Demonen Bucon: rätt sätt att hantera honom


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bucon är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Bucon beskrivs i Grimorium Verum enligt följande: “Bucon kan orsaka hat och otäck svartsjuka mellan medlemmar av motsatta kön.”

 

 

 


 

Demonen Bucon och ditt liv

 

 

 

Bucon är min favoritdemon trots att han hade brutit mina egna hjärtfästningar. Men det var i början när jag lärde känna Bucon. Idag är jag tacksam mot Bucon för att ha brutit mina illusioner.

Om du värdesätter din tid och ditt privata utrymme och njuter av din frihet kan Bucon skydda ditt liv från besvärliga relationer. När du fortsätter att göra magi med Bucon för kunder kommer han att befria dig från falska vänner och eventuella kärleksrelationer.

Den som är bästa vän med Bucon, kommer att stanna singel tills han eller hon slutar göra magi med denna demon. Jag älskar Bucon, för han har befriat mig från oönskade människor.

 

 

 


 

Demonen Bucon:

en bedräglig demon

 

 

Lite är känt om demonen Bucon, för det är inte så många som gör magi med denna demon. Bucon är en utmanande demon att arbeta med, men han gör sitt jobb mycket bra.

Du måste ingå en pakt med Bucon och lova honom en gåva som betalning för hans tjänster. Om du inte ingår en pakt med Bucon och inte lovar honom betalning för hans tjänster kan han bedra dig.

Då kommer din magi att slå tillbaka på dig. Hur vet jag allt detta? Berättade Bucon för mig allt detta? Nej! Jag observerade mina ritualer: underbara resultat uppnåddes när jag gjorde magi åt klienter och lovade Bucon att göra honom till en berömd demon.

Under sådana hämndritualer kallade jag på Belial och Bucon tillsammans, och de hjälpte min klient att få sin efterlängtade hämnd på sin ex-pojkvän.

Under ett annat mycket komplicerat fall berättade jag för Bucon att klienten kommer att köpa en present till honom om han splittrar förhållandet mellan vissa två personer.

Det tog Bucon tre månader att framkalla bråk mellan de två personerna. Paret hade splittrats på en gång och de såg aldrig varandra mer.

Min klient skickade en speciell lampa till Bucon (till mig alltså). Lampan kallas ”Bucons lampa”.


Bucon, Surgat, Belial och de döda

Det här är några av många demoner och andar som kan lura dig, om du inte ingår pakter med dem:

Bucon

Surgat

Belial

de dödas andar (om de inte är dina egna släktingar som älskade dig)

Dessa demoner och andar älskar gåvor och du bör köpa gåvor åt dem. Surgat älskar att samarbeta i ett team tillsammans med Belial och de döda.

Surgat, Belial och de döda kan hjälpa dig att få banklån (även om banken har vägrat ett banklån), eliminera bråkmakare och låsa upp frysta konton.

Detta är sigillet av demonen Surgat från Grimorium Verum.

“Surgat öppnar alla typer av lås.”

Källa: Grimorium Verum


 

Demon Bucon:

hur man gör en pakt med honom

 

 

Det är väldigt enkelt att göra en pakt med Bucon eller någon annan demon. Du bör då kalla på Bucon och visa demonen hans gåva (bilden av planerad gåva).

Vanligtvis skickar en klient till mig en bild av en planerad gåva till Bucon (till exampel en kopparbricka för hans ljus). Jag laddar ner den här bilden och visar den för demonen under en ritual.

Gör sedan din magi och instruera Bucon om hans uppgifter. Observera att demonerna är mycket smartare än människor. Försök inte fuska eller lura demonerna genom att lova dem en gåva som du planerar att använda för dig själv (till exempel kosmetika eller skor).

Demonerna och de döda kommer ta över dina tankar och tvingar dig att köpa gravljus, stearinljus, ljusstakar och ting som du ska ha när du gör magi med demoner.

 

 

 


 

Sammanfattningsvis

 

 

Bucon är en mycket knepig demon och jag säger inte att om du gör en pakt med honom, kommer han att göra enligt dina önskemål.

Du måste bli mycket nära vänner med ”knepiga” demoner och vara beredd på kaos i ditt eget liv. Även om du är väldigt nära vän med Bucon, är han bara en demon, och han kan förråda dig.

Vad kan du göra då? Du kan inte straffa Bucon, för han är inte gjord av kött och ben. Att ignorera honom som en ande hjälper inte. Bucon vill inte ha din kärlek eller din uppmärksamhet.

Han är inte beroende av din kärlek. Gör magi med Bucon på egen risk, och var beredd på att bryta upp i dina egna relationer. Detta kan hända.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft