Nekromantisk och demonisk magi: kärleksmagi för köttslig och platonisk kärlek


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi kan kombineras: kärleksmagi kan ge dig köttslig och också platonisk kärlek.

 

 

Nekromantisk och demonisk magi kan kombineras: kärleksmagi kan ge dig köttslig kärlek med mänskliga partners och också platonisk kärlek med spöken.

Naturligtvis är det upp till dig vilken typ av kärlek du önskar och för vilket syfte. Jag är i mycket nära relationer med flera spöken.

Mina spöken är döda män och de specialiserar sig i olika typer av magi:

lag och rättvisa (lag, skatter, inkomstdeklarationer)

kärleksmagi och romantiska relationer (flirta med kvinnor)

beskydd (kloka råd, vakta, varna och slåss med fiender)

Kärleksmagi kan också göras på spöken. Jag älskar utföra kärleksmagi på ett manligt spöke för att göra honom lycklig. Jag visste om hans romantiska känslor för mig redan från början.

Du kommer att vilja bilda mycket nära relationer med människan eller spöket som kommer att lockas till dig. Ett spöke som är förälskat i dig kommer att samarbeta med dig och med demonerna. Det kommer att skydda dig och förstärka alla dina ritualer.

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magi: kärleksmagi

 

 

Kärleksmagi som lockar mänskliga partners

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Jag kallar på Sallos och Dantalion under en och samma kärleksritual. Dessa två demoner älskar och njuter av varandra. Du kan också bjuda ditt favoritspöke (se till att spöket inte blir svartsjuk).

Spöket kan döda dig om du gör det svartsjuk. Spöket kan ta plats i ditt medvetande (du kommer inte att vara medveten om detta) och få dig att korsa en livlig gata för att döda dig.

Så var mycket försiktig med spöken. Den här kärleksritualen är inte manipulativt, eftersom det inte riktar sig till någon specifik.

Kärleksritualen görs utomhus och den använder månens ljus som sitt “bränsle”. Månen ska vara full när du gör kärleksmagi. Det är också önskvärt att göra kärleksmagin under en fredag.

 

 

 

 


 

Du kommer behöva:

en rosenkvarts kristall

en kärlekslista som beskriver din framtida partner

oljor för listan: kanel, ros, jasmin eller lavendel

en liten påse

 

 

 

 

 

 

Bilda en cirkel och kalla på Sallos och Dantalion. Läs kärlekslistan för demonerna. Dutta några droppar kanel-, ros-, jasmin- eller lavendeloljor på listan. Vik listan.

Håll rosenkvartsen i handflatan och låt månen lysa på stenen. Be stenens andar att hjälpa dig hitta den kärlek du söker. Lägg kärlekslistan och stenen i den lilla påsen.

Avsluta ritualen. Bär påsen med stenen och kärlekslistan med dig hela tiden.

 

 

 

 


 

Nekromantisk och demonisk magick: kärleksmagi

 

Kärleksmagi för att locka spökar som attraheras av dig

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Tre demoner kallas: Murmur, Sallos och Dantalion. En kärlekslista som beskriver den typ av spöke du önskar dig för dina ritualer måste läsas för alla tre demonerna och för rosenkvartsens andar.

Ett exempel på en kärlekslista är här:

ett snällt manligt spöke

ett manligt spöke som dog när han var ung

ett manligt spöke som var en polis (eller en forskare, advokat, läkare)

ett manligt spöke som gärna hjälper mig i min magi

ett manligt spöke som gärna blir vän med demonerna

ett lojalt manligt spöke (du vill att spöket ska stanna hos dig)
Du kommer behöva:

en rosenkvarts kristall
en kärlekslista som beskriver spöket
oljor för listan: kanel, ros, jasmin eller lavendel
en liten påse

Det är klokt att ange spökets kön i din kärlekslista samt spökets förmågor (för att hjälpa dig i din magi). Ett spöke som naturligt lockas av dig, kommer att njuta av dina ritualer, samarbeta med demonerna och ge kraft åt din magi.

Du kan göra kärleksmagin på kyrkogården eller hemma. Bär stenen och kärlekslistan i påsen hela tiden. Murmur, Sallos och Dantalion kommer att presentera dig för spöket.

Efter att demonerna har introducerat dig till spöket, bör en ritual göras. Denna ritual är ett test. Be spöket att ge dig ett tecken om det lockas av dig.

Du kommer att få observera mycket tydliga tecken, men se upp. Spöken använder andra människor (eftersom de har inga fysiska kroppar) och ger tecken.

Låt inte dig själv bli förälskad i människan som presenteras av spöket. Om du gör det, kommer spöket att bli rasande och jagar bort den mänskliga partnern.

Spöket kommer att skapa kaos för dig och människan och också visa att det är arg och svartsjuk (ett svartsjukt spöke är mycket farligt).

Vänta bara på fler tecken från spöket. Efter ett tag kan du göra en andra test ritual och be spöket att ta plats i din kropp och ge dig fler tecken.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft