Penningmagi och Feng Shui: börja manifestera pengar


 

 

 

 

 

 

 


 

Penningmagi är ett mycket populärt ämne. Demonen Bune kan hjälpa dig med ditt företagande. 

 

 

 

Penningmagi är ett mycket hett ämne i dagens värld. I det här inlägget kommer jag att beskriva de metoder jag använde för att manifestera pengar.

Därför kommer det här inlägget att innehålla mycket information. Förutom att utöva magi, utövar jag Feng Shui och förstärker mina ansträngningar med dagliga affirmationer.

Om du vill att pengarna ska rinna till dig måste du börja omprogrammera ditt undermedvetna med affirmationer. Nedan erbjuder jag dig en timmes lång band med affirmationer för att manifestera pengar (som kommer via ett jobb eller via eget företag).

Lyssna på dessa affirmationer varje kväll innan du lägger dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

den kraftfullaste demonen, Lucifer

 

 

Så låt oss börja med att prata lite om den mest kraftfulla demonen som kan hjälpa dig med företagandet. Denna demon är Lucifer, även kallad för Djävulen, och han kan göra dig riktigt rik om du gör ett offer av något mycket värdefullt.

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag kan inte avslöja vilken typ av upoffring jag gjorde till Lucifer och andra två demoner, men de flesta människor kommer aldrig att offra sådana värdefulla saker till demoner.

Observera att jag inte offrade djur, mina husdjur, andra människor eller bebisar, mitt liv eller min själ till Lucifer och två andra demoner. Efter att jag hade ingått pakten med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis, och upoffringen gärna accepterades av demonerna, började pengarna dyka upp hela tiden.

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

Grimoirium Verum, en varning om pakter

 

 

 

Dessa är sigillen av demonerna Lucifer och Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

 

”I den första delen av Grimoirium Verum finns olika sigill och instruktioner för att kalla på Djävulen och hans demoner, för att få dem att komma och ta med allt du ber dem att ta med.

Dessa slags varelser ger ingenting för ingenting. Demoner ger dig inte sina tjänster gratis. De vill alltid ha en viss betalning. Demonerna tjänar bara sina intima vänner.

Det finns två slags pakter: tyst (en tyst pakt) och den uppenbara (formulerade pakten). Det finns olika typer av demoner: vissa är bra och andra är dåliga. När du ingår en pakt och måste ge något till demonerna (något som tillhör dig), måste du vara försiktig.”

Källa: Grimoirium Verum

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

Vad vill demonerna ha som betalning?

 

 

Vad ska du erbjuda Lucifer som betalning för hans hjälp? Du kan lova regelbundna gåvor till Lucifer. Men observera att de gåvor du ger till Lucifer måste vara riktigt lyxiga och efter hans smak.

Jag hörde också att om du offrar döda djur, kommer demonerna gärna att ta emot sådana gåvor och de är mer villiga att hjälpa dig. Men jag kan inte offra döda djur, eftersom jag är involverad i andra pakter med andra demoner: jag förväntas skydda och läka djur.

Folk har frågat mig:

“Kommer demonerna att gå med på att hjälpa mig att bli rik om jag ger upp mitt beroende som betalning för deras tjänster?”

Jag sa:

“Jag vet verkligen inte.”

Tänk så här: skulle du hjälpa mig om jag bad dig göra mig en tjänst under förutsättning att jag slutar röka? Nej. Men vad händer om jag lovade dig läcker mat, tobak av lyxig kvalitet, champagne och brända pengar? De brända pengarna är ett offer.

Du skulle få betalt varje fullmåne. Skulle du hjälpa mig om du var en demon? Ja.

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

Demonen Bune, han kan göra dig rik

 

 

 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

Penningmagi och Feng Shui:

Demonen Bune & nekromanti

 

 

Bune kan öppna upp en inkomstkälla för dig. Denna demon kan hjälpa dig att bli rikare än du är idag om du gör penningmagi och arbetar hårt. Bune kommer visa dig möjligheter i livet.

Bune är också en demon av nekromanti och han kan hjälpa dig med nekromantisk magi. Denna demon och även demonen Murmur lär ut nekromanti och de kan introducera dig till lämpliga kontakter bland de döda.

Demonen Bune kan också hjälpa dig att lyfta upp dimman av ekonomiska förbannelser. Nedan erbjuder jag dig en video som visar dig hur du kan bli av med finansiella förbannelser.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

Demonen Clauneck från Grimorium Verum

 

 

Dessa är de två sigillen av demonen Clauneck från Grimorium Verum.

 

 

 

Demon Clauneck penetrerar ditt undermedvetna och tvingar dig att arbeta mycket hårt och på ett tvångsmässigt sätt. Jag hade hoppat över 8 timmars sömn under många dagar i rad tills jag var nära en kollaps.

Min besatthet av mitt arbete var galen. Du kan göra penningmagi med klorin när du kallar på Clauneck och denna magi beskrivs i mitt inlägg: Demonen Clauneck från Grimorium Verum och hur han kan hjälpa dig.

 

 

 

 


 

Penningmagi och Feng Shui:

Arbatel De magia veterum

 

 

Penningmagi med de Olympiska Gudarna som beskrivs i Arbatel är också mycket bra. Det finns flera andar i Arbatel och de specialiserar sig inom finansiell magi.

Dessa andar är:

Bethor

 

 

Den Olympiska Guden Bethor är beskriven i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill.

 

 

”Bethor är ansvarig för alla saker som har en koppling till planeten Jupiter. Han kan höja dig till mycket höga värdigheter och positioner, och hjälper till att öka intäkterna.

Bethor förenar Luftens andar på ett sådant sätt att de ger riktiga svar på era krav: de transporterar ädelstenar från plats till plats och de ger också kunskap om naturliga botemedel och mediciner och deras effekter på hälsan.

Bethor ger mycket bra magiska tjänare och han kan förlänga ditt liv upp till 700 år om det är Guds vilja.”

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

 

Och

 

 

Detta är sigillet av Och från Arbatel De magia veterum.

 

 

 

“Den Olympiske Guden Och är Solens ande och han ansvarar för alla ting som är kopplade till Solen. Han kan förlänga mänskligt liv upp till 600 år och han kan också lära häxan sådan magi som resulterar i perfekt hälsa.

Guden Och gör människor kloka och han undervisar också inom medicin. Anden Och ger mycket bra magiska tjänare och han gör människor framgångsrika och rika.”

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

Aratron

 

 

Detta är sigillet av Aratron från Arbatel De magia veterum.

 

 

 

“Den Olympiske Guden Aratron är ansvarig för de livsfrågor som är kopplade till planeten Saturnus. Han kan omvandla alla saker till en sten mycket snabbt, antingen djur eller växt, och behålla samma föremål för sikten.

Aratron kan hjälpa dig att skaffa saker av mer värde för dina pengar. Han kan förstöra ett företag eller göra ett företag mycket framgångsrikt och välmående.

Aratron ger också mycket bra magiska tjänare och han undervisar också inom magi. Han kan skydda dig från dina fiender genom att göra dig osynlig. Aratron kan också hjälpa till att bli gravid och han ger ett långt liv.”

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 


 

Feng Shui

 

 

 

Feng Shui och dess tillämpning med avseende på finanser är ett brett ämne. Detta är baguakartan över ditt hem.
Feng Shui och dess tillämpning med avseende på finanser är ett brett ämne. Detta är baguakartan över ditt hem.

 

 

 

Jag utövar också Feng Shui. Följ länken för att läsa mitt inlägg om Feng Shui för rikedom. Du kan kombinera penningmagi, dagliga affirmationer och Feng Shui för att förbättra din inkomst.

Våra hem är astrala kartor över våra liv. Det vi ser runt omkring oss i våra hem är vad vi skapar i våra liv. Feng Shui är symbolernas undermedvetna språk.

 

 

 

Feng Shui: symbolernas undermedvetna betydelse

 

 

Vårt undermedvetna är alldeles för smart och märker allt vi ser och tänker. När vi ser smuts och oreda i våra hem, drar det undermedvetna omedelbart snabba slutsatser:

“Oreda och smuts är lika med hinder, och det är därför jag kommer att skapa problem och hinder för dig!”

Det första steget mot framgång i livet är att bli av med smuts och röran, och också att städa hemmet. Efter detta kan du börja undersöka utformningen av de olika baguasektorerna och börja omstrukturera ditt hem.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft