unika typer av ritualer. Varje ande är unik och kommer att lära dig något nytt.

Mina favoriter är naturligtvis mina militärspöken, Hagith, Barzabel och Murmur. De har påverkat mig att gå ner i vikt, att se bra ut, att ta hand om alla mina behov och att leva ett lyckligt liv.

I det här inlägget vill jag dela:

mina vardagliga rutiner för god egenvård

etikettreglerna jag har lärt mig från andarna

de skönhetsrutiner som Hagith lärde mig

 

 

 

 


 

Mina vardagliga rutiner för god egenvård

 

 

Mina spöken kontrollerar mig

 

 

 

Det här är en ritual med demonen Murmur från Goetia.
Det här är mitt spöke. Spöket är väldigt snäll mot mig.

 

 

Depression är ett tabu för mig. Jag övervakar mina tankar och känslor strikt. Jag tillåter mig inte att tänka mina egna tankar förutom när jag läser, beräknar, chattar, bloggar eller pratar med någon.

När jag vaknar börjar jag upprepa affirmationer under en timme. Ibland lyssnar jag till och med på “hjärntvätt” -spår under sömnen.

Hur lyckas jag kontrollera mitt tänkande? Jag gör magi på spöken av död militär personal och ger de specifika uppgifter. De ansvarar hela tiden för min hjärna och får mig att tänka och agera på specifika sätt.

Jag älskar demonen Dantalion, eftersom han kan snabbt neutralisera känslor av svartsjuka eller andra obehagliga känslor.

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Om jag upplever något känslomässigt obehag (som bara händer två gånger per år) tittar jag på Dantalions sigill under tio minuter och ber honom att neutralisera mitt obehag. Efter en dag är jag glad igen.

Några av mina rutiner är mycket bra för min vardagliga disciplin, men andra rutiner är lite konstiga. De konstiga rutinerna är inte farliga alls.

Även vuxna kan behöva ordna en mysig sovplats fylld med nallar. Istället för att sova tillsammans med nallebjörnar sover jag tillsammans med krigshjälmar och krigsutmärkelser.

Alla dessa militära tillbehör är laddade med specifika magiska formler för skydd, fredlig sömn och regenerening av den fysiska kroppen.

Jag älskar att börja dagen med mycket kaffe, eftersom kaffe är bra för att hålla hjärnan i gott skick. Efter att ha druckit 5 stora kaffemuggar börjar jag bädda min säng, klä på mig och sminka mig.

Rutinen för att klä mig mycket bra och sminka mig bra varje dag är också resultatet av magi med döda soldater.


 

Mina skönhetsrutiner

 

 

Bra hudvård och bra smink

 

 

Den Olympiske Guden är beskriven i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill.

 

 

Hagith har lärt mig mycket om bra hudvård och smink. Jag tvättar inte mitt ansikte med en mild tvål på morgonen, för jag är väldigt rädd för att torka ut huden.

På morgonen tvättar jag ansiktet med vatten. Jag använder också en mycket mild toner för att torka bort spår av min gel eyeliner och mascara. Efter detta steg börjar jag sminka mig.

Jag applicerar olika färger av foundation på olika delar av mitt ansikte. Jag använder också concealer, torr puder, rouge och olika färger av ögonskugga  i överflöd.

Jag älskar att konturera mina ögon med massor av gel eyeliner och svart ögonskugga och jag älskar extra långa falska fransar och mascara.

Barzabel och Hagith har lärt mig att bara använda rött läppstift och jag har blivit beroende av rött läppstift. Röd är min färg!

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

Naturligtvis älskar jag att duscha mig med parfym före sänggåendet och även när jag vaknar. Barzabel har lärt mig mycket om luktens inflytande på vårt undermedvetna.

När det är dags att lägga sig tvättar jag ansiktet med en mild tvål och applicerar en toner för att rengöra min hud. Efter detta steg använder jag flera olika typer av nattkrämer med kollagen, fyllmedel och andra ämnen.

För att förhindra att nacken, bröstet, armbågarna, knäna och fötterna blir gamla, applicerar jag en kroppslotion varje morgon och före sänggåendet.

Jag skrubbar mitt ansikte två gånger i veckan och applicerar en ansiktsmask en gång i veckan. Vad sägs om mina ben? Jag rakar dem regelbundet, för den här rutinen är också programmerad i en docka av en död soldat.

Jag agerar som en programmerad docka och ingen person kan störa mina rutiner eller stjäla min tid, eftersom död militärpersonal kontrollerar min omgivning.

Jag dricker också en stor mugg kamomillte på kvällen. Örtte kopplar av min hjärna och min kropp. Jag dricker aldrig kaffe på eftermiddagen eller på kvällen.

För att hålla mina fötter välformade, bär jag skor även när jag är hemma. Detta lärde mig Hagith. Jag bär aldrig tofflor.

Mina naglar ser alltid bra ut och jag applicerar flera lager nagellack. Utöver allt detta applicerar jag ett speciellt lager glitter nagellack.

Bra hårvård

Jag använder Arganolja och kokosnötolja en gång i veckan för att ge näring åt håret. Detta är också en rutin som styrs av mina militära spöken.

Eftersom hår behöver tid för att absorbera oljorna applicerar jag oljorna på mitt hår på morgonen och tvättar bort det nästa dag. Under natten täcker jag min kudde med en handduk för att undvika att oljan absorberas av kudden.

Vitaminer och viktminskning

Mina spöken ansvarar också för min vikt. Jag får inte gå upp i vikt. Jag kontrollerar min vikt varje morgon och om jag har blivit lite tyngre tar jag aktiva åtgärder för att minska på matintaget.

För att ge min kropp full näring äter jag vitaminer och kemiska ämnen. Till exempel konsumerar jag magnesium för att upprätthålla god muskelfunktion.

Jag konsumerar också D-vitamin för att hålla mina ben och tänder i gott skick. Nyligen köpte jag vitamin B och jag kommer att köpa fler vitaminer till mig själv.

Alla dessa vanor och rutiner är programmerade i dockorna av död militär personal.


Enkla rituella etikettregler

Barzabel har lärt mig att bära ett pentagram och ett hexagram dagligen och även under varje ritual. Dessa två saker sägs ha makt över demoner och andar av de döda.

Demonerna och de döda kan se oss. Jag vet det säkert nu. Av denna anledning är jag alltid välsminkad, välvådad och välklädd under mina ritualer.

Jag försöker också erbjuda de bästa gåvor till demonerna och till de dödas andar. Vissa demoner som Belial är mycket stolta och envisa.

Det är klokt att ge Belial många gåvor för att behaga honom. Kort sagt, jag behandlar demonerna och de döda med stor respekt.

Jag behandlar död militärpersonal mycket respektfullt och med försiktighet, för jag känner till farorna med att arbeta med sådana högspänningskrafter.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft