Farliga demoner att undvika! Uppmärksamhet – nybörjarguide


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är sigillet av demonen Andras från Goetia.

 

 

Farliga demoner finns i Goetia, Grimorium Verum, Theurgia Goetia och i böckerna om planetarisk magick. Inte alla demoner är vänliga och sådana varelser finns i Theurgia Goetia.

Men det finns verkligen farliga demoner i Goetia och i Grimorium Verum. Vissa demoner och andar av planetarisk typ är också farliga för utövaren. Närma dem försiktigt.

Dessa demoner är:

Andras (Goetia)

Guland (Grimorium Verum)

Bucon (Grimoirum Verum)

Sorath (planetarisk magi/ H.C Agrippa)

Barzabel (planetarisk magi/ H.C Agrippa)

Den som gör magi med demonen Bucon ofta kommer att förbli singel, eftersom de bildande kärleks relationerna kommer att förstöras innan händelserna utspelar sig på astrala planet. I videon nedan berättar jag varför dessa demoner är farliga. Jag visar också deras sigill.

 

 

 

 

 

 


 

Farliga demoner: är Andras verkligen farligt?

 

 

 

Ja, Andras är farligt. Jag är väldigt balanserad och jag har lärt mig att bära en mask i sociala situationer. Andras kan utlösa ilska mot fiender och driva dig till direkta verbala och fysiska konfrontationer.

Det är inte lämpligt att konfrontera en chef, eftersom arga konfrontationer med människor i maktpositioner kommer att leda till förlusten av inkomst. Självklart hade jag en hel del svåra människor i mitt liv.

Under alla dessa år har jag lärt mig att vara smart. Jag brukade låtsas som om inget berör mig (på arbetstiden), men så fort jag var hemma släppte jag ut ångan genom att skicka förbannelser till mina otäcka kollegor.

Men om du tror att du är i stånd att konfrontera din chef och inte riskerar att förlora din inkomst, kan du göra magi med Andras. Säg inte att jag inte varnade dig för konsekvenserna av magin med Andras!

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft