Ockulta logotyper för ett varumärke: hur man använder dem för att stimulera ditt företag


 

 

 

 

 

 

 


 

Ockulta logotyper för ett varumärke kan innehålla sigils av demoner och signaturer av kejsare.

 

 

Ockulta logotyper för ett varumärke kan innehålla sigillen av de mest inflytelserika demonerna och signaturerna av kejsare. Symboliken och valet av färger för din företagslogotyp är mycket viktiga saker att tänka på.

Men en logotyp är bara en grafisk bild. Den har ingen kraft att attrahera kunder till dina websidor om den inte rituellt “laddas” med demonisk eller med nekromantisk energi regelbundet.

Det finns flera sätt att använda den rituellt “laddade” affärslogotypen för att förbättra din ekonomiska situation. Du kommer att märka hur starkt den rituellt laddade logotypen påverkar dina tankemönster.

Dina förändrade tankemönster kommer att förändra ditt virtuellt innehåll:

du kommer att producera bättre innehåll för dina webbplatser

du kommer att börja erbjuda nya tjänster till dina kunder

du kommer att uppgradera och uppdatera dina affärsplattformar

du kommer att uppgradera din personliga image

du kommer börjar locka kunder du vill arbeta med

 

 

 

 


 

Ockulta logotyper för ett varumärke: symboler

 

 

Ockulta logotyper: en magnet för pengar

 

 

Detta är en logotyp för en jurist. Logotypen innehåller 5 stycken Solomons stjärnor för att kontrollera demoner.

 

 

Ovanstående logotyp är bara en symbol. Den har fem synliga ockulta symboler införlivade i den: pentagrammen av Solomon. Den fem spetsiga stjärnan av Solomon är en anordning för att kontrollera demoner och spöken.

Men den här logotypen har ingen kraft att locka till sig kunder och pengar om vi inte använder en halv transparent signatur av en kejsare som bakgrund för den här logotypen.

En logotyp med signaturen från en kejsare och de fem spetsiga stjärnorna av Solomon kommer att kontrollera spöket och spöket kommer att samarbeta och hjälpa ditt företag att växa.

Företagslogotyper med signaturer av inflytelserika döda människor, sigilen av de mest inflytelserika demonerna, och fem spetsiga eller sex spetsiga stjärnor måste skrivas ut och rituellt “laddas” med kraft under varje fullmåne.

Men detta är inte allt. Det finns mycket mer du kan göra med signaturer av döda människor i din logotyp. Du kan kalla på spöket av den döda kejsaren och be om hjälp att lösa specifika affärsrelaterade situationer.

Under en sådan nekromantisk ritual använder du din logotyp och den döda kejsarens signatur. En blandning av kanel och muskotnöt hälls ut på affärslogotypen som innehåller signaturen av kejsaren.

Under nästa dag samlas pulvret i en kopp. Ta ett foto av din affärslogotyp och använd Photoshop för att konturera (skapa en ny form) ur signaturen.

Designa en ny men mycket diskret bakgrund (20% synlighet) med den inbyggda signaturen av kejsaren. Använd denna bakgrund för alla dina affärsplattformar.

Blandningen av kanel och muskotnöt hälls ut på mattan runt skrivbordet på ditt kontor. Effekterna av sådana ritualer med affärslogotyper är omedelbara.

Ditt tänkande kommer att förändras radikalt och du kommer att producera mycket olika innehåll för dina webbplatser. Detta i sin tur kommer att locka till dig kunder med stora reserver av pengar.

Ritualer kan också göras på distans. Under sådana ritualer kallas den döda kejsarens spöke tillsammans med de mest inflytelserika demonerna för att hjälpa en företagare att:

räkna ut varför verksamheten inte växer

ta reda på hur man uppnår bra tillväxt

ta reda på hur man kan locka rika kunder i stället för standardkunder

Men förstås måste först, mycket varma och vänliga relationer bildas med de inblandade döda. Det är också mycket bra att vara i mycket bra relationer med död militär personal (för att kunna arbeta över din normala kapacitet).

Ockulta logotyper: beskydd

 

 

Demonen Sabnock beskrivs i Goetia och detta är hans sigill.

Sabnock: Goetia & Daemonolatry Goetia

 

 

”Kalla på Sabnock om du vill bygga upp ditt astrala försvar. Den som skickar dig en magisk attack (förbannelse) kommer att drabbas av sjukdom.

Sjukdomen kommer att kvarstå tills de avbryter den magi som de har gjort på dig.”

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

Affärslogotyper som min är inte lämpliga för en företagare om du inte är öppen med dina ockulta intessen. Inte många företagare är villiga att exponera sig som utövare av det ockulta.

Om du planerar att driva ett företag måste du designa en mycket diskret affärslogotyp med halv synliga signaturer av döda kejsare och sigillen av de mest inflytelserika demonerna.

Då måste du göra penningmagi med din logotyp under varje fullmåne. En ny form skapas i Photoshop genom att använda fotot av din logotyp som en mall.

Formen används för att skapa diskreta design för bakgrunder och headers på alla dina affärsplattformar. De mest inflytelserika demonerna för ett massivt inflöde av pengar är:

Lucifer (ekonomisk tillväxt)

Lucifuge Rofocale (marknadsföring och ekonomisk tillväxt)

Mephistophilis (tur, marknadsföring, ekonomisk tillväxt)

Belial (ditt företags rykte)

Bune (ekonomisk tillväxt)

 Ockulta logotyper för företag: färger

 

 

De bästa färgerna för en logotyp är: svart (styr astralt vatten, stimulerar inflödet av pengar)

blå (styr astralt vatten, stimulerar inflödet av pengar)

silver (styr den astrala metallen, föder astralt vatten, hjälper dig att arbeta hårt)

guld (styr den strala metallen, föder astralt vatten, hjälper dig att arbeta hårt)

vit (styr den strala metallen, föder astralt vatten, hjälper dig att arbeta hårt)

Färgen röd innehåller för mycket energi på det astrala planet. Om den används i överflöd vid utformningen av en logotyp kommer den att torka ut inflödet av pengar till ditt företag.

Du kan använda kombinationer av färger i din webbplatsbakgrund och din logotyp för att stimulera inflödet av pengar. Naturligtvis måste du ha signaturer av döda människor och sigilen av demoner inbyggda i din webbplats bakgrund och logotyp.

Det är smart att använda bilder av rinnande vatten här och där på din webbplats om du inte vill använda en svart bakgrund. En webbplats finns också på det astrala planet och du vill att pengarnas astrala energi (vattnet) ska anslutas till din affärsplattform.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft