Demonen Agares från Goetia: demonen av Googles indexering


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är sigillet av demonen Agares från Goetia.

 

 

Demonen Agares är rätt demon för översättare. Han undervisar i språk, men levererar också tangentbord och lär hur man använder dem. Agares lär hur man använder ett tangentbord med engelska alfabetet för att skriva på andra språk.

Agares hjälper att bygga webbplatser på flera språk mycket snabbt. Denna demon kan hjälpa dig att anmäla din webbplats till Google för indexering.

Jag visste ingenting om metataggar för Google och om DNS-verifiering. Agares lärde mig allt detta. Magi med demonen Agares ger snabba resultat.

Agares har lärt mig mycket om SEO, indexering på Google, Google Search Console och hur man strukturerar översättningsarbetet. Du kommer att gå vilse utan en struktur för dina blogginlägg och menyer.

Om du har en ny webbplats och behöver indexera den snabbare kan du göra följande:

skapa en webbplatskarta, se min webbplatskarta här: Lucifera666 sitemap. WordPress har en widget för en webbplatskarta. Kopiera webbplatskartan från widgeten till en sida.

skicka din nya webbplats och webbadressen till din webbplatskarta till Google Search Console. Webbplatskartan hjälper Google att förstå strukturen av din webbplats.

du kan skicka alla dina nya inlägg och sidor till Google Search Console manuellt (för snabbare indexering)

ha separata webbadresser för olika språk

Naturligtvis är jag medveten om att jag ska vara tacksam till mitt Spöke som hjälpte mig att översätta. Mitt Spöke hjälpte mig att bygga upp min nya webbplats genom att styra min tankeprocess och hålla mig vaken.

Jag skulle ha somnat utan mitt Spöke bakom ryggen.

 

 

 

 


 

Demonen Agares: Goetia

 

 

 

Demonen Agares är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Den andra demonen är en hertig som heter Agares. Han är under östens kraft och kommer i form av en gammal människa. Agares rider på en krokodil och bär en fågel på näven, och ändå är han mild i sitt utseende.

Han får dem att springa som står stilla, och hämtar tillbaka de som har sprungit iväg. Han lär ut alla främmande språk. Han har makt att förstöra värdigheter och orsakar jordbävningar.

Agares styr 31 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 


 

Demonen Agares och nekromantisk magi:

Ingredienser

 

 

Du kommer behöva:

ett litet stearinljus (måla det med olivolja och rulla i kaffe) eller

ett litet ljus (måla det med nekromantisk olja och rulla i kaffe)

jord från soldatens grav

en ring eller ett hängsmycke

sigill av Agares

sigill av Murmur

ditt brev till Agares och den döda soldaten

I ditt brev kan du begära hjälp att lösa specifika problem: att få tangentbord, ett mycket snabbt arbetstempo eller hur du får Google att hålla fast vid din webbplats och börja indexeringen.

 

 

 


 

Demonen Agares och nekromantisk magi:

ritualen

 

 

 

Detta är en ritual med demonen Agares från Goetia.
Detta är en ritual med demonen Agares från Goetia.

 

 

Först kallar jag på Lucifer. Efter detta steg kallar jag på Murmur, Agares och den döde soldaten. Jag förklarar syftet med min ritual och ger gåvor.

Jag placerar mitt hängsmycke inuti min Ghost’s-hjälm (hjälmen var i graven under mer än 50 år). Jag placerar också min ring på Agares sigill.

Under följande ögonblick läser jag mitt brev till Agares och den döde. Jag bränner framställningen. Nästa morgon häller jag ut askan i en krukväxt.

Jag bär hänget och ringen hela tiden.


 

Mina tankar om Googles indexering

 

 

Googles indexering går väldigt långsamt. Vi kan inte ha en långsam indexering under dessa dagar när det finns miljoner människor som skapar onlineföretag varje dag på grund av massarbetslösheten.

Det måste finnas en metod för att göra Google-indexering väldigt snabb eller omedelbar. Det tar sex månader för Google att indexera en liten webbplats. Jag har en webbplats med 400 inlägg och 100 sidor.

Jag är väldigt snabb och jag skapade min webbplats under fyra månader. Google kan inte komma ikapp med min hastighet. Jag är säker på att många håller med mig: Googles indexering går väldigt långsamt.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft