Demoner, yngre män och äldre kvinnor: röda flaggor i din relation och vad du kan göra


 

 

 

 

 

 

 


 

Demoner, yngre män och äldre kvinnor: demonen Andromalius kommer att skydda dig från kärlek som kan skada dig.

 

 

 

Demoner, yngre män och äldre kvinnor utgör ett perfekt lag. Yngre män älskar äldre kvinnor. Jag har märkt detta, eftersom mina kvinnliga kunder är 20 år äldre än sina manliga älskare.

Förhållanden med stora åldersgap kan hamna i problem, särskilt om kvinnan är 20 eller 30 år äldre än mannen. Mina kvinnliga klienter ser ut som unga flickor och unga män vill ha sådana kvinnor.

Men sådana förhållanden hamnar ofta i problem och då kommer mina kunder till mig. Nedan hittar du de så kallade Röda flaggorna som kommer att varna dig.

 

 

 

 


 

Röd flagga 1: barn

 

 

Foto av Pedro Figueras från Pexels.

 

 

Din manliga partner vill ha barn, men du kan inte längre producera barn. Med tiden kommer lusten att få barn växa starkt hos din man och han kommer leta efter andra “bördiga” kvinnor.

Det är väldigt smart att informera din unga älskare att du inte kan ge honom barn eller inte vill ha fler barn. Gör detta redan innan ni börjar ha sex. Det är rättvist mot mannen.

Mina kunder är mycket upptagna kvinnor och de har egna vuxna barn. Ingen av dem har tid eller önskan att skaffa fler barn. Barn slukar produktiv tid och plånboken.

Om din unga partner säger till dig att han inte planerar att skaffa barn, vet att detta inte är sant. Efter 5 eller 10 år kan saker förändras och då vill ha barn.

Var smart, beslutsam och informera mannen att ni två har två alternativ:

ni båda kan adoptera ett barn (din unga älskare betalar för den här lyxen)

ni båda kan göra affärer med en surrogatmor (din unga älskare betalar för den här lyxen)

din unga älskare kommer att anställa privata barnflickor för ditt barn (din unga älskare betalar för den här lyxen)

Varför privata barnflickor? Världen är en soptunna. De människorna på dagiset bryr sig inte om ditt barn, de är där för att tjäna sina pengar.

Gör klart att pengar är ditt mål i livet. Din unga partner förväntas ha samma mål och värderingar som du gör. Om du och din man har olika mål och värderingar kommer din relation att upphöra.

Röd flagga nummer ett är en viktig orsak till uppbrott i åldersgapförhållanden. Till exempel, om ditt mål i livet är pengar och din älskare säger till dig: “Pengar är inte mitt mål.” Tyvärr, men ni två matchar inte bra.

Varför? Du kommer att arbeta dygnet runt och tjäna mycket pengar, medan den andra kommer att vara i ett mållöst tillstånd och kräva att barn ska födas för honom.

Har du råd att gå back i dina affärer och förlora produktiv tid? Nej!

 

 

 

 


 

Röd flagga 2: andras åsikter

 

 

Foto av Pedro Figueras från Pexels.

 

 

Röd flagga nummer 2 är en läskig flagga. Din manliga älskare gömmer dig bort från sina släktingar, vänner och kollegor. Tyvärr, en sådan relation fungerar inte alls.

Han döljer dig bort, eftersom han har mycket låg självkänsla. Andras åsikter betyder mycket för honom, även om han förstår att han aldrig kommer att träffa en vackrare kvinna än dig.

Det finns inget att skämmas över när det gäller enorma åldersgap: om en kvinna är 20 eller 30 år äldre än mannen. Alla människor har olika behov, önskemål och preferenser.

Vissa män föredrar mogna och mycket självsäkra kvinnor. Unga kvinnor har inte äldre kvinnors erfarenhet, mognad, karismatiska utseende och bra självkänsla.

Vissa äldre kvinnor är mycket vackra och kan inte jämföras med de flesta unga kvinnor. Vissa yngre män faller för en äldre kvinnas fysiska skönhet.

Kärleken är blind, men åldersgapet på 20 år kan inte ignoreras. Släktingar, vänner och kollegor kommer att märka åldersskillnaden förr eller senare.

Om han gömmer dig för sina släktingar, vänner och kollegor, är han inte rätt “ung” man för dig. Leta efter en annan man och fortsätt aldrig förhållandet, eftersom du kommer att bli sårad.

 

 

 

 


 

Röd flagga nummer 3: dålig kommunikation

 

 

Foto av Pedro Figueras från Pexels.

 

 

 

De flesta nya förhållanden slutar på grund av dålig kommunikation. Artig, tydlig och ärlig kommunikation är nyckeln till framgång i alla relationer.

Observera hur ni två kommunicerar regelbundet. Om du inte hörde från din älskare under en månad kan du förvänta dig perioder med lång tystnad i framtiden också.

Ta inte en sådan ung man på allvar, såvida inte han på förhand har informerat dig om att han måste vara tyst på grund av operativ säkerhet på sitt arbete.

Pratar ni om framtiden? Om han aldrig nämner en framtid tillsammans med dig, planerar han inte en framtid tillsammans med dig. Håll dig borta från den här mannen.

Berättar han för dig om sina mor och far? Berättar han om sina tidigare förhållanden? Om nej, be honom berätta. Du kan läsa en man som en öppen bok när du känner till hans berättelse.

Relationer mellan mödrar och söner är avgörande. Om en man hade en dålig relation med sin mor kan han ha dåliga relationer med kvinnor.

 

 

 

 


 

Röd flagga nummer 4: svartsjuka

 

 

 

Foto av Pedro Figueras från Pexels.

 

 

Om en man är super svartsjuk, har han låg självkänsla och fruktar förlusten av kärlek. Vi lockar till oss vad vi tänker och känner. Ofta hade sådana män sett en älskare i sin mors liv och utvecklat ett Oedipus-komplex.

Vissa män hade verbalt misshandlats och övergivits av sina mödrar och sådana män är skadade bortom reparation. Som en följd av en traumatisk barndom blir kärlekslivet också traumatiskt.

En relation med en sådan ung man kommer att vara svår. Den kommer att vara kryddat med svartsjuka och bråk. Har du tid för bråk och problem?

Nej, om ditt mål i livet är pengar. Vad händer om svartsjukan börjar påverka dina affärsrelationer med kunder? Du kommer att förlora dina bästa kunder. Ditt företag kommer att drabbas.


Dessa demoner kan hjälpa:

 

 

 

Dantalion

 

 

 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

Dantalion kan hjälpa dig att kyla ner dina känslor och hålla dig nykter från kärlekens giftiga ångor. Dantalion kan hjälpa dig att hålla dig fokuserad på dina affärsmål.

Om förhållandet mellan din unge man och dig tar slut kan Dantalion hjälpa dig att hitta lättnad och glömma din älskare. Gör ett par ritualer med Dantalion och bli villig att gå framåt i livet.

Magi med döda soldater är mycket produktiv om du vill glömma bort en älskare. Bara ge soldaten order: “Gör mig väldigt upptagen med mitt arbete, lär mig ditt språk och håll mig väldigt upptagen.”

Du kommer tvingas att lära dig soldatens språk, arbeta dag och natt och generera berg av pengar. Efter ett halvt år kommer du kunna prata ett främmande språk och då har du glömt bort din älskare.”


Dessa demoner kan hjälpa:

 

 

 

Andromalius

 

 

Demonen Andromalius finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

Du kan skicka Andromalius till din älskare för en kontroll. Om Andromalius finner något “skumt” om din älskare, kommer han att radera din älskare från ditt liv.

Du kan lita på Andromalius, eftersom han kan skydda dig från kärlek som såras. Snälla lita på Andromalius, eftersom han är den absolut bästa demonen för beskydd.


 


Dessa demoner kan hjälpa:

 

 

 

Lucifer

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

Jag har ingått ett flertal pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Dessa demoner skyddar mig från kärlek som såras. Ingen man har någonsin lyckats såra mig nu under mer än 15 år.

Sådana blodpakter med Lucifer fungerar exakt: han eliminerar alla “besvärliga” älskare i god tid. Efter att ha gjort blodpakter med Lucifer med ett löfte om ömsesidig kärlek kommer en kvinna att förändras mycket och bli mindre emotionell.


Dessa demoner kan hjälpa:

Barzabel

 

 

Detta är den planetariska talisman av Mars med sigillen av planetan Mars, Grafiel och Barzabel.

Demonen Barzabel kan hjälpa dig att vara stark och fokusera på ditt arbete. Jag råder att göra magi med klorin när du kallar på Barzabel för att vända på din besatthet med en älskare.

Att bli kär kan vara frestande, men det är också mycket farligt. Följderna av ett kärleksförhållande som gått fel kan göra oss ledsna och minska på vår arbetsförmåga.

Blekmedelsmagi med Barzabel är mycket kraftfull, men magin når djupet av det undermedvetna sinnet. Ibland kan nykterheten från kärlekens giftiga ångor inte uppnås enbart efter två ritualer.

I vissa fall följs magin av en starkare besatthet av en älskare. Detta beror på att kärlek är ett beroende och omstarten av ett beroende åtföljs av produktionen av hormoner.

Men efter tio ritualer med Barzabel kommer du att kontrollera dina känslomässiga anknytningar. Du kommer att bli nykter från kärlekens giftiga ångor och tänka mer med din logik.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft.