Nekromantisk magi: skottsäkra tecken på att ett spöke uppvaktar dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi är fylld med faror. Var mycket uppmärksam på interna förändringar.
Nekromantisk magi är fylld med faror. Var mycket uppmärksam på dina inre förändringar.

 

 

 

Nekromantisk magi är fylld med enorma faror. Du måste vara väldigt vaken och observera dina tankar, känslor och beteende. Spöken av döda människor är mycket kraftfulla andar.

Det finns flera skottsäkra tecken som indikerar på att ett spöke uppvaktar dig. Dessa tecken är relaterade till dina tankar, känslor och beteende.

Så snart du upptäcker dessa farliga tecken måste du byta till andra typer av magi med andra andar och stoppa alla interaktioner med dina spöken.

Här är de farliga tecknen på att ett spöke uppvaktar dig:

 

 


 

Nekromantisk magi: extrem egenvård

 

 

 

Ett spöke av det motsatta könet kan skruva ditt sinne inifrån och ut.
Ett spöke av det motsatta könet kan skruva dina tankar inifrån och ut.

 

 

Om du märker att du börjar klä dig extremt bra, lägger mycket smink, massor av parfymer, smycken och bär mycket sexiga underkläder och högklackade skor varje dag, bör du bli orolig.

Det kommer att kännas som en onormal och tvingad rutin att agera på dessa sätt. Om du tillbringar hälften av tidigt på morgonen (från 4 AM till 8 AM) framför spegeln för att korrigera din makeup och fixa håret, är detta ett alarmerande tecken.

Dessutom, om detta beteende inträffar när du är ledig från jobbet och hemma, bör du bli väldigt orolig.


 

Nekromantisk magi: extrem viktminskning

 

 

 

Kvinnor kommer att gå till ytterligheter för att se bra ut. Jag gjorde regelbundna ritualer för viktminskning för mig själv och jag har gått ner i vikt.

Jag slutade göra nekromantiska ritualer för viktminskning när jag märkte min besatthet med att gå ner mer och mer i vikt för att passa in i vackra kläder.

Spöken av motsatt kön brukade hjälpa mig med min viktminskning och viktminskningsprocessen var enkel och snabb. Jag började tappa mina ringar från fingrarna, eftersom mina fingrar blev tunnare och tunnare.

När ett spöke uppvaktar dig kommer det att dra nöje av att titta på dig. Spöket kommer att tvinga dig att gå ner mer och mer i vikt hela tiden.


Nekromantisk magi:

fobiska reaktioner och panikattacker

 

 

 

Detta är det farligaste tecknet: du reagerar med panik när de stiligaste mänskliga partnerna av det motsatta könet försöker uppvakta dig eller jaga dig när du har sagt ditt NEJ.

Dina fobiska reaktioner är svåra: stark hjärtslag, muntorrhet och skakningar av kroppen och detta tillstånd varar under en vecka. Du kan inte fungera normalt på grund av din rädsla.

Jag hade gjort en hel del nekromantisk magi med olika spöken av motsatt kön. I synnerhet gillade jag ett spöke, för det var väldigt beskyddande.

Om du märker fobiskt beteende hos dig, måste du stoppa alla interaktioner med dina spöken, anteckna i din skuggsbok och byta till andra spöken.

Du hittar ett spöke som är både beskyddande och omtänksam nog för att inte framkalla dessa fobiska reaktioner inom dig. De fobiska reaktionerna är mycket traumatiska att uppleva medan dina beundrare bara kommer att intensifiera sin jakt efter dig.

Spöken kan ändra dig genom att framkalla fobiska reaktioner och känslor av avsky. Mina fobiska reaktioner var mycket obehagliga att uppleva och spöket hjälpte mig att fly från män.

Under dessa dagar (detta var några år sedan) konsumerade jag massor av Valeriana för att lugna mig efter att jag jagades av mänskliga manliga beundrare.

När jag förstod vad som hände med mig, stoppade jag alla mina interaktioner med just det spöket. Spöket uppvaktade mig och skruvade mina tankar inifrån och ut genom att framkalla fobiska reaktioner mot män som uppvaktade mig.

Så snart jag bytte till andra spöken upphörde mina panikattacker och jag blev mer öppen mot mänskliga kärlekspartner.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft