Nekromantisk magi med de rika döda: psykologin bakom lönsamma affärer


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi kan kombineras med demonisk magi för att åstadkomma mycket kraftfull effekt.
Nekromantisk magi med de rika döda kan hjälpa dig att locka din perfekta kund till ditt företag.

 

 

Nekromantisk magi med de rika döda kan hjälpa dig att utöka på ditt företagandet och att locka din perfekta kund till dig, att bli mer medveten om dina affärsmål och de tjänster du kan erbjuda dina kunder.

De rika döda kan ersätta en affärscoach och vägleda dig. Om du vill ta din intjäningspotential till en ny nivå, men inte vet hur du gör det, kan demonerna och de rika döda hjälpa dig.

Du kommer att hitta några tips om ockulta ritualer med demoner och de döda i slutet av detta inlägg.

 

 

 


 

Bra financiella affärer: nycklar och mål 

 

 

Demonen Bune är bäst när det gäller att göra dig rik på resurser. Det här är hans sigill.

 

 

Anta nu att du, tack vare demonen Bune, har samlat stora reserver av pengar och vill driva ditt företagande framåt. Det är dags för dig att fokusera på hur du kan tjäna ännu mer, vara nöjd med vad du gör och injicera ännu mer pengar i ditt företag.

Om du för närvarande har en drop shipping verksamhet, eller något annat företag, kommer det här inlägget att hjälpa dig. Om du arbetar för en chef idag kommer det här inlägget att ge dig idéer för din framtida egenföretagande.

Nycklarna till att ha ett framgångsrikt företagande är att ha ett mycket tydligt syfte, ett mycket starkt avsikt, en vision om framtiden och en enorm önskan att uppnå förbättringar och positiv förändring.

Dina tjänster, mål och affärsstrategier kan ändras lite då och då, och det är helt okej. Men ditt företagande är alltid en återspegling av det inre du, dina tankar, din inbyggda tro om pengar och definierar dig som en person.

För att ta din intjäningspotential till en helt ny nivå måste du veta vem du vill locka till dig. Ofta fastnar affärsmän och kan inte förstå varför deras inkomst har slutat att öka exponentiellt.

Demoner som Bune från Goetia, Lucifer, Belial, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis och de rika döda kan hjälpa dig att ta reda på varför du har fastnat. De hjälper dig också att utöka på ditt nätverk av potentiella kunder.

Det här är några säkra tecken på att din financiella pakt med Lucifer pågår och hjälper ditt företag växa. Ibland är tecknen drastiska, men ibland är de milda.

Stämmer din virtuella omgivning med dina affärsmål? Om ditt svar är NEJ, finns det några saker du kan göra för att börja locka en ny kundkrets till dig.

Du kan gradvis ändra ditt innehåll och justera dina tjänster så att de matchar dina framtida kunders önskemål. Fråga dig själv: vilka kunder vill jag ha? Och vilka klienter vill jag inte ha?

Många märker inte nyanserna av deras virtuella affärsinnehåll och de lockar standard kunder till sig själva. Du har rätt att neka dina tjänster till vissa typer av klienter.

Till exempel, nekar jag mina tjänster till vissa kunder. Efter att jag har förklarat mina villkor och hur jag gör affärer med kunder, och om klienten inte bryr sig om att respektera mig, förvisar jag helt enkelt personen som en sista farvel.

Det är mycket användbart att skriva ner dina affärsmål och vad som händer just nu när det gäller ekonomi. På detta sätt kommer du att:

få tydlighet och fokus

förstå hur fel du tänkte

förstå vad du kan göra för att göra smarta affärer

komma till en slutsats om vad som önskas i framtiden

Fokusera bara på det som är viktigast för dig och håll din odelade uppmärksamhet på det. Du kommer att locka till dig mer av det som är viktigt för dig.


Var mån om din tid

 

 

 

Demonen Murmur från Goetia lär att vi bara lever en gång.

 

 

Ja, var mycket medveten och mån om ditt liv och om din tid, eftersom vi lever bara en gång. Var mycket medveten om användningen av din dyrbara tid, eftersom tiden är lika med pengar.

Var inte rädd för att ägna all din tid åt ditt företagande. Spendera tid och samarbeta med människor som har samma mål och vill utveckla sina affärer.

När din hjärna inte är fokuserat på ditt företag börjar det underhålla sig själv med tvivel, rädsla, osäkerhet, andra människors åsikter om dig själv, vad som händer i världen och vad som inte händer.

Din hjärna fylls automatiskt med tankar av låg prioritet. Det här är vad jag kallar för ett liv som levs utan avsiktligt tanke, medvetet avsikt och avsiktlig handling.


 

Nekromantiska & demoniska ritualer för dig

 

 

Financiella pakter med Lucifer och hans demoner

 

 

Detta är en financiell pakt med Lucifer och hans demoner.

 

Demonisk magi kan göras för att hjälpa ett företag att generera vinster. Du kan göra pakter med Lucifer och hans demoner, och även med specifika döda människor.

Några mycket hjälpsamma demoner för ditt företag är:

Lucifer (finansiell tillväxt)

Lucifuge Rofocale (marknadsföring, finansiell tillväxt)

Mephistophilis (tur, marknadsföring, ekonomisk tillväxt)

Belial (företagets rykte)

Bune (finansiell tillväxt)

Andromalius (för att skydda ditt företag)

Du kan göra magi med klorin för att lösa och korrigera oönskade affärsrelaterade situationer. Magi med magneter är till stor hjälp om du vill locka rätt affärsrelaterade omständigheter till dig.

Blod pakter med de döda

 

 

 

Häxkonst och magi.
Detta är en blod pakt med en död soldat.

 

 

Det är ingen mening att kontakta slumpmässiga gravar om du vill att de döda ska hjälpa ditt företag att växa. Det finns bara två kategorier av de döda du vill bli vän med:

militär och krigsförbrytare (för att skydda dig själv och ditt företag)

de mycket rika och de mycket inflytelserika (de kommer vägleda dig i dina affärer)

Man måste vara lite försiktig med de döda av det motsatta könet, eftersom de kan bryta upp dina romantiska relationer (om de vill ha dig för de själva).


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft