Demonen Clauneck från Grimorium Verum och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dessa är de två sigillen av demonen Clauneck från Grimorium Verum.

 

Demonen Clauneck beskrivs i Grimorium Verum. Nedan hittar du användbar information och även mina tips när det gäller penningmagi med Clauneck.

 

 


 

Demonen Clauneck:

Grimorium Verum

 

“Clauneck har makt över rikedomar och han kan hjälpa dig att hitta skatter (som berikar dig). Han kan ge stora rikedomar till den som ingår en pakt med honom, eftersom han är mycket älskad av Lucifer. Det är han som får pengarna att hittas.”

Källa: Grimorium Verum

 

 


 

En pakt med Lucifer

 

Det finns ingen anledning att ingå en pakt eller en affärsavtal med Clauneck, men det är viktigt att göra en affärsavtal med Lucifer, eftersom Clauneck är underordnad Lucifer.

Jag har ingått flera pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Jag kan inte avslöja vilken typ av överenskommelse jag har med Lucifer, men jag betalar ett enormt pris för hans hjälp och stöd (de flesta är ovilliga att göra teckna sådana pakter).

Jag granskar min pakt med Lucifer varje år och jag kan förnya mitt avtal med honom varje år. Pakter med Lucifer är en mycket allvarlig fråga och bör tänkas igenom på allvar.

 

 


 

Sätt dina ekonomiska mål

 

Sätt dina ekonomiska mål mycket tydligt. Bestäm en realistisk summa pengar som du vill tjäna varje månad. Sedan gör regelbundna ritualer med Clauneck. Efter ett år eller lite längre fram blir dina mål verklighet.

Om du inte ser några resultat måste du undersöka:

vart sitter du fast och varför?

om du arbetar hårt eller inte (du bör arbeta hårt)

finns det mycket konkurrens eller inte?

gör du rätt saker eller inte?

vill du inte bli framgångsrik?

Om du har svarat NEJ, jag vill inte, fråga dig själv: varför? är du rädd kanske?

gör du det som du älskar att göra eller inte?

vad är dina övertygelser om pengar?

vilka är dina tankar om pengar?

har du försökt omprogrammera ditt undermedvetna med affirmationer?

vad är dina dominerande tankar just nu?

 

 


 

Demonen Clauneck

och penningmagi med klorin

 

Jag har upptäckt att penningmagi med klorin med deltagandet av Clauneck är mycket effektiv, men jag var tvungen att arbeta mycket hårt. Jag sa helt enkelt till Clauneck att jag hade ett mål: att tjäna en viss jätte stor summa varje månad.

Dock kom inte möjligheterna på en gång. Jag fick vänta ett år, men när möjligheten kom, ökade stressen jätte mycket och inkomsten också. Det var också så att jag var rädd att bli helt oberoende av en man och tjäna mycket mer än en man.

Sedan skrev jag på en liten bit papper det, som jag fruktade eller det som för närvarande hände (och det jag inte gillade). Jag gjorde magi med klorin och bad Clauneck att hjälpa mig att öka på min inkomst.

Efter ett år av regelbundna ritualer ökade min inkomst så mycket, och jag insåg med en chock att magi med demoner inte är ett skämt. Det är allvarliga grejer. Och jag betalar fortfarande ett mycket högt pris till Lucifer, jag håller min del av vår pakt.

Så, pakter och ritualer med demoner är mycket allvarliga grejer. Nedan bifogar jag en video om Clauneck och penningmagi med klorin. Magin tillämpas för att vända på en dålig ekonomisk.

Magin kan användas för att öka på din inkomst ännu mer (när det går bra, men du vill ha ännu mer pengar).

 

 

 

 


 

Demonen Clauneck:

den bästa tiden för magi

 

Enligt Grimorium Verum kommer alla demoner från Klifan av Golab (Geburah). Denna plats styrs av planeten Mars.
Enligt Grimorium Verum kommer alla demoner från Klifan av Golab (Geburah). Denna plats styrs av planeten Mars.

 

Den bästa dagen för att kalla på alla demonerna från Grimorium Verum är en tisdag, men jag kallar dessa demoner också på andra dagar (på grund av brist på tid).

Jag använder också motsvarigheter av Geburah även för Golab:

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altardukfärg: röd

Stearinljus (färg): rött, svart eller vitt (använd vita ljus om du inte kan få tag i röda eller svarta ljus)

Antal i magi: 5 (till exempel 5 ljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

Gör klorinmagi med Clauneck en eller två gånger per månad under fullmånen och när månen krymper i storlek. Gör sådana ritualer regelbundet och tills du når ditt ekonomiska mål.

Fördubbla sedan målet (summan av pengar) du vill tjäna. Gör klorinmagi igen. Så, som du förstår nu, kommer en enda pakt med Clauneck inte att göra dig rik.

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft