Nekromantisk magi: efterbegravnings ritualer för döda vuxna


 

 

 

 


 

Demonen Bifrons är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

 

Nekromantisk magi: demonen Bifrons

 

 

Bifrons är den 46te demon och han rankas som en jarl. Han dyker upp i form av ett monster, men han kan också ta på sig mänsklig form.

Denna demon kan lära dig astrologi, geometri och andra konster och vetenskaper. Bifrons kommer att göra dig väldigt kunnig inom konst och vetenskap.

Bifrons avslöjar också egenskaperna av ädelstenar och olika träslag. Dessutom “förflyttar” Bifrons de dödas själar och flyttar dem till en annan plats.

Han styr 6 (men kanske 60) legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Nekromantisk magi: min passion

 

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Jag är mycket engagerad i utövandet av nekromantisk magi. Nekromantisk magi med de dödas själar är min passion. Jag började utöva denna magi efter döden av en person jag älskade.

Flera demoner som är kopplade till nekromanti beskrivs i Goetia och i Grimorium Verum. Jag gör regelbundet magi med följande nekromanti demoner: Samigina, Bune, Murmur, Bifrons och Belial.

Videon nedan visar alla nekromanti demoner av Goetia och Grimorium Verum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

Pseudomonarchia Daemonum om Bifrons

 

 

Demonen Bifrons är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bifrons dyker upp i form av ett monster, men han kan också ta på sig mänsklig form. Han ger underbar kunskap inom astrologi, geometri och andra konster och vetenskaper.

Han kan lära dig egenskaperna av örter, ädelstenar och olika träslag. Bifrons ändrar placeringen av de dödas själar och flyttar deras astrala kroppar från plats till plats.

Slutligen styr Bifrons 26 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

Daemonolatry Goetia om Bifrons

 

 

 

Bifrons är en nekromanti demon och han kan hjälpa dig att kommunicera med de döda. Denna demon kan kallas under en begravnings ceremoni, eftersom han kan hjälpa de döda att lämna det fysiska planet snabbare och lättare.

Bifrons kan kallas under ritualer för att hedra och hålla kontakten med döda förfäder.

Källa: Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi: början för mig

 

 

 

Som ni redan vet kan Bifrons hjälpa de döda att lämna det fysiska planet snabbare och enklare. De döda har mycket starka band med sina nära och kära. Det är av den anledningen som de döda oroar sig när döden kommer och plötsligt tar bort dem.

Min döda vän kom ofta till mig i mina drömmar och gav mig många instruktioner, eftersom han hade oavslutade affärer på det fysiska planet.

Idag är min avlidna vän min magiska assistent, och han hjälper mina kunder att få banklån, lösa olösta juridiska problem och försvara sig mot fysiska fiender.

Eftersom en lång tid har gått sedan hans död, och jag fortfarande kan kalla honom för magiska ändamål, tvivlar jag nu på att vi kommer att återinkarnera. Vi kanske återinkarnerar, men om cirka 200 år eller så.

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

efterbegravnings ritualer för avlidna vuxna

 

 

Efterbegravningsritualer med Bifrons från Goetia (för de döda) hjälper till att lugna de dödas själar och hjälper också de avlidna att förstå att de redan är döda och i en annat tillstånd.

Jag kommer be dig att skicka en bild av din älskade avlidna, såväl som  jord från hans eller hennes grav. Om du har aska räcker det med en nypa.

Om du inte har någon aska och ingen jord från hans eller hennes grav (om han eller hon är en soldat och du inte hittar liket) kan du skicka handskrift, kläder eller hår.

De följande dagarna kommer jag att göra en nekromantisk ritual. Jag kommer att kalla på Bifrons och den avlidne, och be Bifrons bryta de jordiska banden, ångest, förvirring och sorg av den döde.

Om du vill att jag ska läsa speciella böner och ditt personliga brev (till Bifrons och den döde) under ritualen kommer jag gärna att göra det för dig. Denna ritual är en typ av ceremoni “Du är älskad, men nu är du fri, gå i fred”, och det hjälper dig och de döda att läka sorg snabbare.

 

 

 


 

Din sorg

 

 

Jag lovar inte att du ska läka din sorg redan nästa dag efter att jag genomför ritualen. Läs min disclaimer. Men din läkning börjar. Det tar ett tag att läka sorgen, och du måste låta dig gråta, vara ledsen, smälta din sorg och sedan släppa din sorg.

 

 

 

 


 

Min konsultation

 

 

Konsultation med mig inkluderar inte tarotläsning. Jag debiterar 450 SEK för min tid online med dig. Mina Tarot-förutsägelser är mycket detaljerade och jag ger min klient en mycket djup förståelse av hans situation.

Tarotavläsning kostar ytterligare 1000 SEK. Så vad kan jag erbjuda under konsultationen mot en avgift på 450 SEK? Vi diskuterar min klients liv. Jag förklarar om:

olika typer av magi och tillhörande risker

min disclaimer och vad det betyder

hur magin görs

vad som händer efter att magin görs av mig

vad jag behöver från min klient för att göra ritualen

vad man kan förvänta sig och vad man inte ska förvänta sig

vad som du kan börja drömma om (mardrömmar är vanliga problem efter vissa typer av magi)

vad man ska göra om ritualen inte löser problemet

Jag förklarar också hur klienten ska bete sig och vilka åtgärder man ska vidta. Jag stöder klienten tills svårigheterna har lösts. Du kan inte skippa mina konsultationer, eftersom det här är ett tillfälle att prata med mig om dina problem.


 

Hur mycket kostar magin?

 

 

När ritualen är över visar jag dig några bilder av ritualen. Sådan magi kostar 4200 SEK (inklusive 25% moms). Betala i förväg och innan jag börjar ritualen.

Godkänd betalningsmetod: Banköverföring eller Swish. Observera att du måste vara minst 24 år gammal och kunna göra godkända betalningar (med ditt kort eller från ditt bankkonto).

 

 

 


 

Kontakt

 

 

Så här kan du nå mig:

e-post: Lucifera666@protonmail.com

eller via Facebook.

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft