Demonisk attack: hur du skyddar dig mot demonisk attack


 

 

 

 

 

 

 


 

Denna symbol kallas för Solomons pentagram och den har makt över demoner.

 

 

 

 


 

Demonisk attack: sömnförlamningen

 

 

Demoniska attacker: vad är de och när inträffar de? Jag har attackerats av demoner under långa perioder. Attackerna ägde rum under drömmar och detta hände mig i början av utövandet av magi.

Under mina drömmar placerade demonerna sig runt min säng och började dra mig ur kroppen. Denna upplevelse var skrämmande på grund av sömnförlamningen som hindrade mig från att röra mig.

Under några nätter satt jag halvt fast i min fysiska kropp och såg mitt rum med mina sovande (slutna) ögon. Demoenrna försökte dra mig ur min kropp, och min kamp med min fysiska kropp avslutades med högt desperata skrik för hjälp.

Demoniska attacker var skrämmande, eftersom andarna bara hoppade på min sovande kropp uppifrån, grepp om mina händer och började dra mig ur min sovande kropp.

 

 

 

 


 

Demoniska attacker: varför händer de?

 

 

Demoniska attacker har sagts vara kopplade till UFO. Jag vet inte om detta är sant. Men jag vet att när vi är nya tilli magi och ritualer, väcker vi upp vårt undermedvetna sinne.

När det undermedvetna rörs upp och vi också har massor av skräp från barndomskonditionering, är vi säkra mål för demoniska attacker.

 

 

 

 

 


 

Hur överlever man under långa perioder av demoniska attacker?

 

 

Jag var rädd att sova i mörkret, eftersom jag hade ingen kontroll över min sovande kropp medan andarna attackerade mig ovanifrån. Till och med idag sover jag med en nattlampa.

Jag började sova med en nattlampa sedan den tiden av skräck då demonerna skrämde mig. Du borde ha kontroll över ditt syn. Det är mycket lättare att vakna när du ser ljus.

Skämms inte om du skriker medan du försöker vakna. Sömnförlamning är så skrämmande och det kan hända vem som helst. Sömnförlamning är kopplad till magi (intensiv magi), lucida drömmar och till astrala resor. Med tiden kommer du att bli immun mot sömnförlamning.


 

Demoniska attacker: skydda din sömn

 

 

 

Gör magi med Salomons pentagram och salt. “Ladda” pentagrammet med energierna av en demon som Sabnock och häng pentagrammet ovanför din säng.

Alla attacker ska upphöra på en gång. Det är också en mycket bra praxis att ha drömfangare och Evil Eye-amuletter över huvudet medan du sover. Naturligtvis måste drömfangarna och amuletterna “laddas” med din magi.

 

 

 

 


 

Demoniska attacker: oljor som skyddar

 

 

Du kan använda följande oljor på drömfangare, amuletter och Salomons pentagram:

tall (skydd)

patchouli (mot fiender, skydd)

kanel (för astralt skydd)

ros (skydd)

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft