Nekromantisk magi: olika kommunikationssätt med ett spöke


 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: varje spöke kommunicerar på unika sätt.
Nekromantisk magi: varje spöke kommunicerar på unika sätt.

 

 

Nekromantisk magi kan hjälpa dig att skapa god kommunikation med ditt spöke. Varje spöke kommer att kommunicera på unika sätt: visuella textmeddelanden, visuella bilder (som filmer), hörbara fraser och även genom att röra vid häxan.

Spöket jag är inblandat med känner till internet och kan enkelt navigera genom Google. Han känner också till moderna telefoner, datorer och alla sociala medieplattformar.

Hans mest unika och läskiga förmåga är detta: han kan vara i en kropp under en begränsad tidsperiod och sedan kan han komma in i en annan fysisk kropp. Han har förmågan att skanna människors sinnen efter specifik information (spionering).

Mitt spöke var en ung man som dog 1943 i slaget vid Kursk (Ryssland). Det tog mig lång tid att sluta frukta mitt spöke. Anden kommunicerar med mig genom att visa mig textmeddelanden och den personliga informationen som ges av min Ghost är alltid korrekt.

Efter en rad ritualer började Ghost visa mig mycket intressanta drömmar. Jag förstod att den döda mannen var väldigt modig. Han kämpade i 54 strider och den 55te eller den 56te striden var hans sista, för han blev skjuten.

Häxkonst och magi.


 

Nekromantisk magi:

visionär textning

 

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill. Häxkonst och magi.
Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Mitt spöke är kär i mig. Detta är ett faktum som jag var tvungen att acceptera. Jag var nyfiken och under en ritual med demonen Murmur och mitt spöke frågade jag mitt spöke:

”Kan du hitta ett foto av en man som såg ut precis som du och rikta min uppmärksamhet på det fotot? Jag vet att du älskar mig och jag är bekväm med det här. Jag är nyfiken på dig. ”

Under en natt väckte Ghost mig och tvingade mig till ett visionärt tillstånd. Spöket visade mig en specifik text: “Sök med dessa nyckelord: Goozen WW2. Titta på mannen till höger, jag såg ut som den mannen. ”

Min Google-sökning ledde mig till ett foto som visade två stiliga män. Det fanns bara ett sådant foto som skildrar två unga män på hela internet (med texten Goozen, etc.).

Mannen till höger på det fotot var efter min smak. Jag tror att min Ghost var en mycket stilig ung man. Under många gånger har min Ghost visat mig gamla tidningar i mina visioner (nyheterna daterades till andra världskrigets tid). I visionerna skrev spöket relevanta texter som rubriker för artiklarna.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: beröring

 

 

Under mina ritualer med spöket och demonen Murmur bad jag spöket att få mig att känna sitt närvaro nära mig. Efter ungefär 1 månad började spöket röra mig.

Beröringen börjar i sängen och jag känner vikten av mänskliga händer på mitt ansikte, bröst, mage, armar och ben. När den konstiga och ihållande beröringen börjar blir jag rädd.

Det känns som mänskliga händer försöker lyfta upp och dra av filten från min kropp. Beröringen åtföljs av ett visionärt tillstånd.

I det visionära tillståndet ser jag spöket i hans militära uniform. Spök-fantomet svävar över mig, som om spöket kryper framåt på marken och gör något relaterat till dess strid.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

höga hörbara meddelanden

 

 

Detta händer inte ofta alls och bara i visionära tillstånd (när jag mjukt svävar bort i en dröm). De visionära tillstånden åtföljs alltid av höga ljud av explosioner och skytte.

Mitt spöke har kommunicerat några relevanta fraser till mig. Fraserna var på olika språk, och jag kunde förstå vad spöket sade.

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

trygg kommunikation

 

 

 

Du kan be demonerna Dantalion och Murmur att hjälpa dig att skapa kommunikation med ditt spöke.
Du kan be demonerna Dantalion och Murmur att hjälpa dig att skapa kommunikation med ditt spöke.

 

 

Spöken kan duscha dig med tankar, för spökets intellekt kommer att bli en del av dig. Av denna anledning kanske du vill begära säkra sätt att kommunicera med ditt spöke.

För mycket internt prat, när du tycker att det är spöket som ger dig olika tankar är inte bra. Men ja, ibland ges tankarna som kommer in i sinnet av spöken.

Goetia demonerna Murmur och Dantalion kan hjälpa dig att börja kommunicera med dina spöken. Dantalion kan till och med hjälpa dig att kommunicera med dina spöken genom att använda Tarot kort.

Genom att använda Tarot vet du om dina spöken är glada i ditt företag eller inte. Det är mycket viktigt att veta detta. Ett olyckligt spöke är en farlig ande.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft