Nekromantisk magi av försvar: hur man kan kalla på många döda soldater från en massgrav


 

 

 

 

 


 

 Nekromantisk magi: det är möjligt att kalla på många döda soldater från en massgrav.
Nekromantisk magi: det är möjligt att kalla på många döda soldater från en massgrav.

 

 

 

Nekromantisk magi kan chocka dig: det är möjligt att kalla på många döda soldater från en massgrav, om du är mycket goda vänner med en av dem. Men denna magi är ganska farlig.

Ordet ”spökar av kriminella” viskades i mina öron av de döda när de dök upp på min plats. Plötsligt, när jag gick in i mitt visionära tillstånd, såg jag en enorm stridsvagn stå på ett avstånd av 20 meter från mitt sovrum.

Jag kunde inte tro min vision. Jag såg också en grupp soldater i gröna uniformer (de var 10 eller 15 i antal) och en av dem var en soldat som jag kände. Han var spöket som älskar mig.

Spöket hade hämtat sina döda vänner från en massgrav, eftersom jag, Murmur och spöket hade diskuterat detta under en av våra ritualer.

Du förstår, jag ber demonen Murmur att lära mig mer och mer nekromantisk magi hela tiden. Som ni förstår är denna Goetia demon en mycket bra mentor inom nekromantisk magi.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

att bli vänner med obekanta spökar

 

 

 

 

Detta är en spökfest för död militärpersonal.
Detta är en spökfest för död militärpersonal.

 

 

Jag rekommenderar att du ber ditt spöke att vara med dig hela tiden under dina ritualer med de andra spökena. Så länge du är under ditt spökes beskydd, kommer du att vara trygg.

Under din nästa ritual kan du ge gåvor och börja binda vänskapsbanden med soldaterna från massgraven (ditt spökes bästa vänner).

 

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Murmur bör kallas, eftersom han är bäst i test. Murmur samarbetar med de döda, kontrollerar ritualen, håller dig trygg och lär hur man kan blanda ihop specifika nekromantiska pulver för försvaretsmagi.

Att vara väldigt nära vänner med döda soldater från en massgrav är bra, eftersom du alltid kommer att vara mycket skyddad. Men att binda vänskapsbanden kan vara en utmaning och också skrämmande.

Du kan ha ett behov av att ingå en pakt med ditt spöke eller utveckla en ”trigger” som kommer att hämta de avskyvärda spöken från massgraven när du utför magi för dig själv.

Så, som du förstår, behöver du inte ha jord från 15 olika gravar för att kalla på döda soldater. Det räcker att du är en soldats bästa vän.

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: exakt utförande av kommandon

 

 

Spöken av döda soldater är mycket smarta. De förstår alla språk och kör dina kommandon exakt. De är bra på flera saker (inte bara beskydd):

de kan få människor att bli kära

de kan få dig att glömma din emotionell smärta

de kan tvinga människor att arbeta hårt

de kan göra människor väldigt modiga

Om du har en djup sittande rädsla som är ditt handikapp i livet, kan du göra magi med en död soldat. Be soldaten att hjälpa dig att besegra din djupa rädsla.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft