Feng Shui och dess tillämpning för rikedom och pengar


 

 

 

 


 

 

Feng Shui och dess tillämpning för att manifestera pengar är ett brett ämne. Detta är baguakartan över ditt hem.
Feng Shui och dess tillämpning för att manifestera pengar är ett brett ämne. Detta är baguakartan över ditt hem.

 

 

 

Feng Shui och dess tillämpning för att manifestera rikedom är ett mycket brett ämne. Idag är det svåra tider för många människor och jag har blivit ombedd att skapa ett inlägg om tillämpningen av Feng Shui i syfte att locka pengar.

De som utövar magi kan förbättra sina livskvaliteter genom att använda tekniker och botemedel från läror av Feng Shui. Kurerna som används inom Feng Shui kan till och med kombineras med nekromantisk magi för att köra bort bullriga grannar.

Du behöver inte dekorera ditt hem i kinesisk stil eller be till kinesiska gudar. Till exempel har jag ett altare till demonen Bune i mitt rikedoms hörna.

Rikedoms hörnan återspeglar vad som händer i mitt liv när det gäller pengar. Jag mår bra. Men förvänta dig inte att Feng Shui hjälper dig att lösa alla dina problem direkt nästa dag.

Varje förbättring inom ett specifikt livsområde är en gradvis process, eftersom genom att dekorera en specifik baguasektor bygger du en bild (i symboler) av det liv du vill leva.

Bilden fixeras först i den astrala dimensionen. Feng Shui är en gammal konst och den är väldigt gammal. Det är språket av symboler. Vårta undermedvetna förstår dessa symboler och skapar sedan vår verklighet.

Det finns många olika skolor inom Feng Shui. Vissa är väldigt komplexa och andra (moderna) är enkla. Det finns många nivåer av Feng Shui som kan kombineras med varandra.

Men sådana metoder är avancerade. Jag använder Western Style Bagua-karta (BTB bagua), eftersom det är lättare att applicera i mitt utrymme än Klassisk Bagua på grund av fönstrenas placeringar.

Jag råder alla nykomlingar till Feng Shui att använda Western Style Bagua-karta (BTB bagua). Senare, när du känner till grunderna, kan du lära dig mer om Flying Star-skolan av Feng Shui.

 

 

 

 


 

Städa och dekorera

5 viktigaste områden för inflödet av pengar

 

 

 

Gör i ordning 5 områden: pengar och rikedom, framgång och rykte, familj och familjens ekonomi, livsväg & arbete, och även nätverk, kunder och hjälpsamma människor.
Gör i ordning 5 områden: pengar och rikedom, framgång och rykte, familj och familjens ekonomi, livsväg & arbete, och även nätverk, kunder och hjälpsamma människor.

 

 

 

För att locka pengar till ditt dig måste du rikta din uppmärksamhet till 5 mycket viktiga områden av Baguakartan. Dessa områden är:

Pengar och rikedom

Framgång och rykte

Familj och familjens ekonomi

Livsväg och arbete

Nätverk, klienter och hjälpsamma människor

Placera Bagua kartan över golvplanen i ditt hem så här: din huvuddörr måste vara i en av de tre nedre rutorna av Baguakartan:

Nätverk, klienter och hjälpsamma människor eller

Livsväg och arbete eller

Kunskap, färdigheter och visdom

Det övre vänstra fyrkant är din rikedoms hörna. När jag började tillämpa Feng Shui och tittade runt omkring i min rikedoms hörna, såg utrymmet sterilt ut som en öken.

Min livssituation var steril precis som min rikedoms hörna. Pengarna var knappa. Det tog 4,5 år av hårt arbete för att reparera det finansiella aspekten av mitt liv.

Feng Shui och penningmagi hjälpte! Det är också min erfarenhet att bara Feng Shui och penningmagi räcker inte. Du måste öva på dagliga affirmationer för pengar.

Jag rådar också att ta bilder av ditt utrymme (hur det ser ut nu) och även efter omvandlingen. Du kommer att förstå hur din miljö påverkar ditt undermedvetna (i symboler).

Det är ditt undermedvetna som skapar din verklighet. Du kommer att bli bättre och bättre på att förstå de förändringar du gör och hur dessa förändringar kommer att påverka ditt liv.

Men förvänta dig inte omedelbara resultat. Resultaten följer efter 3 eller 6 månader. Om din ekonomi är i kris nu kan det ta ett år eller mer innan du ser de första resultaten. Ha tålamod.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft