Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner: frågor, svar och information om altar gåvor


 

 

 

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner är de mest populära typerna av penningmagi.

 

 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner är den mest populära typen av magi. Det här inlägget kommer att besvara många av dina frågor:

är penningmagi med demonen Bune från Goetia bättre lämpad för mig?

orsakar penningmagi och finansiella pakter med demoner mardrömmar?

vilka är några säkra tecken på att min finansiella pakt med Lucifer har accepterats?

eller är en finansiell pakt med Lucifer och hans demoner (med löptiden 5 år) ett bättre alternativ för mig?

hur ska jag ge gåvor till demonerna som är involverade i min finansiella pakt?

ska jag ge gåvor varje fullmåne och under 5 år?

ska jag sluta ge demonerna gåvor om jag inte ser några resultat inom 6 månader?

vilken finansiell pakt ska jag välja: en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis eller en pakt med Lucifer och Belial?

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

penningmagi med demonen Bune

 

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Penningmagi med demonen Bune löper under en begränsad tid: högst ett år. Bune är en mycket bra demon och han är mycket hjälpsam. Om du inte har någon aning om hur du ska tjäna pengar kan Bune hjälpa dig att se de möjligheter du har just nu.

Naturligtvis bör du vara utrustad med några professionella färdigheter till att börja med. Bune kan hjälpa dig genom att ge dig flera idéer:

att bygga upp din egen webbplats och börja locka kunder till dig

att ordna en gateway för de inkommande betalningarna

att designa din logotyp och grafiken för dina affärsplattformar

Pengarna kommer kanske inte i stora mängder i detta skede, men du kommer att vara på väg mot att skapa ett företag för dig själv. Om du redan har en etablerad verksamhet och hundratals kunder, är en finansiell pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis mer lämpad för dig än penningmagi med Bune.

Varför? Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är kraftfullare än Bune och dragningskraften av pakten kommer att vara enorm. Den första effekten av pakten är en känsla av en besatthet av arbete.

Med tiden blir besattheten av arbete galen. Men vad är några säkra tecken på att din finansiella pakt med Lucifer har accepterats? I vissa fall skapar demonerna ett tillfälligt kaos i klientens verksamhet.

Kaoset är ett tecken på att din pakt har accepterats och att demonerna vill göra förändringar i ditt företag. Förändringen är en katalysator för tillväxt och expansion av ditt företag.

Men nackdelen med regelbundna penningmagi och finansiella pakter med demoner är en galen besatthet av arbete. Du kommer inte att ha tid att träffa kärlekspartners och ditt kärleksliv kan också kollapsa.

Varför kan ditt kärleksliv kollapsa? Du kommer inte ha tid att hantera din relation. Om din relation inte fungerar kommer du att förvisa din partner från ditt liv och fokusera på att växa ditt företag.

Ryssarna skämtar att du inte kan ha mycket pengar och mycket kärlek i livet. De säger att du måste välja: massor av pengar eller massor av kärlek. När du ber mig att göra penningmagi med Bune för dig, behöver du inte ge några gåvor till Bune.

Gåvor ges till Bune under tillfället när penningmagi görs. Om du utövar magi själv och planerar att göra penningmagi med Bune, kan du titta på nedanstående video om ritual gåvor för Bune.

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

orsakar penningmagi och finansiella pakter mardrömmar?

 

 

Orsakar penningmagi och finansiella pakter mardrömmar? Jag hade bara en klient av hundratals klienter som klagade över att han upplevde mardrömmar efter att jag gjorde penningmagi med Bune för honom.

Hans tillstånd berodde på hans känsliga undermedvetna sinne och svaga nervsystem. Vanligtvis kommer penningmagi med Bune eller någon annan typ av magi med någon annan demon inte att orsaka mardrömmar.

Jag ingår ofta pakter med flera demoner och flera spöken för mig själv (3 demoner och 2 spöken). Jag upplever inga dåliga biverkningar som mardrömmar och skrämmande lucida drömmar.

Men i början av min ockulta praxis upplevde jag mycket skrämmande astrala resor till olika dimensioner. Under mina astrala resor testade demonerna mig, drog mig ur min kropp, fick mig att flyga i luften, dödade mig, reanimerade mig och initierade mig i deras cirkel.

Mina skrämmande astrala resor var ett resultat av min barndomstrauma och dess läkning och var kopplade till berg av skräp i mitt undermedvetna. Min barndomstrauma läktes under min exponering för den otäcka demoniska behandlingen.

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

vilka är några säkra tecken på att min finansiella pakt med Lucifer har accepterats?

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Vanligtvis är det första tecknet på en pågående pakt en känsla av rastlöshet, minskad aptit och en galen besatthet av arbetsuppgifter. Denna typ av galna besatthet kan drabba klienten under följande dagar.

De financiella pakterna som jag gjorde för mig själv med flera demoner och flera spöken har aldrig skapat något chockerande obehagligt kaos i mitt liv. Men några av mina kunder har upplevt en kaotisk situation i sin verksamhet efter att jag ingick financiella pakter med Lucifer och hans demoner för dem.

Mina kunder hade just börjat sin verksamhet och bad demonerna att hjälpa dem att expandera och förvandla verksamheten till en sexsiffrig verksamhet.

Strax efter att jag ingick financiella pakter med demonerna för sådana kunder, drömde de om att de skulle äga privata jetflyg och vara på lyxiga semester.

Efter en månad befann sig verksamheten i ett tillfälligt kaotiskt tillstånd, eftersom demonerna började förändra verksamheten till det bättre. Klienterna hade högar av arbetsuppgifter att göra och blev tvungna till och med anställa folk.

Den galna besattheten med arbetet och kaoset är säkra tecken på att demonerna har accepterat din financiella pakt. Jag vill säga att inte alla typer av företag har potentialen att bli sexsiffriga företag.

Det måste finnas en enorm efterfråga på dina produkter och tjänster, och verksamheten bör drivas på en global internationell skala. Du måste också praktisera sex siffriga affirmationer och kreativ visualisering varje dag.

Det finns inget utrymme för dysfunktionella relationer, små barn, husdjur, TV, nattklubbar och vänskap som inte är relaterade till ditt företag.

 

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

är en finansiell pakt med Lucifer och hans demoner för mig?

 

 

Mina financiella pakter med Lucifer och hans demoner är 5 åriga. En pakt är för dig om:

du har ett företag och har redan kunder (en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är för dig)

om du vill starta ett företag och ha en realistisk handlingsplan (en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är för dig)

om du är anställd och vill ha en lönehöjning och mer ansvar (en pakt med Lucifer och Belial är för dig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En kund ville starta ett nytt företag och han hade en dröm. Men hans typ av verksamhet krävde ett enormt banklån (flera hundra miljoner dollar). Jag frågade klienten: “Har du pengar för banklånet?” Svaret var: “Nej”.

Du förstår, kundens dröm var orealistisk. Även om jag skulle ingå en finansiell pakt för den här klienten, tvivlar jag på att han skulle kunna tjäna flera hundra miljoner dollar under fem år för sina investeringar i sin verksamhet.

Dina affärsplaner måste vara realistiska. Demonerna ger dig ett banklån om du har tillräckligt med besparingar på ditt bankkonto.

Ibland kan banken vägra ett lån, även om du har pengar på ditt bankkonto. I sådana fall kan en pakt med Lucifer och hans demoner hjälpa dig att få lånet.

En pakt kan inte hjälpa till att skapa fler jobb under en finanskris. Om de flesta flygbolag har stängts av på grund av Corona-krisen och du är anställd, kan en pakt inte hjälpa dig att behålla ditt jobb. En pakt kan hjälpa dig att överleva ekonomiskt.

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

hur ska jag ge gåvor till demonerna som är involverade i min finansiella pakt?

 

 

 

Detta är mitt altare. Jag ger gåvor till Lucifer och Belial enligt kundens önskemål.
Detta är mitt altare. Jag ger gåvor till Lucifer och Belial enligt kundens önskemål.

 

 

 

Du måste ordna ett litet altare i ditt hem. Skriv ut sigillen av Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis, och placera dem på ditt altare. Gåvor ges till demonerna under varje fullmåne.

Titta på varje demonisk sigill under 3 till 5 minuter och kalla demonerna (mentalt om du vill) mot ditt altare. Du kan säga något sådant till demonerna:

”Jag har ingått en finansiell pakt med er tre, eftersom jag behöver er hjälp. Fortsätt att hjälpa mig att utveckla mitt företagande. Snälla, vägled mig och ge mig era råd varje dag.

Jag vill ge er dessa gåvor, eftersom jag vill tacka er för er hjälp.”

Lämna gåvorna på altaret under 4 eller 5 timmar eller över natten. Senare kan gåvorna slängas i papperskorgen eller ges till fåglarna. Du kan också äta upp gåvorna (maten). Jag äter upp maten.

Maten ges till varje demon som är involverad i din pakt, men samma altare används för att ge gåvor av mat till varje demon. Anta att det är tre demoner som är involverade i din finansiella pakt. Du kan erbjuda:

3 glas vin

3 glas juice

3 burkar öl

3 tallrikar med mat

tobak för alla 3 demonerna

guld, silver och pengar för alla tre demonerna

Ska du ge gåvor av mat till demonerna under varje fullmåne och under 5 år? Ja! Ska du sluta ge gåvor av mat till demonerna om du inte ser några resultat inom 6 månader?

Du kommer inte att se något stort inflöde av pengar efter 6 månader (det är för kort tid). Jag föreslår att du observerar ditt företag, din inkomst och hur det växer (använd excel och gör diagram) och de affärsprojekt du är involverad i.

Demonerna kommer inspirera dig till att utvidga ditt företag hela tiden. Detta kan resultera i olika saker:

flera webbplatser på olika språk (expanderar globalt)

flera onlinebutiker (olika produkter)

hundratals inlägg på flera språk (expanderar globalt)

ny grafik för dina inlägg (bättre marknadsföring)

minst hundra videor

nya affärskontakter

en ny typ av klienter

nya tjänster

nya priser

Om du har en säsongsbetonad verksamhet kommer du att veta att du tjänar mycket under en viss säsong och efter det är din inkomst platt. Så 6 månader räcker inte för att komma fram till vetskapen om vad som händer med ditt företag.

 

 

 

 


 

Finansiella pakter med Lucifer och hans demoner:

vilken pakt är för dig?

 

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Vilken finansiell pakt ska du välja: en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis eller en pakt med Lucifer och Belial? Jag beskriver dessa två olika pakter på sidan om pakter med Lucifer.

Varaktigheten på alla mina finansiella pakter med Lucifer och hans demoner är 5 år. En finansiell pakt är för dig om:

du har ett företag och har redan kunder (en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är för dig)

om du vill starta ett företag och har en realistisk handlingsplan (en pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis är för dig)

om du redan är etablerad i ditt företag, men vill ha en tillfredsställande inkomst som 50000 SEK / månad (en pakt med Lucifer och Belial är för dig)

om du är anställd och vill ha en lönehöjning och mer ansvar (en pakt med Lucifer och Belial är för dig)


Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft