Pakter med flera demoner och spöken: svartsjukan och hur man undviker den


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 Pakter med flera demoner och spöken kan resultera i kaotiska händelser om du inte presenterar spöken för varandra.
Pakter med flera demoner och spöken kan resultera i kaotiska händelser om du inte presenterar spöken för varandra.

 

 

 

Pakter med flera demoner och spöken kan resultera i kaotiska händelser om du inte presenterar spöken för varandra. Vid vissa tillfällen kan vi ha ett behov av att kalla på tre demoner och två spöken av samma kön.

Sådana ritualer med flera spöken av samma kön måste hanteras med stor omsorg. Demoner är sexuellt likgiltiga gentemot människor, men spöken är inte.

Spöken är mänsklig intelligens och detta betyder att:

de kan betrakta dig som sin favoritperson

de kan bli kära i dig eller känna sig sexuellt lockade av dig

de kan känna behovet av att försvara sin egendom (dig)

om de blir svartsjuka, kan de skada dig och ditt liv


 Pakter med flera demoner och spöken: programmerade spöken


Magi med programmerade spöken bör utföras med stor omsorg. Programmerade spöken är robotar, men de har känslor för sina häxor, och om de blir svartsjuka kommer de att skada dig.

Jag programmerade spöket av min favorit död soldat och han känner till sina plikter väl: att skydda mig från förbannelser och fysiska faror.

Jag använder magi med dockor för att programmera alla mina spöken och anger inte något inaktiveringsdatum. Magin löper evigt.

Det är också ett faktum att med tiden blir spöket mer och mer självständig och ansvarig för häxans säkerhet, det utför sitt uppdrag självständigt och det sopar bort alla slags faror.

När du planerar att ingå en pakt med ett nytt spöke av samma kön eller en demon, är det smart att introducera spöken för varandra, eller att introducera demonen till spöket som skyddar dig. Varför? För att undvika svartsjukan och kaos i ditt liv.


Pakter med flera demoner och spöken: introduktion av spöken

 

 

 

Nekromantisk magick kan göras med flera spöken. Presentera spöken för varandra.
Nekromantisk magick kan göras med flera spöken. Presentera spöken för varandra.

Du kan presentera spökena för varandra under din ritual. Hur? Presentera dem för varandra precis som du skulle introducera två personer till varandra.

Det är mycket viktigt att du förklarar för ditt spöke som skyddar dig vilken typ av magi du planerar att göra och varför. Till exempel, kanske du bara behöver det andra spöket för att det ska hjälpa dig med vissa affärsproblem.

Om du inte förklarar för ditt spöke som skyddar dig syftet med din ritual (att du bara gör affärer), kan din magi resultera i massivt kaos, eftersom skyddsspöket kommer att attackera “hjälpar” -spöket och äntligen också attackera dig.

Ett annat alternativ är att inaktivera den programmerade dockan av spöket som skyddar dig, men om din magi med din beskyddare har fått en enorm hastighet, kommer skyddsspöket fortfarande lojalt att skydda dig och attackera andra spöken och också attackera dig.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft