Penningmagi med demonen Bune – sälsynta men möjliga obehagliga upplevelser


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bune beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Bune beskrivs i flera gamla ockulta böcker: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum och Discoverie of Witchcraft.

 

 

 

 


 

Demonen Bune: Goetia

 

 

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia


Läskiga upplevelser

Häxkonst och magi.

Jag gör penningmagi med demonen Bune för många kunder. Nyligen rapporterade en klient mycket skrämmande upplevelser.

Klient:

”Något konstigt händer just nu… Så jag har den lilla påsen med sigillet av Bune på ett bord bredvid min säng och jag har haft dessa lucida drömmar och i “drömmarna” känner jag att min själ dras ut ur kroppen mot väskan och det är verkligen skrämmande varför tror du det är?

Jag vaknade också för 20 minuter sedan för att jag hade denna dröm där jag drogs rakt ut ur min säng mot påsen. Det är verkligen skrämmande att ha den typen av drömmar och det har också hänt ofta och det avbryter min sömn. Något råd? ”

Mitt råd:

“Detta är resultatet av penningmagi med Lucifer och Bune. Magins kraft är alldeles för stark. Ditt undermedvetande har ingen kapacitet att tolerera min häxkraft med sin högspänning.

Och penningmagin var inte en förbannelse. Föreställ dig vad som kommer att hända om jag förbannar någon? Haha. Lösningen på detta problem är att du lär dig hur du skyddar din sömn eller ber mig att återkalla magin.”


Demonisk attack

Häxkonst och magi.

Demonisk attack: vad är det och när uppstår det? Jag har attackerats av demoner under långa tidsperioder. Attackerna ägde rum under drömmar och detta hände mig i början av mitt utövande av magi.

I mina drömmar placerade demonerna sig runt min säng och började dra mig ur kroppen. Den här upplevelsen var skrämmande på grund av sömnförlamningen som hindrade mig från att röra mig.

Under några nätter satt jag halvt fast i min fysiska kropp och observerade mitt rum med mina sovande (slutna) ögon. Andarna försökte dra mig ur min kropp, och min kamp med min fysiska kropp slutade med högt desperata skrik för hjälp.

Demoniska attacker var skrämmande, eftersom demonerna bara hoppade på min sovande kropp uppifrån, grepp om mina händer och började dra mig ur min sovande kropp. 

Tyvärr kan i sälsynta fall läskiga lucida upplevelser hända när du beställer magi från mig. I de flesta fall rapporterar kunder inte om läskiga ut ur kroppsupplevelser efter mina ritualer, men sådana upplevelser kan inträffa.

Att detta lucida upplevelse hände min kund är bevis på att magin med Bune funkar på stora avstånd hur bra som helst. Kunden var från USA. Jag änvände enbart hans bild under min ritual.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft