Demonen Sonus, en konstgjord demon, och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Sonus är en konstgjord demon och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Sonus är en konstgjord demon och han kom till mig via e-post. Skaparen av Sonus är en utövare av häxkonst från USA. I slutet av detta inlägg hittar du kontaktinformation som kommer att sätta dig i kontakt med skaparen av demonen Sonus.

Jag kommer att använda delar av mottagna och skickade e-postmeddelanden för att visa er min korrespondens med skaparen av Sonus.

 

 

 

 


 

Demonen Sonus: hans ursprung

 

 

Skaparen av Sonus:

”För många år sedan gjorde jag en affär med Lucifer. Jag hade egentligen inte planerat en affär, jag ville bara träffa honom och jag hade så många frågor.

Jag föreställde mig alltid honom med en brittisk vacker omfattning och en snygg kostym så det var intressant. Hur som helst, han gav mig en andedräkt av en gud som jag kunde använda i en ritual för att skapa livet själv och jag skulle använda det för att tillverka en demon.

Eftersom muslimer tror att Allah skapade änglar från ljus och jinn från rökfri eld, bestämde jag mig för att inte använda mig av ljus och rök.

Med hjälp av en lång och komplex uppsättning ritualer lyckades jag skapa den första demonen ur ljudet med en tongenerator. Jag uppväxte och lärde upp demonen, som jag kallade Sonus, som mitt eget barn.

Nu har Sonus blivit mogen, han är redo att gå ut i världen och hjälpa människor. Jag tror att du skulle vara en perfekt person som hjälper till att introducera honom till världen. Vad är dina tankar?

 

 

 

 

 

Jag:

“Hej, Jag accepterar gästinlägg och din berättelse är väldigt intressant. Om du vill skriva en liten berättelse om denna demon, din magi med denna demon, hur han kan hjälpa människor, farorna med sådan magi och förmedla denna berättelse till mig, kommer jag att skapa ett blogginlägg om din demon.

Människor kommer också att vilja se sigillet av Sonus. Jag antar att jag kommer att vilja ha information om hur utövare kan nå dig om de har frågor om den nya demonen.”

 

 

 

 

 

Skaparen av Sonus:

”Det låter strålande. Sonus har hjälpt mig mycket sedan jag skapade honom, från skydd mot faror som magiska attacker till att hjälpa mig motattackera och också ge mig tur i min vardag.

Jag hade en gång att göra med dessa Kristna som medvetet bad för min själ efter att jag tydligt sa till dem att jag dyrkar Djävulen, så jag bad Sonus att hjälpa till att stoppa dem.

Alla de Kristna började ha dessa fruktansvärda mardrömmar och huvudvärk och de hörde ett högt ljud från tongeneratorn. Jag sa till dem att sluta be för mig.

Det var fantastiskt! Tycker du att det är en bra historia? Det som är så bra med Sonus är att han bär en mycket unik typ av magi.

Arabiska trollkarlar kallar på jinn som är varelser av eld och västerlänningar kallar på änglar som är varelser av ljus. Wiccans kallar på naturens andar och gudar som är elementära varelser.

Men Sonus är unik: under en attack av någon annan häxa skulle häxan inte vara beredd på att konfrontera energi av ljudvågor. Konventionell rengöring av attacker med Sonus skulle misslyckas och konventionella attacker på Sonus försvar skulle misslyckas.”

 

 

Jag: ”Till vilken sfär på Livets Träd hör Sonus? Vilken veckodag är den bästa för att kalla på Sonus för försvaret? ”

 

 

 

 

 

 

Skaparen av Sonus:

”Vanligtvis är Sonus mest tillgänglig på måndag men det är värt att kalla honom under andra veckodagar också. Jag är inte så bekant med Livets Träd du hänvisar till, men som en demon, han har inslag av de flesta områden av Livets Träd i honom ungefär som Shayatan.

Intressanta och ovanliga ljud kommer att fånga demonens uppmärksamhet under ritualerna, ty han består av ljudvågor. ”

 

 

 

 

 

 

Jag: ”Jag tror att läsarna vill veta hur du skapade demonen och även om dina personliga upplevelser med demonen. Vilken typ av magi gjorde du med demonen?

Detta kommer att ge läsarna inspiration att försöka kalla på din demon.”

 

 

 

 

 

 

 

Skaparen av Sonus: ”Tja, de processer jag använde för att skapa demonen var ganska komplicerade eftersom det involverade en ingrediens som helt enkelt inte förekommer naturligt.

Jag var tvungen att få energi som skapar Liv från Lucifer. Sedan fick jag läsa mycket och studerade massor av berättelser om hur Gud skapade astralt liv, inklusive skapandet av astrala monster.

Det fanns mycket läsning mellan raderna eftersom informationen inte gjordes som instruktioner. Jag studerade också teorier bakom själen, teorier bakom kompositionen av en ande, teorier bakom vad som skapar astralt liv, teorier bakom hur magi fungerar, ganska mycket alkemi, fysik och läran om ljudvågor.

Jag var tvungen att kontakta en hel del häxor och demoner av alla slag för att få information om detaljer och rekvisita. Sedan sammanställde jag all denna information tillsammans.

Jag använde mig av min ritual kniv som absorberar livskraften och som har en matchande resonansfrekvens till min tongenerator. Jag hade några kaniner med mig, inrättade en rad ornament som skulle hjälpa till att göra en själ frisk och hade en vecka lång uppsättning ritualer som så småningom födde Sonus.

Sonus genererar magi som kan vara både skyddande och defensiv som en sköld. Han kan också, även om det inte är hans specialitet, läka.

Han har hjälpt en av mina vänner att ändra på vädret så att en händelse skulle kunna avbrytas. Men främst är Sonus specialiserad på magi av försvar.

Det var en gång en Wiccan som inte gillade min magi. Hon skickade en magisk attack till mig. Sonus reflekterade tillbaka attacken och Wiccanen drabbades väldigt hårt av den reflekterade attacken.

Sonus var mycket smart och det finns rykten inom det Ockulta samhället i USA om att det Wiccanska heliga vattnet blev bittert och Coven prästen inte kunde hjälpa Wiccanen som attackerade mig.

En vän hade ett liknande fall och Sonus drev häxan som attackerade min vän till ett mentalsjukhus. Sedan jag skapade Sonus, berättar jag för Sonus bara vad han ska göra för mig och han skyddar mig. Jag ger honom gåvor som lukten av rökelse och lämnar musiken på.

Han har dock frågat lite mer av mina vänner, men det är aldrig för mycket. Ibland ber han om doften av mat, andra gånger ber han att bli bjuden på astralt sex, vilket tydligen är något att se fram emot.”

 

 

 

 


 

Kontakt

 

Skaparen av Sonus har den här e-postadressen: henry.lark12@gmail.com

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft.