Nekromantisk magi och demonen Halphas: försvaretsmagi


 

 

 

 

 

 

 


 

Det här är en ritual med demonen Halphas från Goetia. Häxkonst och magi.
Det här är en ritual med demonerna Murmur och  Halphas från Goetia. Jag kallar också på en död tysk soldat i syfte att försvara mig.

 

 

Nekromantisk magi har oändliga variationer och oändlig potential. Demonen Sagatana från Grimorium Verum lär att kombinera nekromantisk magi med demonisk magi för att skapa automatiska skyddsanordningar.

Det här inlägget hjälper dig att skapa en häxaflaska med sigillet av demonen Halphas från Goetia. Det var Sagatana som påpekade för mig att Halphas är kapabel att befalla över döda soldater.

Sagatana har också avslöjat för mig att demon Vepar från Goetia är en demon som kan försvara oss. Vepar kan hjälpa till att leda död marinpersonal i en kamp med dina fiender.


 

Demonen Halphas: Goetia

 

 

 

Demonen Halphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Halphas är den 38de demon och han rankas som en jarl. Denna demon dyker upp i form av en kråka.

Hans uppgift är att bygga upp höga torn och förse dem med ammunition och vapen och att skicka krigsmän till utsedda platser.

Han befaller 26 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

Halphas: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Halphas är en jarl och han pratar med en hes röst. Han bygger upp städer fulla av ammunition och vapen. Halphas skickar också krigsmän till utsedda platser.

Demonen Halphas styr 26 legioner av demoner.  

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 


 

Halphas: försvaretsmagi

 

 

 

Demonen Halphas är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demon Halphas kan skydda och försvara dig. Han kommer att bygga en fästning runt dina astrala kroppar. Så snart Halphas upptäcker en förbannelse som har skickats till dig, kommer han att rikta sina demoner till din fiende.

Naturligtvis måste du instruera Halphas att attackera den som skickar dig en förbannelse. Jag kallar också på döda tyska krigsförbrytare från andra världskriget och instruerar dem att lyda demonen Halphas och följa hans order.

I synnerhet litar jag på en död tysk soldat och han är mycket hjälpsam. Jag är den lyckliga ägaren av hans hjälm och jag kallar på den döda tyska soldaten väldigt ofta.

Den döde tysken är duktig på att avslöja andra människors tankar. 


 

Demonen Murmur: Goetia

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

 

Murmur är den 54de demon. Han är en stor hertig och också en jarl. Han framträder i form av en krigare som rider på ett sagodjur och han bär en hertigs krona på huvudet.

Murmur har sällskap av sina ministrar. Denna demon kan lära dig filosofi perfekt och han begränsar de dödas själar att dyka upp före dig för att svara på dina frågor.

Murmur styr över 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 

 

 

 

Murmur: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Murmur är en hertig och också en jarl. Han framträder i form av en soldat som rider på en gam. Han bär en hertigs krona på huvudet. Han har sällskap av sina två ministrar.

Denna demon lär ut filosofi och han begränsar också de dödas själar att komma framför häxan för att svara på frågor. Murmur styr 30 legioner demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 

 


 

Halphas: när ska man göra magi?

 

 

 

Detta är det Klifotiska Trädet. Sustugriel matchas till Klifan av Golab. Häxkonst och magi.
Halphas kommer från området av Klifan Golab (styrt av Asmodeus). Diagram baserat på information som finns i Clavicula Salomonis.

 

 

Halphas är rankad som en jarl. Jarlar av Goetia kommer från området av Klifan Golab på det Klifotiska Trädet. Om du känner till Livets Träd med sina 10 Sefirot, kommer Halphas från området av Geburah.

Jag använder motsvarigheterna av Geburah även för Golab (skal av Geburah):

Styrande planet: Mars

Dag: tisdag

Astrologisk timme: Mars

Altardukfärg: röd

Stearinljus: röda, svarta eller vita (använd vita ljus om du inte kan få tag i röda eller svarta ljus)

Antal i magi: 5 (till exempel 5 ljus)

Metall: järn (använd en hammare eller stålmynt, eftersom stål innehåller järn)

Ört / växt: tobak

Den bästa dagen att kalla på Goetia’s jarlar är tisdag. Du kan finjustera din magi genom att göra den under Mars astrologiska timme.

 

 

 

 


 

Halphas: ritual ingredienserna

 

 

Du kommer behöva:

ett vitt eller ett svart stearinljus (måla med nekromanti olja och rulla i krossad vitlök)

ett rött sigill av Halphas

sigillet av Murmur (jag använde ett vitt sigill)

en papperdocka (den kommer att representera dig)

ditt blod

jord från en grav av din din släkting

jord från garavarna av krigsförbrytare, brottslingar eller från döda soldater eller

krigshjälmar

massor av salt, 7 metallspikar, kryddnejlikor, svart peppar, vitlök, svart tråd, tejp, ormhud från en python (10 cm)

dina magiska ramsor (instruktionerna skrivna på ett pappersark)

aluminiumfolie

en glasburk med skruvlock

 

 

 

 


 

Halphas: ritualen…gör detta

 

 

Det här är en ritual med demonen Halphas från Goetia. Häxkonst och magi.
Det här är en nekromantisk ritual med demonen Halphas från Goetia. Jag kallar också på en död släkting och en död tysk soldat i syfte att försvara mig.

 

 

 

Kalla på Lucifer, Murmur och Halphas. Kalla på de döda också. Förklara vad som måste göras: att Halphas förväntas skydda dig och även rikta de döda till den som förbannar dig (när demonen upptäcker en förbannelse på dig).

Aktivera din docka och gör klart för dockan att det är en mini-representation av dig. Packa dockan i sigillet av Halphas. Säkra det här paketet med tejp.

Sprid aluminiumfolien på altaret. Placera en matsked jord från graven på aluminiumfolien. Placera sigillet av Halphas och din pappersdocka på jorden.

Instruera Halphas och de döda att så snart en förbannelse träffar dig, ska Halphas rikta de döda soldaterna och hans demoner till den som skickat en förbannelse till dig.

Instruera de döda soldaterna om deras uppgifter när de kommer till den som har skickat dig en förbannelse. Om du vill, kan du ingå en pakt med döda soldater.

Lägg till ormskinnet och packa bunten. Häll salt i glasburk. Släpp aluminiumförpackningen i burken. Tillsätt örter och spikar.

Läs dina instruktioner i form av magiska ramsor över burken 3 gånger. Vik pappersrullen (med den skrivna instruktionen) och säkra den med svart tråd.

Släpp detta i burken. Häll i resten av saltet i burken för att fylla burken helt. Förvara burken på ett mörkt ställe och öppna aldrig den. 

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft