Nekromantisk och demonisk magi: säkra tecken på att din pakt har accepterats


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Nekromantisk och demonisk magick har en enorm potential att hjälpa ett företag att växa, men ofta inte utan problem i de första tillväxtstadierna. Människor kommer till mig och börjar klaga:

”En ockultist ingick en pakt för min räkning och pakten fungerar inte. Kan du ingå en pakt med Lucifer för min räkning?”

Jag tror inte att ockultister är bedragare. De som utövar magi är inte bedragare. Vänd dig inte till mig om någon har ingått en pakt för dig och du inte utvidgar din verksamhet.

Om ditt företag har fastnat under två år efter att du har bett mig att ingå en pakt med Lucifer och hans demoner beror detta på flera saker som:

du gör fel typ av affärer

dina produkter är inte efterfrågade (mode, trender, priser)

du säljer dina produkter till fel kunder

du säljer inte till länder med stark köpkraft

du marknadsför inte ditt företag på rätt sätt ( regelbundet bloggning, delning via sociala medier, vitnessmål från kunder)

du injicerar inte pengar i ditt företag regelbundet

du har en oattraktiv affärsplattform

du anställer inte människor för marknadsföring

du investerar inte tillräckligt med tid i ditt företag

dina privata relationer dränerar ditt humör, plånbok och tid (rensa ditt privata liv)

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi: kaoset i början

 

 

 

Detta är en financiell pakt med Lucifer och hans demoner.

 

 

 

Om du vill driva en sexsiffrig verksamhet och du precis börjar, och vill skala din verksamhet, kan du få några problem direkt efter att jag har ingår en pakt för dig.

Varför kan det hända? Demonerna kan inte tala och de kan inte berätta för dig vad du måste göra för att skala ditt företag. Men de är bra på att skapa kaotiska situationer.

När du möter kaos i din verksamhet är detta ett säkert tecken på att demonerna ser ditt företag som en med enorm potential för tillväxt. Demonerna börjar leda dig steg för steg till att:

anställa människor och få dem att skicka e-post till dina tidigare kunder och samla in vittnesmål

utveckla automatisk publicering på flera sociala medieplattformar (det tar enorm tid att schemalägga)

anställa människor för e-postmarknadsföring, regelbundet bloggning och skapandet av nyhetsbrev

anställa människor för att hantera dina webbplatser och butiker (nyckelord, SEO, säkerhet, grafisk design, regelbundna säkerhetskopior)

Kort sagt kommer du ha så mycket att göra och du kommer att arbeta dag och natt under besatthet av den demoniska pakten. Du kommer att se ett stadigt ökande inflöde av pengar efter ett par års hårt arbete.

Men pakten kommer att löpa under fem år och du kommer att ha mer arbete att göra: korrigera varumärke, utvidga, expandera, utveckla och växa.

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi:

betalningen till demonerna och de döda

 

 

Demonen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

Jag föreslår alltid att mina kunder ger regelbundna gåvor till demonerna som är involverade i pakten. Sälj inte din själ, ditt liv, dina barns liv eller ditt kärleksliv.

Demonerna och de döda har ingen humor. De kommer att snappa den utlovade betalningen när du minst förväntar dig. Underskatta inte de dödas krafter.

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi:

de rika döda som dina affärscoacher

 

 

Rätt sort av döda människor kan hjälpa ditt företag att växa snabbt.
Rätt sort av döda människor kan hjälpa ditt företag att växa snabbt.

 

 

 

De döda kan vara till stor hjälp när du skalar ditt företag. Men den rätta typen av döda måste strategiskt närmas och bes om att hjälpa till med specifika frågor.

Naturligtvis kommer du att vilja kontakta döda människor som var mycket inflytelserika och rika och be dem att hjälpa dig att skala ditt företag. Spöken av de döda människorna kommer att ta över din hjärna och vägleda dig.

Naturligtvis finns det kostnader involverade i sådana interaktioner med de döda. Om du är en kvinna och du närmar dig en död hane (som var inflytelserik och rik när han levde) och han råkar gilla dig kan ditt kärleksliv ta slut.


 

Affirmationer för en sexsiffrig inkomst

 

 

Om du drömmer om en sexsiffrig inkomst hela tiden, måste du öva på affirmationer för sexsiffrig inkomst. Det finns så mycket mentalt skräp i våra undermedvetna sinnen.

Genom att använda affirmationer omprogrammerar du ditt undermedvetna för framgång och rikedom. Jag har skapat en video för att underhålla dig, men du kanske vill välja 8 timmars långa spår och lyssna på “ekonomiskt hjärntvätt” under sömnen varje natt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft