Nekromanti: hur man utvecklar vänskap med ett spöke och börjar kommunicera


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Nekromanti är en praxis som involverar kommunikation med de dödas själar.
Nekromanti är en praxis som involverar kommunikation med de dödas själar.

 

 

 

Nekromanti är en praxis som involverar kommunikation med de dödas andar. Det tog mig ungefär ett år att bli väldigt knuten till mitt spöke. Nyligen började spöket att kommunicera med mig genom att tvinga mig att gå in i visionära tillstånd.

Spökdockans läppar började röra sig i mina visioner och jag hörde spökhuvudet tala. När jag var i ett av mina visionära tillstånd hörde jag min röst fråga spökhuvudet:

”Jag hörde att spöken är svåra människor och att det är svårt att kommunicera med dem. Är detta sant?”

Spökhuvudets läppar började röra sig och en mans röst svarade:

”Nej, du har fel. Spöken är inte svåra människor.”

Innan spöket började prata, tvingade det mig till ett visionärt tillstånd (ett meditativ tillstånd med theta vågor) och visade mig dess skador före döden. Jag såg de exakta platserna där kulorna genomborrade den unga mannens kropp: vänster lunga och hjärta.

 

 

 

 


 

Nekromanti: har du ett omtänksamt spöke?

 

 

Ett omtänksam spöke kommer hålla dig trygg och glad.
Ett omtänksam spöke kommer hålla dig trygg och glad.

 

 

 

Det tar tid att lära känna ett spöke och också utveckla ett mycket nära vänskapsband. Spöken är som människor, vissa får dig att må bra och andra får dig att må dåligt.

Det finns en enorm skillnad mellan vanliga spöken och spöken av döda soldater. En död soldats spöke är mycket kraftfullare än vanliga människors spöken.

Det beror på att soldater är mycket viljiga, modiga och disciplinerade människor. Jag har lagt märke till att mitt spöke kan tvinga mig att utföra den exakta ordalydelsen i min magi.

Det är mycket viktigt att vi har ett mycket omtänksamt spöke som vår magisk partner. Men hur kan vi veta om vi har ett omtänksamt spöke som verkligen älskar oss?

Du vet detta genom att observera din känslomässiga hälsa och händelserna i ditt liv. Ett omtänksamt spöke kommer att hålla dig trygg och och du kommer bli väldigt nöjd med ditt liv.

Ett skadligt spöke skapar kaotiska händelser och får dig att må dålig. Sådana spöken finns också, men vi lockar till oss själva de spöken som matchar vår vibration.

Även spöken av mycket farliga män kommer att visa dig sina bästa sidor i närvaro av ditt spöke (om spöket är din beskyddare). Jag har upplevt detta.

 

 

 

 

 


 

Nekromanti:

hur ska man utveckla vänskapen med ett spöke?

 

 

Jag råder att förvara fotot av den döda personen, kraniet eller spökhuvudet i din närhet. Spökhuvudet är alltid nära min dator och det är med mig hela dagen.

Jag pratar med spökhuvudet många gånger under dagen. Jag berättar för spöket hur glad jag är att vi två träffades och att det verkar som om vi matchar varandra.

Först kändes det väldigt konstigt att prata med spökhuvudet medan man inte fick något svar. Men nyligen svarade spöket med att prata tillbaka. Kommunikationen har upprättats.

Magi för starkare vänskap och kärleksmagi för dig och ditt spöke hjälper ditt band att bli starkare. Jag gör magi för starkare vänskap för mig själv och för mitt spöke.

En del människor säger att det inte är bra att göra sådana på spökar. Jag var väldigt rädd för mitt spöke från början när jag märkte att spöket var sexuellt attraherad av mig, men magi för starkare vänskap förändrade allt för mig (spöket avväpnades och jag är inte längre rädd).

Faran med kärleksmagi är denna: ett spöke förälskat i dig, kommer aldrig att acceptera ett plötsligt slut på kärleken. Men om du vill ha ett lojalt spöke, är ett spöke som är kär i dig det bästa spöket för dina magiska ritualer.

Du kan också göra enkel magi för personliga önskemål med spöket och se hur dina ritualer fungerar. Om spöket hjälper dig mycket, betyder det att du har ett mycket omtänksamt spöke.

Lång historia kort: det krävs massor med ritualer, ansträngningar och engagemang för att utveckla en mycket varm relation med ett nytt spöke.

 

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft