Frågor och svar om demoner, förbannelser och penningmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

I det här inlägget svarar jag på några frågor från mina bloggläsare och Youtube-prenumeranter. Vissa av dem är fortfarande inte öppna med utövandet av satanisk magi, och jag vill skydda deras integritet. Hoppas att du tycker att dessa frågor och svar är användbara.

 

 

 

 


 

Frågor och svar: penningmagi med Bune

 

 

Häxkonst och magi.

 

 

Mary:

”Hej, jag behöver ditt råd eftersom jag planerar att starta en online-verksamhet. Jag vill skapa mitt eget märke. Nu har jag ett jobb från 9 till 17, så jag har råd att investera pengar i att marknadsföra min butik och skapa god design och kvalitetsprodukter.

Jag lär mig att använda plattformar som Facebook- och Google-annonser. Kan demoner hjälpa mig att starta mitt företag? Kan de hjälpa mig att vinna tävlingen så att mina produkter och mönster säljer bra och lockar tusentals kunder varje månad? “

Mitt svar:

“Claunek (Claunt) är en bra demon som du kan göra penningmagi med. Denna demon vet allt om handel och hjälper dig att växa ditt företag och göra vinst.

Han kommer att lära dig marknadsföring, momsberäkning och installation av en kalkylator för en onlinebutik (automatisk beräkning) och andra saker du behöver veta. Denna demon nämns i Grimoirium Verum.”

 

 

Demonerna Lucifer och Clauneck är beskrivna i Grimorium Verum och dessa är deras sigill.

 

 

Demonen Bune från Goetia är också en bra demon som du kan göra penningmagi med. Han kommer att visa dig källan till din inkomst (öppna den för dig), hjälpa dig att locka kunder till ditt företag och uppmuntra dig att aktivt tjäna pengar.

Asmoday från Goetia är en mycket bra lärare inom programmering, grafisk design och datorkunskap. Han kommer också att visa dig inkomstkällan och hjälpa dig att locka kunder. Asmoday hjälper dig att vinna tävlingen och bli den bästa inom ditt valda arbetsområde.

 

 

 

Detta är sigillet av demonen Asmoday från Goetia.

 

 

 

 

 


 

Frågor och svar: Demonen Sustugriel

 

 

 

Demonen Sustugriel finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

 

Jack:

”Hej Lucifera, jag tittar på dina videor och jag gillar dem. Jag var intresserad av videon om demonen Sustugriel från Grimorium Verum. Videon heter ” To Curse Them Or Not? Fråga Sustugriel!”

Ska jag bara göra magi med Sustugriel på tisdagar? Finns det fortfarande en dag då jag kan kalla på denna demon? Kommer det att få några konsekvenser för mig om jag inte kallar på demonen Scirlin? Efter att du har utfört ritualen med demonerna från Grimorium Verum, ger du demonerna tillstånd att avgå?”

 

 

 

 

Här är en videon om magi med demonen Sustugriel från Grimorium Verum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt svar:

”Jag kallar på demonen Sustugriel på tisdagar, men om du har ett akut behov, kan du försöka kalla på honom en annan dag. Ja, jag tillåter demonerna att avgå i slutet av ritualen.

Jag kallar inte på Scirlin just nu, eftersom mina ritualer fungerar bra även utan denna demon. Det kommer inte bli några dåliga konsekvenser för dig om du gör magi med demonerna från Grimorium Verum utan Scirlins deltagande.

Jag kallade på Sustugriel, Morail, Surgat, Heramayel, Claunek och andra demoner från Grimorium Verum, och alla ritualer genomfördes utan Scirlin. Så gör magi utan Scirlin och kalla på demonen Sustugriel.”

 

 


 

Frågor och svar: förbannelser

 

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill. Sabnock kan skydda dig från förbannelser.

 

 

Elisa:

”Hej, jag undrar om min bror är ett offer för förbannelsen. För många år sedan var han i en relation med en tjej från Gambia. Men de bröt upp. Sedan dess är min bror alltid ensam och upplever inte lycka i kärlek. Han har också otur med pengar.

Jag har hört att folket i Gambia är mycket skickliga inom magi. Hur kan jag ta reda på om min bror är förbannad?”

Mitt svar:

”Det finns alltid möjligheten att en häxa (eventuellt hyrd av gambiska tjejen) har lagt en förbannelse på din bror om den gambiska flickan ville hämnas.

Det gör ont när den vi älskar lämnar oss. Det är också möjligt att den gambiska flickan själv praktiserade magi och förbannade din bror. Förbannelser kan blockera flödet av pengar och hindra lyckan från att komma till oss.

Gör en tarotavläsning och se vilka Tarot kort som dominerar layouten. Svärd? Svärd är en typisk indikation på en förbannelse som påförs en person. Hade din bror också mardrömmar efter att ha isär med sin flickvän? Mardrömmar indikerar också på en pågående förbannelse.

Men låt också din bror utforska sina tankar, känslor och övertygelser. Till och med negativt tänkande kan vara roten till problemet: en självupplagt förbannelse.

Din bror kan göra detta för att hjälpa sig själv:

göra daglig meditation

öva på dagliga affirmationer och

ta bort den “påtvingade” ekonomiska förbannelsen (med hjälp av magi)

 

 

Din bror måste göra följande:

utföra en energiomvandlingsritual (magi)

utföra en ritual för att rena auran med ett färskt kycklingägg i närvaro av demonen Sabnock

skapa en häxflaska med sigillet av demonen Sabnock för att skydda sig från framtida förbannelser

vara lugn och optimistisk

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Frågor och svar: nybörjare och magi

 

 

Mark:

”Hej, jag har satt upp altaret till Lucifer, Bune och Clauneck. Men jag kunde inte sätta altaret i östra riktningen. Är det okay? Kommer Djävulen och demonerna att bryta igenom ändå?”

Mitt svar:

”Jag har provat alla positionerna på altaret, och riktningen spelar ingen roll. Placera altaret på ett bekvämt och säkert sätt. Demonerna kommer oavsett riktning.”

 

 

 

Detta är ritual med demonen Sustugriel för en kund. Häxkonst och magi.
Det är mitt altare som är didikerad till demonerna Lucifer och Belial.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft