Goetia och Arbatel: vilka andar och demoner kan hjälpa dig och varför


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är sigillet av demonen Belial från Goetia.

 

 

 

 


 

Demonen Belial: en macho-demon

 

 

Demonen Belial beskrivs i Goetia och även i Pseudomonarchia Daemonum. Jag älskar Belial för hans förmåga att bevilja banklån snabbt och att påverka människor i maktpositioner.

En av mina vänner ställde mig denna fråga:

”Bonnie, jag är på en väntelista för en klass som jag behöver gå om för att få certifikat. Jag ska ta examen nästa termin. Hur använder jag magi för att ge mig själv en fördel att komma in i den klassen?”

Min fråga var:

”Varför behöver du den här klassen? Är det för pengar och för att starta din karriär?”

Svaret var: “Ja!”

Jag föreslog att kalla på Belial. Belial har hjälpt en av mina klienter (han var en sångare) att få komma in i en massiv Youtube-kanal. Detta hände ett år efter att jag hade gjort magi med Belial för den unge mannen.

Belial kan påverka människor att gilla oss. När människor gillar oss, har de en tendens att ge oss mer uppmärksamhet, pengar, klasser, en möjlighet att ladda upp en video till populära Youtube-kanaler, etc.

Demonen Belial hjälper utövaren att ha ett gott namn. Denna demon kan bli av stor hjälp för en ensamstående kvinna: han kan fixa och tystna problem (till och med juridiska problem).

Dessutom, om du utövar nekromantisk magi kan Belial hjälpa dig. Du kan kalla döda bankirer och döda advokater tillsammans med Belial.

 

 

 

 


 

Demonen Belial: Goetia

 

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 

Belial distribuerar höga titlar och status, och han ger också goda demoniska tjänare. Denna demon ger dig välviljan av dina vänner och fiender.

Källa: Goetia

 

 

 

 

 


 

Andra Goetia-demoner

 

 

Dantalion

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Demonen Dantalion kan hjälpa dig om du behöver påverka en person i en maktposition för att öppna en dörr för dig. Men det finns en risk med Dantalion, för han har sin egen vilja.

Dantalion kan ändra en specifik persons tankar, men på ett sätt han behagar. Du har fortfarande en viss grad av kontroll över situationen och du måste kunna vända på magin om den tar en annan riktning.

Demonen Dantalion har enorma talanger: han kan påverka döda människor och ändra deras inställning till dig. Om du gör ritualer med döda soldater mycket ofta, kan Dantalion hjälpa dig om problem uppstår.

Vilka problem? Läskiga visioner, om magi har gått fel vid flera tillfällen (om soldaterna inte är villiga att skydda dig), ochom mardrömmar om att du dödades av soldaterna uppstår.

Dantalion kan också hjälpa dig att tämja arga husdjur. Har du sett hormonella papegojor som tror att du är deras fru? Dantalion kan hantera papegojan och lugna önskan att producera avkomma med dig.

 

 

 

 

 


 

Hagith från Arbatel

 

 

 

Den Olympiske Guden är beskriven i Arbatel De magia veterum och detta är hans sigill.

 

 

 

Hagith: Arbatel De magia veterum

 

 

 

Hagith ansvarar för alla saker som har en koppling till planeten Venus. Han gör utövaren mycket attraktiv för motsatt kön. Hagith kan omvandla koppar till guld och guld till koppar. Hagith styr över 4000 legioner andar och han ger också bra tjänare.

Källa: Arbatel De magia veterum

 

 

 

Min vän frågade mig detta:

“Hur kan magi hjälpa en person att gå ner i vikt och hjälpa till att minska på konsumptionen av alkohol?”

Mitt svar var: ”Att konsumera sådana gifter som alkohol är ett mycket allvarligt beroende och det har rötter i psyket. Det är bristen på kärlek i livet som får män och kvinnor att bedöva sina känslor med hjälp av giftiga substanser som alkohol.

Jag har aldrig gjort sådan magi på mig själv, eftersom jag dricker inte ens en droppe alkohol. Så jag kan inte säga hur bra effekten blir på en annan person.

Men Hagith kan hjälpa att gå ner i vikt. En person måste ha en mycket stark vilja och kunna begränsa konsumptionen av mat och socker (socker är en giftig substans).

Hagith hjälper till med att utveckla vanor att äta enbart vissa livsmedel. Det är också bra att förstå att om du vill leva ett långt liv och vara frisk kan vissa drycker och livsmedel inte konsumeras av dig.”


Mat som gör oss feta

 

 

 

Öl

Alkohol

Socker

Juice med över 0% socker

Glass

Sötsaker

Choklad (men mörk choklad är bra för oss)

Bröd

Bakade saker

kakor

Pizza

Smör

Friterad mat

Ris

Pasta

Potatis (eftersom det innehåller stärkelse)

Morötter

Mjölk (innehåller socker)

Kött (mat med hög energi)

Kyckling (fett)

 


 

Att läka den inre smärtan:

Dantalion och Marbas

 

 

 

Demonen Marbas beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Depression kan leda till mycket drickande och även till överätande. Både mat och alkohol är beroendeframkallande ämnen, eftersom de producerar kemikalier (som gör oss gladare) i våra kroppar.

Demonerna Marbas och Heramael kan läka depressioner och all fysisk sjukdom i kroppen. Depression orsakas av tankar om sorg. Du måste ha en mycket stark vilja för att fly från dina egna tankar.

 

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

 

Dantalion kan också lyfta en depression. Du kan manipulera ditt eget undermedvetna genom att attackera det med Dantalion på ett bestående sätt. Gör detta på din egen risk, eftersom att leka med ditt eget undermedvetna är farligt.

Se till att du kan kontrollera din hjärna och att du inte bryter din psyke. Dantalion kan också hjälpa dig att bromsa på beroendet av substanser. Han kan också avdöda känslomässig smärta.

Vad mer kan Dantalion göra för dig? Han kan ändra dina tankar i en sådan utsträckning att du kan förlora alla dina känslor för en man du älskar inom en viss tidsram (och mannen kommer att förlora dig).

Sådan magi är inte vändbar, det blir slut för dig och mannen. Du kan inte få tillbaka dina känslor när du förlorat dem. Dantalion ändrar tankemönsterens struktur och blockerar tankar om emotionell smärta.

 


 

Övervikt: bestäm vad du vill i livet

 

 

Du måste bestämma om mat verkligen är så viktig för dig eller inte. Mat är inte viktigt för mig, men andra saker är det. Om du vill omforma dina matvanor måste du bortse från grupptryck (på jobbet) eller påtryckningar från din familj.

Låt dina familjemedlemmar äta vad de vill äta. Håll dig fast vid din diet. Det tar cirka 2,5 månader att se de första resultaten. Men senare kommer vikten att minska hela tiden.

Men vad ska du äta om du vill börja banta? Läs här om mina förändrade matvanor och min viktminskning.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft