Kärleksmagi med Goetia demoner: magi på din älskare


 


 

Demonen Zepar är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Zepar är den 16de demon och han är rankad som en Hertig. Han hjälper kvinnor och män att förälska sig i varandra, men Zepar gör också kvinnor fruktlösa (oförmögna att skaffa barn).

Zepar styr 26 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Kärleksmagi med två Voodoo dockor

 

 

Detta är kärleksmagi med Voodoo dockor. Häxkonst och magi.
Detta är kärleksmagi med Voodoo dockor.

 

 

 

 

Hur får man tillbaka sin älskare? Är det möjligt att tvinga en älskare att återvända? Ja, det är möjligt att tvinga en älskare att återvända!

Jag kan erbjuda mina klienter manipulativ kärleksmagi för att:

tvinga en man att återvända till sina fru och barn

återförena två älskare på nytt

Kärleken är väldigt komplicerad och i lyckliga fall av hälsosamma relationer finns det cirka 80% chans att lyckas i uppgiften att återförena ett par.

Men mina kunder känner mig så väl: jag vill aldrig lova något särskilt resultat. Läs min disclaimer innan du betalar för kärleksmagin.

 

 


 

Kärleksmagi: beteendemönster

 

Framgången av kärleksmagi beror på många faktorer såsom ditt öde och karma jämfört med den andra personens öde och karma, och även på “roten” av problemet i ditt förhållande.

Men jag håller med om att det gör ont som helvetet när kärleken tar slut. Ibland är det bra att få din horoskop gjort av en astrolog för att se vad stjärnorna säger.

Mina Tarot avläsningar är mycket detaljerade och jag ger dig en dubbelkontroll av information som presenteras i mina Tarot läggningar.

Händelserna i en Tarot stjärna överensstämmer väl med händelserna i den andra Tarot stjärnan. En sådan Tarot spådom med demonen Sagatana kostar 1000 SEK.

Framgången av kärleksmagi för att återförena ett par beror också mycket på din partners tänkande och beteendemönster. Om det finns tunga missbruk såsom beroende av sex, alkohol eller droger, kan du först behöva vända dig till en familjeterapeut.


Kärleksmagi: varför funkar inte den i vissa fall?

I vissa fall fungerar inte kärleksmagin. Det finns många skäl till detta. Låt oss undersöka olika situationer när kärleksmagi för att tvinga en älskare eller få någon att älska dig kommer att misslyckas.

 

Din älskare har starkt skydd

 

 

En av mina kunder bad mig att utföra kärleksmagi på en häxa, eftersom han var kär i den vackra kvinnan. Hon var inte intresserad av honom.

När jag såg häxans bilder, förstod jag att hon har beskydd. Hon hade mycket specifika tatueringar. Jag sa till min klient: häxan har en beskyddare och arketypen skyddar henne.

Min klient var envis och insisterade på att jag gör kärleksmagi. Kärleksmagin på häxan fungerade inte, eftersom den studsade tillbaka till mig.

Jag såg häxan i mina drömmar. Hon var vänlig och delade sitt bröd med mig. Min klient började få mardrömmar: i hans hemska drömmar kämpade han med Djävulen (Djävulens figur hade enorma horn).

Min klient betalade mig mer pengar för nästa ritualen. Ingen av mina ritualer fungerade. Varje gång jag gjorde kärleksmagi, studsade energin tillbaka till mig.

 

Du och din älskare bråkade mycket

 

Din relation är förstörd eftersom du och din älskare hade många bråk. Bittra minnen om bråk med dig kommer att fungera som ett gift i din älskares psyke.

Mina ritualer för att återförena dig med din älskare kan misslyckas, eftersom din älskare kommer kämpa emot magin. Faktumet är att din älskare kan vara färdig med dig.

 

 

Din älskare har träffat en ny partner

 

 

Din älskare har träffat en annan partner. Ett sådant fall är mycket svår och kan behöva flera ritualer: kärleksmagi och break up magi.

Break up magin görs efter kärleksmagin och när du ser att kärleksmagin drar din partner i din riktning, men den tredje parten klämrar sig fast vid din partner.

Din älskare är väldigt envis och vill inte ha dig

 

Anta att du hade en ohälsosam relation med din partner och ni bråkade ofta. Kanske var du otrogen också. Om din älskare är väldigt envis och har beslutat sig för att gå framåt i livet kan kärleksmagin misslyckas. Din älskare kommer att motstå mina ritualer.

 

 

Din partner är gift

 

 

Kärleksmagi på en gift person kommer att misslyckas, eftersom gifta människor kommer att motstå. Det är ekonomiska intressen involverade i ett äktenskap.

Ekonomiska intressen är starkare än en önskan att ha en kärleksaffär vid sidan om. Nedan erbjuder jag dig en video om kärleksmagi och förklarar varför vissa ritualer kan misslyckas.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kärleksmagi: om den

 

 

Om du är säker på att du vill att jag ska utföra kärleksmagi åt dig, kommer jag att berätta mer om sådan magi. Nedan finner du en video om en komplex kärlekshistoria som ledde till äktenskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Under mina ritualer använder jag två dockor (en docka kommer att representera dig och den andra kommer att representera din älskare), två ljus och örter som främjar kärlek.

Jag kallar på Goetia demonerna Sallos och Dantalion. Under min ritual bränner jag stearinljus, programmerar dockorna och hjälper dockorna att bli ett par älskare.

Jag kommer visa dig bilder av ritualen. Månens fas är mycket viktig att ta hänsyn till för sådana ritualer: månen ska vara nästan full. Månens avtagande fas passar inte för kärleksmagi.

 

 

 

Demonen Sallos: Goetia

 

 

Demonen Sallos är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

“Den 19 de demonen är Sallos. Han är en Hertig och visar sig i form av en soldat. Sallos rider på en krokodil och han bär en krona på huvudet. Han kommer på ett fredligt sätt.

Sallos framkallar kärlek mellan en kvinna och en man. Denna demon styr över 30 legioner av andra demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

Demonen Dantalion: Goetia

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper och han kommer också att avslöja för dig de hemliga tankar som varje person har.

Dantalion känner alla män och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar. Denna demon kan framkalla känslor av kärlek. Slutligen, styr Dantalion 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 


 

Kärleksmagi: tidsramarna

 

 

 

 

Kärleksmagi fungerar med olika hastigheter och varar under olika långa perioder. Tidsramarna för kärleksmagi beror på många faktorer som:

vilken typ av relation du har eller har haft med din älskare

om din älskare kan förlåta dig eller inte

om din älskare är romantiskt involverad med en annan

om din partner bara var intresserad av sex med dig

Inte alla män vill fortsätta ett kärleksförhållande med en kvinna. Människor börjar och avslutar romantiska relationer som de vill numera, eftersom det inte finns lagar som tvingar människor att förbinda sig vid varandra.

Vanligtvis, om en person hade jagat dig och du ber mig att göra kärleksmagi, kommer personen att förfölja dig med passion. I de fall det då det är du som jagar, kommer du att se tecken inom tre månader.

De första tecknen av lyckad kärleksmagi är:

din partner tar ofta kontakt med dig (telefonsamtal, möten ansikte mot ansikte)

din partner skickar meddelanden (texter och SMS)

din partner vill träffas med dig (försöker boka in dig för en dejt)

din partner tittar dig i ögonen hela tiden (under tiden ni är tillsammans)

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft