Nekromantisk magi & Arbatel: magi för viktminskningen med Hagith


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Necromantisk magi & Arbatel: spökar från slagfältet, demonen Murmur och Hagith kan hjälpa dig att bli smal väldigt snabbt.
Necromantisk magi & Arbatel: spökar från slagfältet, demonen Murmur och Hagith kan hjälpa dig att bli smal väldigt snabbt.

 

 

Nekromantisk magi, demonisk magi och magi av Arbatel kan kombineras. Du kan kalla på många spöken och be dem att delta i dina skönhets ritualer.

Din vikt kommer minska väldigt snabbt. Spöken är mänsklig intelligens och om dina spöken är intresserade av dig som kvinna eller som man, kommer de att blockera din aptit och påskynda din ämnesomsättning.

Skönhets ritualer med spöken fungerar bara i de fall när dina spöken (flera manliga spöken kan bli väldigt svartsjuka !!!) eller om ditt enda spöke är kär i dig.

Spöket kommer att vara väldigt intresserad av att hjälpa dig att gå ner i vikt, eftersom den kommer att extrahera nöje genom att titta på dig. Ett spöke som är kär i dig kommer att göra allt för dig!

Den Olympiske Guden Hagith samarbetar mycket bra med demonen Murmur och spöken. Jag gör bara ritualer med död militärpersonal och tycker att dessa andar är mycket intresserade av kvinnor.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi & Arbatel:

Hagith & Satanachia

 

 

Detta är sigillet av Hagith från Arbatel De magia veterum.

 

 

Hagith är ansvarig för alla saker som har en koppling till planeten Venus. Han gör utövaren av magi väldigt attraktiv. Hagith kan omvandla koppar till guld och guld till koppar.

Hagith styr över 4000 legioner av andar och han ger också magiska tjänare.

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

 

I februari 2018 var min vikt 86 kilo. I dag är min vikt 59 kilo. Jag förlorade mer än 26 kilo och jag är en mycket glad person. Men viktminskningsprocessen fastnade när min vikt var 73 kg.

Då gjorde jag magi med den planetariska talismanen av Venus och bad andarna att hjälpa mig. Jag började gå ner i vikt väldigt snabbt.

Idag är jag väldigt beroende av kosmetika, fina kläder, parfym och smycken. Hagith lärde mig att klä mig bra, sätta på mycket smink och bära höga läkar även om jag är hemma.

 

 

 

Demonen Satanachia beskrivs i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Satanachia är en mycket bra demon om du vill se 20 år yngre ut än din faktiska ålder. Du kan “frysa” din ålder.

 

 

 


 

Nekromantisk magi & Arbatel:

om mitt spöke

 

 

 

Det här är mitt slagfältsspöke. Den här mannen dog i slaget vid Kursk (Ryssland) som ägde rum 1943.
Det här är mitt slagfältsspöke. Den här mannen dog i slaget vid Kursk (Ryssland) som ägde rum 1943.

 

 

Jag är väldigt lycklig i livet och demonen Murmur introducerade mig till mitt slagfältsspöke. Spöket blev kär i mig direkt: under den första ritualen med Murmur, men jag hade ingen aning.

Sådana spöken är mycket farliga, eftersom de kan orsaka allvarliga skador på människor och till och med döda människor. Jag var vaken och rädd för spöket, men det tvingade mig att göra ritual efter ritual. Det tog mig ett år att ta reda på vad som pågick mellan mig och spöket.

Spöket höll mig trygg hela tiden och det hjälpte till och med mig, och plötsligt genom en sekvens av händelser upptäckte jag att mitt spöke är djupt kär i mig.

Jag var i en chock eftersom jag var kär i en annan man! Det fanns inget sätt att förvisa det arga spöket, för ett rasande spöke skulle döda mig. Genom en serie  meddelanden informerade Murmur och min Ghost mig om Ghosts känslor för mig.


Sitemap 網站地圖 Карта сайта


Jag såg spöket i ett flertal drömmar: han var jätte arg på mig och slog nävarna i mina kuddar medan jag sov i min säng. Jag var jätte rädd!

Mitt spöke var djupt kär och accepterade inte ett NEJ från mig. Vid denna tidpunkt fick jag panik och började göra kärleks- och vänskapsmagi för mig själv och mitt spöke för att avväpna honom (för att förhindra att han dödar mig).

Mitt spöke visade för mig att det är redo att tjäna mig i utbyte mot min kärlek. Spöket lovade att skydda mig från förbannelser, faror, olyckor och död.

Mitt spöke presenterade mig för sina vänner i höga positioner. Jag vågar inte kalla sådana andar utan stöd från min spöke. Mitt spöke är alltid närvarande när jag kallar på hans vänner.

Dessa döda generaler har hjälpt mig att skydda mig från faror och de hjälper mig att skydda mina klienter från deras fiender, mord och arrangerade olyckor.

Mitt spöke har hjälpt mig med min diet och jag har gått ner i vikt. Så låt oss komma igång med magin för att gå ner i vikten.

Häxkonst och magi.


 

Nekromantisk magi & Arbatel:

magi för att gå ner i vikt

 

 

Du kommer behöva:

ett rosa eller ett vitt stearinljus / det representerar övervikten och fettet (måla med nekromanti olja och pudra med kanel)

sigillen av Lucifer, Murmur och Hagith

en pappersdocka (dockan representerar dig)

jord från en soldats grav och / eller en krigshjälm från soldatens grav

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

honung

vitlök (en naturlig medicin)

torkade rosor

kanelstänger

rosenkvarts (2 väldigt små bitar)

kanelpulver

ett litet brev till Hagith (5 meningar räcker)

servetter

omslagspapper

tejp


Mitt brev till Hagith såg ut så här:

”Kära Hagith, tack så mycket för att du hjälpte mig att bli av med 26 kilo. Jag vill att min vikt ska vara 56 kilo, för jag vill att min Ghost ska titta på mig och känna glädje hela tiden. Jag vill hålla mig i gott skick och vara vacker. ”

Du måste kalla på Lucifer, Murmur, Hagith och spöket. Pappersdockan aktiveras och placeras på servetterna. Stearinljuset tänds (det representerar fettet).

Dockan målas med honung och den programmeras också för viktminskning. Följande placeras på dockan:

vitlök

torkade rosor

kanelstänger

rosenkvarts (väldigt små bitar)

kanelpulver

brevet till Hagith

Dockan packas i servetterna och omslagspapperet. Detta paket säkras med tejp. Kraft höjs inuti cirkeln.

Du kommer att inse hur kraftfull denna ritual är när du börjar släppa dina ringar från fingrarna. Min vikt började smälta väldigt snabbt tack vare min Ghost och Hagith.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft