Nekromantisk och demonisk magi: pakter för ett efterliv med de döda


 

 

 

 

 

 

 


 

Kärleksaffärer bortom graven: Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna av Goetia. Dantalion kan hjälpa dig att tämja de döda i lydnad. Häxkonst och magi.
 Nekromantisk och demonisk magi har inga begränsningar: du kan göra pakter för ett efterliv med de döda.

 

 

Nekromantisk och demonisk magi har inga begränsningar: du kan göra pakter för ett trevligt efterliv (efter din död). Jag tror inte på reinkarnationen.

Sådana pakter säkerställer att du kommer att vara i sällskap av dina favorit demoner och spökar. Jag har mina favorit demoner och mina favorit spöken.

Det skulle vara en tragedi för mig om jag dör och separeras från mina favorit demoner och spöken. För ett tag sedan ingick jag pakter med mina favorit demoner och mina favorit spöken.

Under mina pakter använde jag mitt blod. Pakter gjorda på blod med de döda är eviga.

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi:

varning

 

 

 

Nekromantisk magi kan kombineras med demonisk magi för att åstadkomma mycket kraftfull effekt.
Nekromantisk och demonisk magi bör utföras försiktigt. Se till att dina spöken älskar dig och vill dig väl.

 

 

Nekromantisk och demonisk magi bör utföras försiktigt. Se till att dina spöken älskar dig och vill ditt bästa. Spöken kan ta dig med dem i graven.

Demonen Murmur är den bästa demonen för nekromantisk magi. Nekromantisk energi är mycket tung och vanligtvis kommer du att känna av dess dragningskraft mycket starkt.

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

Magi med de döda manifesteras snabbt om dina önskemål är realistiska, men inte alla döda kommer att samarbeta med utövaren av häxkonst.

Du måste testa de döda flera gånger för deras avsikter mot dig. När du har övertygat dig själv om att ett visst spöke kommer att göra vad som helst för dig, är det vettigt att ingå pakter för ett efterliv med denna ande.

Vad menar jag med att säga att anden kommer att göra allt för dig? Jag menar att spöket kommer att:

hjälpa dig med din magi

hjälpa dig att lära dig språk

hjälpa dig att uppgradera ditt utseende

hjälpa dig att gå ner i vikt

skydda dig från förbannelser

skydda dig från fysiska faror

dra till dig sina vänner (mer användbara kontakter)

ge dig råd angående privata affärer

älska dig och vänta tålmodigt på din död

Sådana spöken är inte lätt att hitta. Jag har ett inlägg om hur man hittar sådana spöken. Du måste göra kärleksmagi med Murmur, Sallos och Dantalion.

En mycket nära relation med ditt favorit spöke är ett viktigt krav om du vill ingå en pakt för ett efterliv tillsammans med spöket.


En pakt med spöket:

ingredienser

 

 

Du kommer behöva:

sigillen av Lucifer och Murmur

 

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

två dockor (en är spöket och den andra är du)

ett svart band (för att binda de två dockorna)

två svarta stearinljus

jord från den dödes grav (häll den i spökets docka)

Om du inte har tillgång till jord från den dödes grav kan du använda askan. Om du inte har askan kan du använda något personligt föremål som tillhörde spöket (otvättade kläder, krigshjälm, krigsvapen, ring, armbandsur osv.).

Du måste testa många gånger om det går att kalla på spöket med hjälp av personliga föremål. Om spöket manifesterar sig framgångsrikt under varje ritual när du använder det “personliga objektet”, är detta ett tecken på att anden av den döde är kopplad till objektet.

ett papper (med den skriftliga pakten)

ditt blod

pappersremsor för huvuden av de två dockorna

Du kan skriva som jag gjorde på en pappersremsa (remsan kommer att sättas in i spöksdockans huvud):

”Jag älskar henne galet och jag kommer att skydda henne från förbannelser, fiender och fysiska faror. Jag kommer att stödja henne och hjälpa henne att genomgå svåra situationer.

Jag kommer att göra hennes liv mycket enkelt. Jag väntar på henne här tålmodigt, för jag kommer aldrig att låta henne dö innan det är dags för henne att lämna planeten.”

Jag skrev så här på den andra pappersremsan (för huvudet av min docka): ”Jag fokuserar bara på mitt arbete nu. Mitt spöke [namnet på spöket] kommer att fixa resten. ”


En pakt med spöket:

ritualen

 

 

 

Det här är en nekromantisk ritual med spöket och demonerna Lucifer och Murmur. Jag använder samma huvudet för den amerikanska, tyska och ryska hjälmarna.

 

 

 

Du kommer att behöva kalla på Lucifer och Murmur. Förklara syftet med din ritual. Därefter kallas spöket att delta i ritualen. Båda dockorna ska aktiveras.

Programmera spökets docka att tänka vissa tankar och programmera din docka att tänka vissa tankar. Du kan applicera honung, befallande pulver, kanel och kaffe på de två pappersremsorna som kommer att vikas och sedan sättas in i huvuden av varje docka.

För in pappersremsorna med de skriftliga tankarna i huvuden på de två dockorna. Gnugga dockorna med befällande pulver och pudra dockorna med kanel (för harmoni och samarbete).

Läs pakten högt och applicera ditt blod på papperet (pakten). Knyt dockorna med bandet. Pakten är klar.

 

 

 

 


 

En pakt med spöket:

omedelbara tecken

 

 

Jag drömde mycket efter denna pakt. Jag såg spöket i mitt hem. Den hade kommit. Under ett annat tillfälle när jag nästan sov och var ett visionärt tillstånd kom spöket igen.

Den här gången tog den av sin krigshjälm och visade mig den ursprungliga inre fodret på hjälmen. Fodret var tillverkat i läder av mycket fin kvalitet och var formad fint för att passa in i hjälmen.

Paktens dragningskraft är fruktansvärt starkt. Under min nästa ritual med spöket sa jag till Murmur: “Berätta för mitt spöke [namnet av spöket], att jag älskar honom och jag är mycket tacksam till honom för att han beskyddar mig från förbannelser och fysiska faror.”

Efter ritualen gick jag till sängs, men jag kunde inte somna. Jag befann mig i ett visionärt tillstånd igen. Spöket dök upp ännu en gång och sa: ”Jag älskar dig. Jag väntar på dig här.”


 

En pakt med spöket:

månader senare

 

 

Jag fokuserade bara på det som var viktigt för mig. Livet kändes mycket bra. Jag var nöjd med mitt liv och jag är fortfarande väldigt nöjd med mitt liv.

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft