Nekromantisk magi: hur man programmerar slagfältsspöken för olika ändamål


 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi med slagfältsspöken kan användas för bantning, för att förbättra ditt utseende, för att bli modig och för många andra ändamål.
Nekromantisk magi med slagfältsspöken kan användas för bantning, för att förbättra ditt utseende, för att bli modig och för många andra ändamål.

 

 

 

Nekromantisk magi med slagfältsspöken kan användas för bantning, för att förbättra ditt utseende, för att bli modig och för många andra ändamål. Denna typ av magi är mycket farlig om du inte har ett lojalt och ett mycket omtänksamt spöke.

Jag har mycket tur i livet: Jag träffade ett spöke som lockades till mig. Slagfältsspöket fick mig att förstå att den älskar mig och vill bli min beundrare. Efter flera ritualer förstod jag att spöket hjälper mig.

Demonen Murmur och slagfältsspöket lärde mig sådan nekromantisk magi som skulle förbättra mitt livskvalitet, mitt utseende, mina psykologiska egenskaper och mitt känslomässiga välbefinnande.

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

magi på spöken påverkar dig

 

 

 

Du kan göra magi på ett slagfältsspöke som du litar på, och om du träffat ett spöke som är villig att samarbeta med dig. Men du borde veta att magi med spökar är mycket kraftfullare än demonisk magi.

Att ha förtroende för ett farligt spöke är mycket viktigt. Ett slagfältsspöke har förmågan att eliminera liv också, eftersom detta var det ursprungliga syftet med sådana soldater.

Du måste vara säker på att spöket gillar dig mycket och inte motsätter att du gör magi för att påverka dess tankar. Den magi du gör borde vara etisk, behaglig för spöket och för allas bästa.

Om din magi är etisk kommer du och ditt spöke att njuta av varandra, eftersom spöket kommer tränga in i ditt medvetande och i din kropp, och tvingar dig till vissa beteenden.

Spöket kommer att använda din kropp och hjärna för sitt nöje, i syfte att hjälpa sig själv och dig, och för utveckling på dess evolutionära väg.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

programmerade slagfältsspöken

 

 

 

 

Du kan programmera ett slagfältsspöke med olika magiska ritualer. Din magi kan köras evigt..
Du kan programmera ett slagfältsspöke med olika magiska ritualer. Din magi kan köras evigt.

 

 

 

 

Du kan programmera ett slagfältsspöke med olika magiska ritualer. Din magi kan köras evigt eller så kan du välja en viss tidsram för dina ritualer.

Försvaretsmagi kan köras evigt och dockan av slagfältetsspöke programmerare utan ett givet inaktiveringsdatum. Spöket kommer skydda dig från olyckor och faror, men det kommer att behandlas dig som dess privata egendom.

Skönhetsmagi kan också köras evigt och utan att ställa i ett inaktiveringsdatum. Spöket kommer att tvinga dig till diet, att ta hand om ditt utseende och att klä dig väl varje dag.

Kom ihåg att spöket kommer att njuta av att titta på dig, få män är visuella i naturen. Det kommer att tvinga dig att klicka dig bra och att sminka dig varje dag, få det kommer att få glädje av att titta på dig.

Betyder det att spöket överförs från slagfältet till ditt hem? Ja, spöket kommer att leva tillsammans med dig i ditt hem. Ritualer för att bli modig och som gör med deltagande av ett slagfältsspöke är mycket produktiva.

Spöket måste ha en själviskt intresse av att ge dig sitt mod. Naturligtvis måste du ”känna” om slagfältetsspöke var en mycket modig man eller inte.

Om mannen var mycket modig, kan spöket vara till stor hjälp för dig. Det kan hjälpa dig att bli extremt modig. Slagfältsspöket kommer tränga sig in i ditt medvetande och börjar förändra dina tankar om dig själv och om livet.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

magi med dockor på spöket

 

 

 

Magi med dockor kan göras på slagfältetsspöken. Förvara dockorna på ett säkert ställe.
Magi med dockor kan göras på slagfältetsspöken. Förvara dockorna på ett säkert ställe.

 

 

 

Magi med dockor (magi av Voodoo) kan se på slagfältsspöket för att få det att tänka vissa tankar om dig. Om du har ett slagfältsspöke som din partner inom magi, bör du göra magi med dockor också på dig själv.

Förvara dockorna på ett tryggt ställe. Det är klokt att ha tillgång till dockorna ifall magi tar och farlig väg. Kom ihåg att det tar tid att bromsa en ritual eller att neutralisera den.

Vanligtvis visar magi med dockor som är gjort på slagfältsspöket mycket snabba resultat. Dina tankar, beteenden och dagliga vanor kommer att hitta på verk om cirka ett par veckor.

Till exempel kan du programmera spökdockan för att tänka dessa tankar om dig:

”Hon är vacker och jag kan se att hon tappade mycket extra vikt. Jag älskar hennes smala kropp. Jag älskar att titta på henne: hon är alltid väl klädd och tar på sig sitt bästa smink varje dag. Hon luktar så härligt! ”

Så länge spöket kommer tänka dessa tankar om dig, kommer du sitta på en evig diet och gå ner i vikt hela tiden. Du kommer att ta hand om ditt utseende och ta på dig ditt bästa smink varje dag. Du kommer att lukta bra varje dag också.

 

 

 

 

 

Om du programmerar dockan av ett slagfältsspöke för ditt personliga skydd, måste spöket ha ett själviskt intresse av att skydda dig. Det krävs en noggrann observation för att lära känna spöket och dess djupaste behov.
Vanligtvis är sådana spöken rastlösa och ledsna, eftersom när de levde, skickades de till krig. De ville komma hem igen, gifta sig och bygga familjer.
Ett sådant spöke kommer gärna att gå med på att bli din partner inom magi, men det kan uppstå allvarliga problem i ditt förhållande med spöket (på grund av spökets svartsjuka).
Sådana spöken kan bli rasande om de vill dominera och tvinga dig till lydnad. De har kapaciteten att tvinga dig till det beteende de vill se. När du har kommit fram till spökets djupaste behov och är i stånd att ge spöket dess önskemål, kommer spöket att skydda dig.

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

slagfältsspöken är mycket själviska

 

 

Spöken av män som dödades i strid och inte hade en chans att leva ett långt liv, är mycket själviska. Dessa typer av spöken är inte lätta att bli av med när du väl har träffat dem.

Om du inte vill förvisa den här typen av spöke, är det bäst att inte kalla på spöket från början. När det har kallats kan spöket hålla sig till dig som med lim. Vanligtvis vill sådana spöken kärlek och uppmärksamhet från utövaren av magi.

Så länge de uppskattas och får den uppmärksamhet de längtar efter, är de ofarliga. Men du kan aldrig vara säker, eftersom ett slagfältsspöke är en mördare. Av denna anledning måste du vara försiktig och aldrig glömma ditt spökes sanna natur.

Var noga med att behaga spöket under dina ritualer, genom att erbjuda spöket många förtjusande gåvor och genom att vara respektfull, artig och ödmjuk i dina önskemål.

Sådana spöken bör inte domineras eller förväntas utföra sina plikter, för det är faktiskt inte deras plikt att skydda dig eller hjälpa dig. De kommer att skydda och hjälpa dig, men bara på villkor.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft