Nekromantisk magi: förlovningspakter med farliga spöken, fruktansvärda faror och extrema fördelar


 

 

 

 

 

 

 


 

Kärleksaffärer bortom graven: Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna av Goetia. Dantalion kan hjälpa dig att tämja de döda i lydnad. Häxkonst och magi.
Nekromantisk magi är mycket farlig eftersom man har att göra med mänsklig intelligense.

Nekromantisk magi är en typ av häxkonst som är fylld med många fällor och faror. Spöken är mänsklig intelligens och de kan lätt tränga in i det undermedvetna sinnet av levande människor.

Vi lockar alltid till oss spöken som matchar våra dominerande tankemönster. Jag var alltid mycket selektiv när det gällde valet av män och jag lockade till mig ett spöke som matchade mig.

Du måste vara en väldigt stark person och veta vad du vill ha i livet. Ett spöke har förmågan att påverka dina beslut och dina preferenser.

I det här inlägget kommer vi att utforska ämnet av att hålla ett livslångt förhållande med spöken av farliga döda militärpersonal, de fruktansvärda farorna med sådana steg och även de extrema fördelarna.

Om spöket har uppvaktat dig och du har upplevt drastiska förändringar i ditt beteende, kommer du att förstå att spöket kommer att vilja ha en förlovning med dig förr eller senare (spöket vill vara din främsta partnern inom din magi).

Men du bör vara medveten om farorna och sluta göra ritualer med ditt spöke även om spöket kommer att insistera på detta genom att trycka på ditt undermedvetna.

När du blir medveten om farorna är det klokt att sakta ner, dra tillbaka och tillfälligt stoppa alla dina interaktioner med just detta spöke.

Jag tog en paus i mitt magiska förhållande just med detta spöke för att undvika att bli pressad att säga JA till spöket, och spöket tjänar fortfarande mig.

Vi är bara mycket bra  magiska vänner och jag även gjorde magi för att kyla spökets känslor gentemot mig. Detta tog mig flera ritualer, men det fungerade. Jag har fortfarande tid att tänka.

Om du gillar de extrema fördelarna med att hålla ett livslångt företag med ett farligt spöke mycket mer än de fruktansvärda farorna, så fortsätt och säg JA till spöket, och underteckna förlovningspakten.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: förlovningspakter med farliga spöken

fruktansvärda faror

 

 

 

En förlovningspakt är ett löfte om att vara trogen fram till den dag du lämnar det fysiska planet.
En förlovningspakt är ett löfte om att vara trogen fram till den dag du lämnar det fysiska planet.

 

 

En förlovningspakt är ett löfte om att vara trogen fram till den dag du lämnar det fysiska planet. Du kommer att vara singel (ja det här är inte så farligt alls).

Spöket kommer att döda dig om du är otrogen (även om du flörtar eller har en kort romantisk förhållande) och detta är den verkliga faran. För att vara på den säkra sidan kanske du vill se till att inga män kommer att kunna närma dig.

Du kan göra detta på många kreativa sätt på sociala medier genom att medvetet blockera alla försök att flörta med dig, förföra dig till ett romantiskt förhållande eller träffa dig.

Jag känner till flera affärskvinnor som är ensamstående och som inte vill ha relationer med män. De bifogar en profil till sin profil för att indikera att de inte är tillgängliga för romantiska relationer.

Du måste ta dig tid och tänka mycket noga innan du undertecknar en förlovningspakt med ett farligt spöket. Förlovningspakten handlar inte om romantik, det handlar om en kvinnas frihet från en mans dominans.

Spöken av farliga döda militärpersonal har ingen nåd för dina fiender och för dig om du är otrogen. De är extremt farliga.

Hur kan de döda dig? Kan de göra det? Ja! Reta aldrig sådana spöken och varna dina fiender att aldrig skicka några förbannelser din väg, eftersom sådana spöken är extremt farliga.

Spöket kommer in i ditt undermedvetna från astrala planet och det kommer att introducera en viss idé. Du kommer vara helt omedveten om detta. Men spöket kommer tvinga dig att fortsätta tänka tanken.

Efter 6 månader kommer tanken att få en enorm fart och du kommer att börja utföra det spöklika programmet för din förstörelse.

Efter ett år kan mycket dåliga saker hända dig: olyckor, sjukdom, förlust och sorg. Spöket kommer att fortsätta att hämnas och slutligen döda dig genom att involvera dig i en olycka eller få dig att döda dig själv.


 

 

Nekromantisk magi:

förlovningspakter med farliga spöken

Extrema fördelar

 

 

Eftersom du kommer att vara singel kommer du aldrig att bli offer för några sjukdomar som överförs av människor (HIV, HPV etc.).

Sådana spöken kommer att hålla dig trygg och borta från hud till hudkontakt med människor genom att tvinga dig att bära handskar och andningsmasker på offentliga platser.

Mitt spöke har lärt mig mycket om andningsgasmasker. P3-filterhalvmask är bra att bära på offentliga platser även när pandemin är över, eftersom sannolikheten är stor att en ny virus börjar cirkulera i samhället.

P3-filtret skyddar mot virus och giftiga gaser. Textilmasker skyddar inte alls eftersom de saknar ett P3-filter. Du utsätter dig själv för fara om du bara bär en textilmask.

Du kommer att vara så väl skyddad och guidad genom livet. Spöket tillåter dig aldrig att lida i livet och det kommer att göra allt för att ge dig skydd, mat och pengar.

Spöket blir din magiska livspartner och det kommer ge dig ett lyckligt och bekvämt liv (inga gräl, otrohet eller våld i hemmet).

Du kommer aldrig någonsin att uppleva syndromen av ett brustet hjärta eller någon annan elände. All elände kommer från engagemang i romantiska relationer med människor.

Dina fiender kommer att vara maktlösa mot dig, eftersom spöket kommer att utrota dem i verklig mening. Allt du behöver göra är att dölja beviset på magi som du har gjort. Sådan magi i syftet av att försvara dig själv kommer inte att slå tillbaka på dig.

Du kommer att kunna upptäcka en förbannelse på en gång (den första) på grund av Halphas och ditt spöke. Skicka bort spöket på hans spioneringsuppdrag till avsändaren. Spöket hittar automatiskt avsändaren.

 

 

 

Demonen Halphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Nästa steg blir att instruera ditt spöke att visa barmhärtighet för den andra förbannelsen och att utrota så snart avsändaren försöker en tredje förbannelse.

Du kommer att veta när spöket är på uppdrag av utrotelsen av din fiende genom att uppleva mardrömmar om att dömas för brott i domstol. Borsta bara av sådana mardrömmar.

Eftersom du kommer att vara i en union med ett farligt spöke, kommer andra farliga döda militärpersonal med högre rang att tjäna dig. Du och de du älskar kommer att vara mycket väl skyddade.

Dessutom vet få människor att död militärpersonal kan stödja ett företag och hjälpa det att växa. Du kommer att vara ekonomiskt oberoende och trygg i livet.

Kort sagt, du bör ta dig tid och tänka noga innan du skriver under ett förlovningsavtal med ditt spöke. När du väl har gjort det kan du inte säga upp pakten.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft